עבור לתוכן

מחפש בדחיפות כבל טעינה 135w למחשבי לנובו w510/520/530

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב לנובו מדגם w510. אחרי הרבה זמן עם בעיות ביצועים גיליתי שהבעיה היא בכבל הטעינה, שההספק שלו הוא 90w בלבד, ומכניס את המחשב למצב של ביצועים נמוכים כשמחברים אותו (בעיה ידועה של הדגמים הללו). מצאתי פתרון זמני דרך קונפיגורציה, אבל בשביל פתרון קבוע אני זקוק לכבל בהספק גבוה יותר (למשל, מק"ט 55Y9317, שהוא 135w). אפשר לרכוש את הכבל הזה בארץ בכ-380 ש"ח, או להזמין מחו"ל ולחכות זמן ארוך יחסית, אבל אני בטוח שיש המון כאלו שמסתובבים חסרי שימוש אצל אנשים. אם יש לכם כבל כזה שאתם מעוניינים למסור/למכור (או יודעים על חנות שמוכרת משומשים/חליפיים במחיר זול מהמחיר של החדש/מקורי) אשמח להפניות.

תודה!

נמרוד

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון?

פורסם

זה לא כבל.

זה ספק כח,

חפש ביד 2 את הספק.

פורסם
  • מחבר

מדובר אכן בספק כמובן (ציינתי את המתח) ביד2 יש הרבה ספקים של 90w, אבל לא מצאתי אחד של 135

פורסם

EBAY ?

פורסם
  • מחבר

אם לא תהיה ברירה. קיוויתי שאני אצליח לחסוך את המשלוח/דואר/המתנה של חודשיים...

פורסם

אני לא חולק את הבטחון שלך שיש הרבה כאלה מסתובבים אצל אנשים, חסרי שימוש. מחשבי הW הם נדירים יחסית לT, L, X ושאר הסדרות של לנובו. לראיה, לא מצאת אפילו אחד ביד-2...

אם בדקת בחנויות (אכן ראיתי שתיים שמוכרות את הספק הזה ב380 ש"ח כפי שציינת), הייתי בודק גם ישירות בIBM ישראל. תתקשר אליהם ל03-9142800, במענה הקולי תבחר רכישת חלקי חילוף ואבזרים, ותשאל אותם אם יש להם וכמה זה עולה. אם ישאלו מק"טים (FRU), אז מה שאתה צריך (135W, 3PIN) זה 45N0053 או 45N0057 או 45N0346.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה! הזמנתי מ-ebay, מקווה לטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים