עבור לתוכן

שינוי מ HDD תקול ל HDD וSSD חדשים

Featured Replies

פורסם
אם מזמינים מאמזון זה עם האחריות בין לאומית או שפשוט לא ?

קשיח ו SSD עד 600(שתיהם כל אחד 600)

בתקציב של 1200 מאמזון

5tb toshiba 7200

250gb ssd 850 evo

פורסם
  • מחבר
בתקציב של 1200 מאמזון

5tb toshiba 7200

250gb ssd 850 evo

רק העניין של האחריות מציק לי אז לא נראה לי שאני יזמין משם אבל בארץ נגיד וה EVO850 וה BX100 הבדל של 50 עדיף את ה EVO לא ?

רק בקשר לקשיח אין לי ממש מושג כבר מה לקחת....צריך נפח של 3-4TB

פורסם
רק העניין של האחריות מציק לי אז לא נראה לי שאני יזמין משם אבל בארץ נגיד וה EVO850 וה BX100 הבדל של 50 עדיף את ה EVO לא ?

רק בקשר לקשיח אין לי ממש מושג כבר מה לקחת....צריך נפח של 3-4TB

זו פעם ראשונה שעשיתי הזמנה מאמזון. מביקורות שקראתי האחריות מול אמזון היא מדהימה והשירות לקוחות שלהם נדיר.

קיבלתי 20 שקל החזר על ירידת מחיר של הssd שבועיים אחריי ההזמנה, שזה בדיוק כשהמשלוח הגיע אליי הביתה עם שליח.

לגבי מחירים בארץ ל250gb ssd הנמוך ביותר ל850 הוא 535 שקל ולbx100 כ375 שקל, רק שההבדל באחריות הוא שנתיים (בשביל 5 שנים ל850 צריך לקנות מפלונטר ואצלם ה850 כבר מגיע ל590 שקל

פורסם
  • מחבר
זו פעם ראשונה שעשיתי הזמנה מאמזון. מביקורות שקראתי האחריות מול אמזון היא מדהימה והשירות לקוחות שלהם נדיר.

קיבלתי 20 שקל החזר על ירידת מחיר של הssd שבועיים אחריי ההזמנה, שזה בדיוק כשהמשלוח הגיע אליי הביתה עם שליח.

לגבי מחירים בארץ ל250gb ssd הנמוך ביותר ל850 הוא 535 שקל ולbx100 כ375 שקל, רק שההבדל באחריות הוא שנתיים (בשביל 5 שנים ל850 צריך לקנות מפלונטר ואצלם ה850 כבר מגיע ל590 שקל

מה זאת אומרת אחריות מדהימה והשרות לקוחות?נגיד בארץ זה 2 ו 5 שנים שמו שאמרתה איך זה הולך למי שמזמין מאמזון? כי גם אני לא הזמנתי חומרה מחול אז אין לי ממש מושג..

וכוננן קשיח מהארץ משהו 3-4 TB מה אתה חושב?

פורסם
מה זאת אומרת אחריות מדהימה והשרות לקוחות?נגיד בארץ זה 2 ו 5 שנים שמו שאמרתה איך זה הולך למי שמזמין מאמזון? כי גם אני לא הזמנתי חומרה מחול אז אין לי ממש מושג...

ממה שהבנתי אם יש תקלה שמחייבת אחריות, אתה שולח לאמזון, כבר בעת קבלת אישור משלוח מקבל חדש וגם החזר על עלות המשלוח. ונציג שעונה לך תוך 24 שעות במייל וגם נותן החזר כספי על ירידת מחיר אחרי שבועיים, לא דברים שנתקלתי בהם בישראל.

בנוסף רוב שירות הלקוחות בנוגע לאחריות בארץ הוא מזעזע, לכן אני לא מייחס לאחריות בארץ אף יתרון, מלבד סמארטפונים וכרטיסי מסך שיש חובה באחריות מיידית במקום.

פורסם
  • מחבר
ממה שהבנתי אם יש תקלה שמחייבת אחריות, אתה שולח לאמזון, כבר בעת קבלת אישור משלוח מקבל חדש וגם החזר על עלות המשלוח. ונציג שעונה לך תוך 24 שעות במייל וגם נותן החזר כספי על ירידת מחיר אחרי שבועיים, לא דברים שנתקלתי בהם בישראל.

בנוסף רוב שירות הלקוחות בנוגע לאחריות בארץ הוא מזעזע, לכן אני לא מייחס לאחריות בארץ אף יתרון, מלבד סמארטפונים וכרטיסי מסך שיש חובה באחריות מיידית במקום.

איך אתה בדיוק מחשב מכס או כמה נטו אתה משלם על המוצר המחיר עם הכמס נטו?

פורסם
איך אתה בדיוק מחשב מכס או כמה נטו אתה משלם על המוצר המחיר עם הכמס נטו?

אמזון עושים את זה, תוסיף את 2 המוצרים לעגלה, תזין כתובת מגורים מלאה ופרטי אשראי ותקבל מחיר סופי (דולר/יורו אל תתן לאמזון להמיר לשקל)

ממליץ על אמזון איטליה ושאר אירופה בנוסף לאמזון ארהב (במקרה הזה את ה5tb אין באיטליה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים