עבור לתוכן

דעה על מחשב של dell

Featured Replies

פורסם
אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים סדרות, לא משחקים

הייתי מתמקד במחשב עם i5, רזולוציה גבוהה יותר ו-4GB RAM (אם אתה בין כה מוסיף זיכרון) מסדרה טובה יותר (Latitude או Vostro, שים לב שאם ניתן להשיג מסך IPS הוא יקר מאוד) או Inspiron עם מסך IPS, ובכל מקרה מחליף ל SSD.

יש דגמים מסדרת ה Latitude שניתן להוסיף בהם SSD עם חריץ mSata במקום להחליף את הקשיח.

פורסם
  • מחבר
הייתי מתמקד במחשב עם i5, רזולוציה גבוהה יותר ו-4GB RAM (אם אתה בין כה מוסיף זיכרון) מסדרה טובה יותר (Latitude או Vostro, שים לב שאם ניתן להשיג מסך IPS הוא יקר מאוד) או Inspiron עם מסך IPS, ובכל מקרה מחליף ל SSD.

יש דגמים מסדרת ה Latitude שניתן להוסיף בהם SSD עם חריץ mSata במקום להחליף את הקשיח.

אוקי אבל ספציפית למחשב הזה הוא מחשב טוב לפי הנתונים?

פורסם

אין צורך לצטט אם אתה מגיב להודעה שמעליך.

כפי שכתבתי, המעבד חזק אך אין בו צורך, אין צורך בכרטיס הגרפי, הרזולוציה נמוכה, אין SSD.

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות, אבל אם אני לא משחק במשחקים למה אני צריך כרטיס גרפי עם רזולוציה גבוהה יותר?

פורסם

לא בדיוק הבנת אותו. זה בדיוק הפוך.

1) אין לך צורך בכרטיס גרפי בכלל. עדיף מחשב שמשתמש בליבה המובנית במעבד, שמוזילה את העלות וחוסכת בחשמל ובחיי סוללה.

2) המסך הוא זה שברזולוציה נמוכה, לא הכרטיס. כיום כשיש מסכי 3K ו4K בלפטופים מסך 1366X768 הוא ברזולוציה נמוכה להחריד. בטח שלגודל של "15. אולי ב"12 אפשר לחיות איתו, אבל ב"15 זה בזבוז עצום של גודל.

בקיצור, מחשב לא משהו בכלל, ולא ממש מתאים לצרכים שלך בפרט.

ונקודה נוספת - ספציפית מהחנות הזו לא הייתי קונה. יש לי משהו נגד חנויות שמציינות מחיר מופקע ולא קשור לכלום בתור "מחיר רגיל" ואז מוחקות אותו ורושמות את המחיר הרגיל כ"מחיר מבצע". בא לי להעניש שקרנים כאלה ע"י זה שלא אעשה איתם עסקים. :)

נערך על-ידי QttP

פורסם
  • מחבר

רזולוציית המסך זה משהו שמשפיע יל המהירות של המחשב? לפי המפרט שלו איך הוא מבחינת מהירות נגיד ואני אשתמש בתוכנות כבדות?

פורסם

לא. זה ישפיע על חוויית השימוש שלך.

SSD שלא קיים כן ישפיע על המהירות.

פורסם
רזולוציית המסך זה משהו שמשפיע יל המהירות של המחשב? לפי המפרט שלו איך הוא מבחינת מהירות נגיד ואני אשתמש בתוכנות כבדות?

בחור, אתה פשוט לא בכיוון.

אתה מנסה לבחור מחשב נייד לפי "מהירות". זו טעות. החומרה של היום כל-כך מהירה שברוב המקרים אתה מנצל אולי 20% ממנה. וצוואר הבקבוק כמעט אף פעם לא המעבד, וגם לא הזכרון, ובטח שלא הכרטיס הגרפי (בפרט כשלא מדובר במשחקים).

לעומת זאת, דברים כמו מסך, מקלדת, עכבר מובנה (לא רלוונטי אם אתה מחבר חיצוני), התחממות המחשב, אורך חיי סוללה, זמינות חיבורים כאלה ואחרים (בהתאם לצרכים שלך, כמובן) הם משפיעים הרבה יותר על חוויית השימוש הכללי.

לא בכדי יש לנו כאן בפורום מדריכים וקישורים לבחירת מחשב נייד וגם שאלון שמתבקשים למלא.

השימושים שציינת סטנדרטיים לחלוטין. אם שום דבר ממה שהזכרתי למעלה לא מדבר אליך ונראה לך שאין לך צורך בשום דבר מיוחד, הרי שכל מחשב נייד בשוק יתאים לך באותה מידה. חבל להוציא כמעט 4000 אם כך. מחשב בסיסי ב2000 שקלים ייתן את אותה התמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים