פורסם 2015 ביולי 2310 שנים איך דבר כל כך פשוט, גורם לתחושת סיפוק כל כך גדולה? לפחות לזמן מה. נערך 2015 ביולי 2310 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2015 ביולי 2310 שנים צחקתי :-) אם יש לך זמן לדיונים כאלה פילוספיים החיים שלך דבש .זה בטח כל מיני חומרים כימיים שיוצרים תגובות בגוף ומשדרים למוחבתאבון.. .
פורסם 2015 ביולי 2310 שנים ^^^מקווה בשבילך באמת שתמצא.ומאחל לך שתזכה להיות שמח כל היום וכל הלילה.אולי מנגל עם חברים שיכורים יכול לעזור.מנסיון לי זה מאד עוזר.
פורסם 2015 ביולי 2310 שנים אני בעד הכל. אבל מי אמר שזה מה שיתן לי אושר? אולי אתה צריך לקחת מבט על אנשים שעושים את זה באופן קבוע, טרבור מ-GTA V לדוגמא. מה שכן יעשה לי המון אושר זה לשדוד בנק, או שאתה בעניין או שלא. הגיע הזמן לחיות באמת, אני מציע לך לבוא איתי למסע הזה, שאולי גם יהיה צ'אפטר שבו ניכנס לכלא ונהיה בובות מין אבל זה שווה את הסיכון. מה אתה אומר? נערך 2015 ביולי 2310 שנים על-ידי ExenTex
פורסם 2015 ביולי 2310 שנים מחבר אני בעד הכל. אבל מי אמר שזה מה שיתן לי אושר? אמרתי שזה נותן אושר אין סופי? אמרתי תחושת סיפוק גדולה, לזמן מה... כל דבר בחיים שגורם לסיפוק/אושר זה סם? לא צריך להגזים. תגיד לי שזה לא עושה אותך שמח. לפחות חצי שעה. נערך 2015 ביולי 2310 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2015 ביולי 2410 שנים בוא בוא נשדוד בנק, עשה טובה. אחריי זה תוכל להרשות לעצמך המון סטייקים ובירות.וחופשה בקאריביים עם כמה שבדיות שיאכילו אותך בצ'ופסטיקס של אסקימוסים עם תנור שבא עם איגלו מקרח יבש.אם אתה לא בא למסע הזה ואתה מעדיף להשאר שם, על הכיסא, בוהה במסך, חיי חיים של חילזון ולא רוצה לצאת. אתה פחדן!אל תחשוב שאני צוחק, שלח לי הודעה בפרטי אני אדבר עם כמה אנשים שיסדרו לנו כמה דברים ונצא לדרך.
פורסם 2015 ביולי 2410 שנים מחבר לשדוד בנק?מה, אי אפשר לעבוד ולקבל משכורת?משכורת בישראל לא מספיקה בשביל לאכול טוב מדי פעם?מי שמחפש גם מוצא מחירים זולים יותר, ומי ששואל לומד להכיר חלקים פחות פופולרים שמהם אפשר לעשות מטעמים. נערך 2015 ביולי 2410 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2015 ביולי 2410 שנים לא מאמין בלהיות עבד למערכת... הגיע הזמן לליבריישן.אתה רוצה תמשיך אתה לעבוד בעבודה שאתה שונא ובשגרת חיים משעממת ועלובה ולהתקע מול הטלוויזיה בציפיה לראות מה הפעם יהיה ביפים והאמיצים. אבל אני לא עושה את זה.שטפו לך את המוח ידידי אני מנסה להציל אותך, את כולנו.זה הכל אילומינטי, זה באשמתם ואתה עכשיו כרגע אוכל את העוגה שהכינו לך במקום לאכול את הסטייק המספק עם הבירה בצד.צור איתי קשר, יש לנו גם מחתרת. נערך 2015 ביולי 2410 שנים על-ידי ExenTex
פורסם 2015 ביולי 2410 שנים ^^^ בלי להעליב. או שאתה טיפש (לא נראה לי בכלל). או שאתה שבכניק שמנסה להפיל אנרכיסטים תמימים. (ומי שישיב לך יעצר) עוד אופציות? אולי אתה רציני לגמרי? במקרה זה מסכים לגמרי עם מה שכתבת למעט דרך הפעולה. נשבע שלא מפחד.
פורסם 2015 ביולי 2410 שנים איזו דרך פעולה יותר טובה או אלטרנטיבה הגיונית יש לך להציע?לפעמים יש לנקוט בצעדים קשים יותר.סבן אתה נראה לי בחור עם כתפיים על הראש, אני מציע שניפגש במקום הסודי שלי.תוודא שלא עוקבים אחריך... אני לא אוהב שיש לקורבנות שלי עדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.