עבור לתוכן

הכי דק, הכי חזק? סמסונג מכריזה מלחמה על האייפד, שוב

Featured Replies

פורסם

טעות בכתבה. העובי 5.6 מ"מ ולא אינצ'.

כמו כן, טאבלט לא יכול להחשב כטלפון גם אם הוא כולל קישוריות LTE אם הוא אינו כולל אפליקציות טלפון וSMS, ואינו מוציא ומקבל שיחות.

ותשובה לשאלה: לא. זה לא ינצח את האייפד או האייפד מיני.

פורסם

די עם זה כבר, נו באמת. אנדרואיד ואפל כבר מזמן לא רבים על נתח שוק. לאפל יש את את חובבי אפל ולאנדרואיד יש את שאר העולם. סמסונג לא מתחרה באפל, סמסונג מתחרה על נתח שוק בתוך עולם האנדרואיד. נמאס כבר כל ההשוואה הזו בין השניים. זה היה נכון פעם, לפני הרבה מאוד זמן, ולא לסמסונג אלא לכל עולם האנדרואיד, שניסו להציב תחרות לאפל.

היום העולם מחולק לשנייים. מבחינת חובבי האנדרואיד כבר שנים שיש להם מכשירים שיותר חזקים חומרתית ויותר פונקציונלים תוכנתית מהזבל של אפל. מבחינת חובבי אפל המכשירים שלהם מהווים את האליטה של התעשייה ואנדרואיד הזולים מפלסטיק יכולים להמשיך לחלום להגיע לרמה שלהם.

אני אישית נורא נהנה להתווכח עם אנשים על מה עדיף אנדרואיד או אפל, אבל באמת שנמאס לי לקרוא את "הכרזות המלחמה" האלה באתרים שאמורים להיות רציניים. אתם לא מסוגלים לתת סקירה מקדימה על מוצר בלי ססמאות זולות? דברו על המוצר וזהו, תשמרו על מקצועיות. באמת. מכל האתרים לא חשבתי שדווקא פה אני אצטרך לכתוב את ההערה הזו.

פורסם

הגיוני שלא תאהב את המשפטים הללו, כשיש לך דעה נחרצת על מוצרי אפל ועל הציבור שקונה אותו.

פורסם

לקרוא תיגר? הטבלטים האלה לא ימכרו 10% מהמכירות של אייפד. למה שאני אקנה חיקוי של סמסונג במקום אייפד אייר 3? בגלל מסך Super AMOLED?

פורסם

זה לא זול בהרבה?

פורסם

yosi, כתבתי את הסטריאוטיפ הבסיסי של אפל בעיני חובבי אנדרואיד, אבל גם את זה של אנדרואיד בעיני חובבי אפל, מעניין שראית רק חצי משפט.

פורסם

צודק לא שמתי לב .סליחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים