עבור לתוכן

בעיה בסקיירים סרטון מצורף

Featured Replies

פורסם

שלום, רכשתי את סקיירים לאחרונה, התקנתי את נקסוס מוד מנג'ר, והפעלתי את המשחק לראשונה, ואז קרתה התופעה הבאה:

הרצתי תיקון, והופיעה הודעה שחסר לי קובץ, הרצתי כמה פעמים ודבר לא קרה, התקנתי מחדש, הסרתי את נקסוס מוד מנג'ר והבעיה לא נפתרה.

פורסם
  • מחבר

UP!

פורסם

צריך להריץ את המשחק כשהוא "נקי" בפעם ראשונה, לפני שמתחילים לשחק עם המודים. רק לאחר מכן אפשר להתקין את נקסוס ואת המודים שאתה רוצה.

תסיר דרך סטים לגמרי את המשחק - כפתור ימני ואז הסרת קבצים מקומיים, או משהו בסגנון. תסיר את נקסוס, מחק ידנית את כל הקבצים שקשורים לסקיירים שנותרו על המחשב.

לאחר מכן, תתקין מחדש התקנה נקייה. תפעיל את המשחק פעם אחת, ורק לאחר מכן תתקין מודים.

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי מודים אבל תודה על התגובה :-)

פורסם

יכול להיות שכבר הנקסוס מוד מנג'ר שהתקנת גרם לבעיה. לכן, ההצעה שלי לפיתרון עומדת בעינה.

פורסם

כבר כתבתי לך...

1. הסר את נקסוס מוד מנג'ר.

2. פתח את סטים, לך ל-library. קליק ימני על סקיירים -> delete local content.

3. חפש במחשב שאריות של סקיירים, מחק גם אותן.

אחר כך התקן מחדש את סקיירים דרך סטים והפעל אותו.

פורסם
  • מחבר

UP! טוב יצרתי קשר עם בט'סדה, הם אמרו שאין להם מה לעשות בנידון ושאצור קשר עם steam, או עם GMG, שמהם רכשתי את הקוד, וAnimor עשיתי את זה זה לא עבד, פשוט סרט כבר למעלה משבוע אני נאבק על מנת למצוא פתרון.

פורסם
  • מחבר

UP! חברים אתם תקוותי האחרונה, יצרתי קשר עם סטים, הם עדיין לא ענו ולא קיבלתי הודעה למייל שהם קיבלו את ההודעה (זה נורמאלי?). GMG גם כן אמרו שככל הנראה הבעיה בסטים, אני ממש מתוסכל ואין מושיע גם לא עשרות ת'רדים בסטים שקראתי.

פורסם

תבדוק שהרישום הזה ב- registry קיים:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Bethesda Softworks\skyrim

עם ערך בשם installed path מסוג string והתוכן שלו זה הנתיב לתיקיה שבה סקיירים מותקן.

(או עם אתה על מערכת 32 ביט אני מניח שהנתיב הזה יהיה HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bethesda Softworks\skyrim)

אם זה לא קיים תיצור את זה

xnz2sh4.png

אגב לא ראיתי אם כתבת או לא, מה קורה כשאתה לוחץ install?

פורסם

1. תעשה ריסטרט לסטים.

2. קליק ימיני למשחק בליברי > PROPERTIES > LOCAL FILES > VERIFY INTEGRITY OF FILES.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים