פורסם 2015 ביולי 2910 שנים אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע?- צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android- אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד- זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים)בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר:- מכשיר מבוסס Android- אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית- לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר- רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי.- זמן סוללה ארוך- ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי)- זמן תגובה קצר במידה סבירה- חייב להריץ שרת SSH ולקוח IMAP סביר (מן הסתם כל מכשיר עם Android עומד בדרישה הזו, אבל לך תדע.)- רצוי לא יקר (600 ש"ח? 800 ש"ח?), אבל אני מוכן לשלם כדי לקבל את המאפיינים לעיל, נגיד עד 1,000 ש"ח.- אני חושב על משומש יותר מאשר חדש, לא פוסל לחלוטין לקנות חדש אם המחיר נסבללא אכפת לי אם הוא נראה מגעיל, לא אכפת לי אם תמליצו לי על יצרן שקר-כלשהוא מצפון-דרום סין, לא אכפת לי כלום. ממילא אני אבל וחפוי ראש על כניעתי המבישה למיינסטרים. נערך 2015 ביולי 2910 שנים על-ידי eyalroz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.