עבור לתוכן

לוח אם של gigabyte אמור לתמוך עד 8 ג'יגה ראם ותומך רק עד 4

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את הלוח אם הזה:GA-EG43M-S2H rev. 1.1 ורשום שהוא תומך עד 8 ג'יגה ראם, כרגע אני עובד עם שני זיכרונות זהים לגמרי של ג'יסקיל DD2 800, ויש לי עוד שני זיכרונות DDR2 של קינגסטון שאני רוצה להוסיף,

בכל פעם שאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אפילו 1 ג'יגה המחשב לא עולה ואם כן אז ביוס לא מצליח לזהות יותר מ 4 ג'יגה, ניסיתי להכניס אותם גם בדואל צ'אנל וגם בסדר רגיל על הלוח ושום דבר לא עובד הלוח לא מזהה יותר מ 4 ג'יגה גם כשניסיתי לעשות מיקס עם כל מיני סוגי זיכרונות, הזיכרונות עצמם כולם תקינים וכשהם עובדים בזוגות הם עובדים מצויין אבל זה מעצבן אותי שבאתר היצרן כתוב עד 8 ג'יגה ראם והלוח לא מזהה יותר מ 4 מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה?

נ.ב. ניסיתי גם לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני חשבתי שלעבוד עם המובנה עושה את הבעיות אבל גם זה לא הצליח, וגירסת הביוס שלי היא האחרונה.

זה הלינק ללוח: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2963#ov

פורסם

תנסה לעדכן ביוס , אולי יעזור לתאימות זכרון גדולה יותר .

תנסה גם שילובים שונים אולי משהו בסוף יסתדר .

לאחרונה גם היתה לי בעיה כזאת , ואיך שהו שילוב כלשהו של הזכרונות על הלוח תפס .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי זה גם לא עוזר :s07:

בעיקרון כתוב משהו באתר של הלוח אבל לא הצלחתי להבין מה הם אומרים שמה לגבי הזיכרון ואם זה קשור לתקלה הזאת ספציפית

פורסם
  • מחבר

אולי יש לעוד מישהו פיתרון...?

פורסם

כתוב שם שאתה לא יכול לאכלס את כל החריצים בזיכרון DS (זיכרון עם צ'יפים משני הצדדים).

פורסם
  • מחבר
כתוב שם שאתה לא יכול לאכלס את כל החריצים בזיכרון DS (זיכרון עם צ'יפים משני הצדדים).

אוקיי, אבל גם עכשיו כשניסיתי להוסיף עוד 1 ג'יגה זיכרון עם כרטיס זיכרון שיש בו צ'יפים רק מצד אחד עדין הביוס לא מזהה אותו, בכל מקרה לי לא יצא לראות כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ומעלה עם צ'יפים רק מצד אחד.

בכל מקרה.. לגבי מה שרשמת אין דרך אחרת להפעיל עוד כרטיסי זיכרון על הלוח? יש לי עוד צמד זיכרונות זהים של קינגסטון...

פורסם

לפי האתר, נראה לי שלא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

פורסם

זה נפוץ בלוחות ישנים. למרות שיש תמיכה על הנייר זה לא עובד בפועל.

אני אוכל קש עם לוח של דל, שלמרות שהוא DDR3 ותומך רשמית עד 8GB בסטיק בודד לא הצלחתי להפעיל את המחשב בכלל עם כל סטיק גדול מ 2GB, או כל קוניפגורציה אחרת (4x1 למשל) שגדולה מ 4. סטיק בודד של 4 עובד, אם אני מוסיף אפילו סטיק אחד של 1GB זה לא. טירוף.

החלפתי זכרונות בחנות לאחרים כבר 3 פעמים.

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים