עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות אלחוטיות למחשב

Featured Replies

פורסם

משהו פשוט יחסית, לסרטים וסדרות, עד 150-200 ש"ח.

תודה

פורסם

לצערי אוזניות בלוטוס יוצרות דיליי של 350MS ולכן אני נאלץ להמליץ לך להימנע מרכישת אוזניות בלוטוס אל חוטי לטובת סרטים.

מה שכן ניתן לעשות זה להשתמש באפליקציות לניגון מדיה דוגמת VLC המאפשרות סנכרון סאונד בדיליי כדי לכפר על מה שקורה כאן.

המינוס שזה לא דבר שיכול להיות יישים בצפייה ישירה כך שאין מנוס מחוטים במקרה שלי לפחות ....

פורסם

ישים גם בצפיה ישירה, אם אתה מצליח להדביק את הקישור לוידאו ב VLC, מה שאפשרי עם IDM (לפני ההורדה אתה מקבל את הקישור לקובץ)

פורסם

יש אזניות אלחוטיות שאינן יוצרות את הדיליי הזה?

פורסם

בבדיקה שלי התמקדתי בבלוטוס בלבד ולא מצאתי חיה כזו.

היתכן שטכנולוגיות שידור שונות (אולי כאלה הכוללים שידור באמצעות תכנה שכזו) ידעו להימנע מדיליי.

nachum37

רעיון לא רע אך דיי מסורבל ולא תומך בכל דבר או ליתר דיוק לא רלוונטי לסוגיי התכנים המיועדים לצפיה ישירה.

(אני מתכוון שכשרוצים לראות סרט אז בדרך כלל מורידים בלו ריי, אבל יוטיובים ושטויות פייסבוקים או MAKO שמשודר בכלל בקידוד AHL לא פעלו בשיטה הזו)

פורסם

IDM לוכד וידאו כזה, כולל הזרמה של יוטיוב, נגני פלאש ושאר מרעין בישין, ומציע להוריד אותו.

את הקישור של הקובץ (שלא מיועד להורדה מעיקרו) אפשר להדביק בכל תוכנה תומכת הזרמה.

פורסם

הבעיה היא שכשאתה בפייסבוק אתה ממש לא מתכוון להעתיק כל קליפ קצרצר של דקה ורבע לVLC באמצעות IDM ולכן זה לא יישים.

בנוגע לתכנים קצת יותר רציניים כמו MAKO VOD וכו', בדרך כלל הם מופעלים בקודק של HDS ולכן לא ניתן להזרים אותם ישירות.

אם אתה רוצה לקרוא עוד קח :

http://www.adobe.com/devnet/hds.html

פורסם

כל האזניות האלחוטיות המוכרות והאיכותיות בשוק מבוססות על BT?

מוזר לי פשוט שמדובר במוצר שדי תופס, ואני בעצמי כבר כמה פעמים כמעט רכשתי אותו, ועכשיו פתאום אני קורא פה על בעיה כ"כ רצינית איתו.. אני לא חושב שיש בכלל מה לחשוב לרכוש כאשר יש דיליי קבוע של כמעט חצי שנייה.

פורסם

יותר בכיוון של רבע שנייה

זה לא מפריע בכלל כשאין קשר וויזואלי רציף לתמונה (בקיצור זה מפריע בסרטים בלבד)

וגם לא לכולם, אני מכיר הרבה אנשים שבכלל לא ישימו לב

גם יש לי חבר שהוא דיי בעניינים והוא שכב בית חולים כמה ימים

הוא רצה אוזניות בלי חוטים שלא יפריע לו והוא דווקא חיי עם הדיליי הזה בשלום אף על פי הידיעה על קיומו ...

בנוסף, כולם ככולם מאפשרים את החיבור באמצעות AUX במקרים בהם הדיליי חשוב ולכן זה משהו שבסופו של דבר כן הופך את המוצר לאטרקטיבי

כלומר זה גם TOGO בשביל הסמרטפון לשיחות או מוזיקה וגם לשבת בבית מול המחשב לחבר בחוט לצורך עריכת סאונד מבין את הרעיון ?

אני נוטה להאמין שיש עוד כמה שנים טובות עד שתהיה טכנולוגיה שתעבוד באופן מושלם בזמן אמת בסדרי גודל שאני ואתה יכולים להרשות לעצמינו ...

פורסם

ברור שלמוזיקה זה לא מפריע, אבל הבדל של 350MS לסרטים וסדרות, כמו גם לגיימינג, זה חסרון משמעותי מאוד.

כנראה שאשאר עם החוטים המעצבנים שלי.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים