עבור לתוכן

סטייק ובירה, המתכון לאושר?

סטייק ובירה, המתכון לאושר? 21 הצבעות

1. 1. סטייק ובירה, המתכון לאושר?

• כן, לגמרי.
      18
    • אולי מדי פעם.
      8
    • לא ממש.
      1
    • בשר? אני טבעוני וטוב לי.
      2
    • אני טבעוני, תפסיק לגרות אותי.
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
:hitler:
פורסם

לא ברצינות אבל, מה האלטרנטיבה שלך סלאש דרך פעולה? אני שואל ברצינות בוא נראה אולי יש לך כמה דברים לחדש לי.

פורסם

לגבי הבחור של הבנקים והאובססיה לכסף, יש לי פיתרון חלקי לאובססיה:

1.כסף לא קונה אושר אמיתי.

2.כסף לא קונה אהבה רומנטית/אהבה אמיתית. (אהבה ללא תנאים).

3.כסף לא קונה בריאות. (ראה מילארדים וצאצאיהם שמתים מכל המחלות הסופניות למיניהם).

ניסויי מחשבתי דימיוני במידה וזכיתי ב-5 מיליארד דולר איך זה יהיה המתכון לאושר בחיים שלי בשלושת התחומים העיקריים:

1.האם פתאום אני אהיה מאושר מבפנים? ומסופק יותר ממה שאני היום? אני אישית לא ראיתי אנשים מגה עשירים מסופקים, יש גם כאלו שמנסים להציל את העולם בגלל רגשתו אשם או שעמום (כמו ביל גייטס) אבל הם עדיין לא מאושרים כי מקור האושר שלנו הוא פנימי ולא חיצוני וכל עוד הם מזניחים את העולם הפנימי גם גם ישתקף עולמם החיצוני.

2.כל אישה תרצה אותי רק בגלל הכסף כל רגע אישי ורגשי ומיני יהיה מבוסס על 100% זיוף, לא יהיה ניתן

לבנות אהבה אמיתית ללא שקר והחבאת העובדה שאני מיליארדר, ואז מכל הכיוונים הקשר יהיה מבוסס על שקר טוטאלי. (בשביל זיופי אורגזמה בעד תשלום לא צריך מיליארדים אבל זה מה שנקבל).

3.שום כסף בעולם לא מבטיח בריאות מיליארדרים כמו מנכ"ל אפל ורבים כמותו מתים כמו כולם הרפואה המודרנית נגישה לכולם בעולם המערבי מי שפרנואיד יכול לקנות ביטוחים פרטיים גם במחיר שווה לכל פועל.

סיפוק ואושר בשבילי זה אהבה אמיתית אותנטית שנובעת מהלב שלי והיא ללא תנאים או אינטרסים היא פשוט שם, צריך רק לא להפריע ולתת לה לקרות מעצמה, היא לא עולה כסף, היא נותנת הרגשה של חופש אינסופי ואף פעם לא על חשבון פגיעה במישהו אחר. כל פעם שהלב שלכם פועם כל עוד הוא פועם תנסו להרגיש מה הכוח שמניע אותו, למה הכלב שלכם יותר שמח ממכם? למה התינוק שלכם מאושר יותר ממכם? מה שיש להם יש גם לנו ככל שנמשיך לקלף את הבצל כך אנחנו נגיע לאושר שלנו המסע הוא פנימי ויהיה גם בכי, זה שווה את זה וזה מספק וזאת הסיבה שאנחנו משחקים את המשחק של החיים, הבעיה שנהינו יותר מדי רציניים ושכחנו שזה משחק.

פורסם

^ אתה לא משתמש ותיק ?.

פורסם

תפסיק לזיין את השכל, כולם יודעים שכסף קונה אושר.

money makes the world go round!

חוץ מזה אין לך אפילו זכות לדבר ולהתנגד, אתה משתמש אפילו בלי כוכב אחד.

איך אתה מעז להגיב לי אפילו?

פורסם

כאן נפסלה הסברה שמדובר במישהו אינטליגנטי.

הנחת מוצא שלי : בן 18-23. ייתכן שותה וודקות בלילות.(הכוונה היא ללפחות 4 לילות מתוך 7, בשבוע).

כעת, לפני הצבא או אחרי צבא. נמצא בתקופה, ללא עבודה/עיסוק ולימודים.

משועמם פצצות.

צודק ?. לא צודק ?.

פורסם

נראה לי שאתה צודק, Vidoe הזה לא נראה לי חכם מי יודע מה.

פורסם

אני Vidoe.

מה קורה כאן ?.

התכוונתי אלייך.

פורסם

אני זה Milford Cubicle.

ExenTex הפתט הזה מנסה להיות ערנב מגניב כמוני?

פורסם

נפלת..

ערנב !.

לא ארנב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים