עבור לתוכן

מעוניין לקנות מוצרי מודינג קטנים עפ"י תקציב

Featured Replies

פורסם

הממםם אני עושה השבוע הזמנה ואני מזמין סליבים, יציאות של קונקטורז, קטודות, מאוורר, כבלים מעוגלים, ועוד כמה דברים.

אתה יכול גם כל מיני מאווררי לדים וגרילים...

אבל תשים לב לנסות להפריד, אם אתה רוצה UV, קנה קטודה UV ומוצרים רגישים לUV, ולא שסתם מאירים.

• תגובות 30
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה....תגיד יש גם סלייבים שהם רגישים ל-uv?

ואתה יודע אחרי כמה זמן מגיעה ההזמנה?

פורסם

בטח שיש גם סליבים שרגישים לUV. :)

זה אמור להגיע מקסימום אחרי שבועיים.

פורסם

בכמה כבר גריל יכול להקפיץ את המשקל? :P

זה לא המגריל מקפיץ את המחיר

במייל שהם שלחו לי הם אמרו שממשקל מסויים החברת שליחויות מגדירה את המשלוח כ"חבילה" ולא כ"מכתב" ואז זה עולה יותר...

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי ,

רק לא הבנתי עפ"י מה החברה מגדירה את זה כחבילה? - כמות? , מחיר?

פורסם

עדיף שתדבר איתם במקום איתנו, תמיד עדיף תשובות ממקור ראשון.

אבל אם יש לך משלוח קטן זה תמיד יהיה "מכתב" ואם זה משלוח גדול זה יהיה תמיד "חבילה" אבל אם זה משהו גבולי אז פה יש ויכוח.

פורסם
  • מחבר

ונגיד שזה יהיה חבילה , אז כמה כסף אני יצטרך להוסיף?

פורסם

אני לא מבין אותך...

למה אתה ממשיך לשאול אנשים פה במקום לשלוח אי מייל לג'ב טק?

אנשים יתקשו להביא לך תשובות חד משמעיות פה... לכל אחד הייתה חוויה קצת שונה וכל אחד שמע משהו אחר.

אבל אני ידוע שאם זה "חבילה" אז יש מכ"ס... אני די בטוח. (אבל אני לא יכול להבטיח לך את זה, וזאת הסיבה שתשאל אותם!)

פורסם
  • מחבר

סבבה צודק, באמת עדיף לקבל מהם את התשובות.

זה קצת בלאגן כל העסק הזה אבל עדיף בגלל המוצרים הטובים שיש להם שראיתי.

תודה על התגובות חברה! אף אחד לא צריך להגיב כבר הבנתי מספיק :)

פורסם

אבל אני ידוע שאם זה "חבילה" אז יש מכ"ס... אני די בטוח. (אבל אני לא יכול להבטיח לך את זה, וזאת הסיבה שתשאל אותם!)

למה אתה אומר דברים שאתה לא יודע?

אין קשר בין סוג החבילה לבין המכס.

סוג החבילה נקבע לפי המשקל והמוצרים לפי USPS (דואר ארה"ב). הנה ציטוט מהמייל שגאב שלחו לי (דרך אגב, ממש מהר הם עובדים עם המייל, חצי שעה לקח להם להחזיר לי תשובה. כמובן בשעות שהם עובדים)

"

There is a 4lb weight limit on "Letter Post" if you go over 4lb in product weight only parcel post will be available

John

"

עקרונית ההבדל בין מכתב לחבילה הוא בסוג האריזה. לפי מה שהבנתי (ואני אוכל להיות בטוח רק בעוד שבועיים כשאני אקבל את החבילה) מכתב זה משלוח במעטפה (כזאת גדולה עם בועות אם אתה מכיר) וחבילה זה באריזת קרטון....

בקשר למכס, למה שלא תשלח להם מייל או שתתקשר? הנה האתר שלהם: http://www.mof.gov.il/customs/

ותחת שאלות ותשובות מצאתי את השאלה הבאה (מצורף כתמונה כי אני לא יכול להעתיק את זה לכאן משום מה...)

וכאן ניתן לראות שאסור לחרוג מה50$ כולל המשלוח!!!! (כמובן שאפשר לבקש מגאב להוריד קצת ממה שמוצהר על החבילה - אבל צריך לדעת שכמו שאמרתי תמיד המכס יכול לפתוח את החבילה!!!)

פורסם

לפי מה שהבנתי ממה שכתוב, יש מכס אם החבילה עולה מעל 50$ כולל משלוח! :P

ולמרות זאת, הזמנתי פעמיים מג'אב-טק מוצרים בשווי 70$ כולל משלוח כל חבילה.

ובחבילה הראשונה המכס פתח לי את החבילה, ולא הייתי צריך לשלם כלום...

פורסם

אז הנה, אתה מדבר מתוך ניסיון

אני ציטטתי את ה"חוק" אבל אין לי ניסיון.

נראה מה יקרה לחבילה שלי... (הזמנה של 47 דולר כולל המשלוח - לא בגלל המכס, כי ככה יצא...)

פורסם

לפי דעתי זה קשור יותר למשקל, כי למשל אם הייתי מזמין היט-סינק ששוקל 700 גרם, בטוח הם היו פותחים ובודקים, וכנראה גם הייתי משלם.

פורסם

הייתה לך קבלה בתוך החבילה?

פורסם

לא, הייתה קבלה מודבקת על החבילה עצמה מבחוץ.

היה כתוב שם רק:

sleaves

fans

total: 40$

למרות שהחבילה עלתה 50$ +20$ משלוח.

ד"א לא ביקשתי מהם לכתוב פחות...זה רעיון שלהם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים