פורסם 2015 ביולי 2610 שנים שלום חברים,בבית שלי מותקן הציוד הבא:מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850ספק אורנג' מהירות 40 מגה[h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר.בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV.הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט.הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות.האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?תודה רבה רבה!
פורסם 2015 ביולי 2610 שנים תתקשר לבזק ותגיד להם שהם היו אצלך כמה פעמים ועדיין יש לך בעיות התנתקות ושאם לא יפתרו לך את זה עוד השבוע אז אתה מתנתק מהם ועובר לחברה אחרת (תגיד להם גם את שם החברה שאתה עובר אליה כדי שיישמע אמין)
פורסם 2015 ביולי 2610 שנים תחבר את המחשב שלך ישירות למודם עם כבל רשת ותבדוק האם עדיין יש ניתוקים.אם עדיין יש אז נתק את כל המגדילי טווח ושאר המכשיריפ ובדוק שוב
פורסם 2015 ביולי 2610 שנים מחבר יש לי מחשב אחד נייח שמחובר תמיד למודם/ראוטר ועדין יש ניתוקים מדי פעם....בנוסף שמתי לב שכשאני גולש מהמרתף שמחובר שם גם מגדיל טווח אני מקבל אינטרנט של 1.5 מגהביט....מה הבעיה?
פורסם 2015 ביולי 2710 שנים מגדילי טווח אלחוטיים מורידים את המהירות באופן משמעותי, זה למה.עדיף להגדיל טווח בעזרת מכשירים שעושים רשת על תשתית החשמל (homeplug, powerline)אני עדיין ממליץ לנתק הכל, מחשבים, מכשירים, מגדלי טווח וכו', ולהשאיר רק מחשב מחובר בכבל למודם. זאת כדי לבדוק שאין מכשיר שמפיל או מעמיס על החיבור.אם אחרי כל זה עדיין יש ניתוקים אז או שהמודם דפוק. (ניתן לנסות לאפס אותו או לעדכן גרסה, אולי יעזור) או שהתשתית דפוקה.
פורסם 2015 ביולי 2710 שנים מחבר טוב אז ככה, הפסיקו לי הניתוקים אחרי שבזק היו היום אצלי וסידרו את הבעיות תשתית אבל לצערי במררתף אני מקבל 1.5מגהביט הורדה מהמגדיל טווח...מה אני יכול לעשות בכדי לשפר את המהירות למטה ל5 מגהביט חוץ מלהעביר כבל כיוון שזה בלתי אפשרי.תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.