עבור לתוכן

מתלבט בין שלושה מסכים, אשמח לייעוץ

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

אז אחרי למידה ונבירה אחר אינספור מידע וביקורות, אני די מתלבט בין שלושה מסכי מחשב חדשים. השימוש העיקרי הוא משחקים, אינטרנט וסרטים. שום עבודות גרפיות או משהו בסגנון.

רק אומר שאני לא רוצה מסך גדול יותר מ- 24 אינץ' בגלל חוסר מקום ותכלית. התקציב בתחום הסביר.

אופציה הראשונה שהיא די המומלצת כאן זה: Dell U2414h.

אופציה שניה זה ללכת על מסך TN ולהשקיע קצת ב- BenQ XL2430T. אני לא שחקן מקצועי/תחרותי אבל כן משחק במשחקי אסטרטגיה ויריות, וקראתי ב- tomshardware שמבחינת איכות צבע, הוא לא נופל ממסך IPS (הבעיה היא רק הזוויות צפיה, שאין לי בעיה מאחר ואני יושב ישירות מול המסך). יש הרבה שטוענים ש 144hz זה הבדל מהותי, ומסך ברמה גבוהה שכזה אולי שווה ההשקעה?

אופציה שלישית ששמתי לב אליה זה המסך LG 24mp56HQ. יש לו זמן תגובה מהיר יותר משל הדל בשלוש שניות (עדין 60hz), אך יש עליו מעט מאוד ביקורות (חיוביות יש לציין), והמחיר די זהה. אין לי מושג איך הוא במשחקים, ככה שזה יהיה סוג של הימור.

אשמח לדעתכם ואולי לאופציות נוספות.

פורסם

אני ממליץ על הדל אחלה מסך כבר חודשיים איתו אין תלונות משחקים ניראים באיכות גבוהה גם סרטים וגם קריאה ושאר הירקות

3 שנים אחריות חברה מוכרת ואמינה

פורסם
  • מחבר

רכשתי את הדל! תודה רבה :)

פורסם

תתחדש אתה תהנה מכל רגע

פורסם
רכשתי את הדל! תודה רבה :)

אני גם מתכוון אולי לרכוש אותו.. אשמח לשמוע ממך עליו חוות דעת. דרך אגב, הוא לא ארוך מידי?

פורסם
  • מחבר

הוא בסדר גמור מבחינת גודל, בידיוק כפי שצפיתי.

האיכות תמונה טובה יותר מהמסך הקודם שלי (שהיה ישן יש לציין, Samsung syncmaster 220), ככה שהשדרוג הוא די גדול מבחינת מסך IPS לעומת TN. אני מופתע מכך שהמסך לא "זכוכית" ואינו משתקף כלל. הצבעים יפים. בקיצור נחמד למדי. הבעיה היחידה היא שלא הייתי מודע שבכרטיס מסך הישן שלי (GTX 260) יש רק שתי יציאות של DVI שלא תומכים כלל במסך. הייתי צריך לקנות כבל בחופזה בגלל חוסר המודעות הזו, אבל הכל בסדר כרגע והאיכות נהדרת (טפו טפו).

פורסם
הוא בסדר גמור מבחינת גודל, בידיוק כפי שצפיתי.

האיכות תמונה טובה יותר מהמסך הקודם שלי (שהיה ישן יש לציין, Samsung syncmaster 220), ככה שהשדרוג הוא די גדול מבחינת מסך IPS לעומת TN. אני מופתע מכך שהמסך לא "זכוכית" ואינו משתקף כלל. הצבעים יפים. בקיצור נחמד למדי. הבעיה היחידה היא שלא הייתי מודע שבכרטיס מסך הישן שלי (GTX 260) יש רק שתי יציאות של DVI שלא תומכים כלל במסך. הייתי צריך לקנות כבל בחופזה בגלל חוסר המודעות הזו, אבל הכל בסדר כרגע והאיכות נהדרת (טפו טפו).

איך הוא ביחס לטלוויזיות? איך הקריאה? נשמע שאתה לא "מתלהב" יותר מידי, למרות שעל פי דעתי זה היה אמור לספק קצת יותר "וואו" לא?

פורסם
  • מחבר

אולי אני לא טיפוס שיוצא מגדרו :cognee:

המסך כרגע נהדר, הלבן הפך לאמיתי יותר והצבעים לחדים יותר. לא השתנה מעבר לזה משהו מיוחד. זה מסך של 1200 שקל, לא IPS עם 144hz ששווה 4000, אז צריך קצת פרופורציות עם הציפיות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים