עבור לתוכן

עזרה עם מודם HUAWEI HG612

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

עברתי מאינטרנט של HOT לקומבינה של 018. התחברתי ל40MB וגיליתי שבשביל מהירות מעל 15MB צריך מודם שתומך VDSL (ואני כמו טיפש רכשתי לפני זה מודם-ראוטר רגיל)

אז הזמנתי באינטרנט מודם של HUAWEI HG612, חיברתי אותו לחשמל, חיברתי אליו את כבל הDSL ואת הLAN2 למחשב.

כשאני מקיש בשורת כתובת "192.168.1.1" שום דבר לא עולה והנורת DSL בכלל לא דולקת. יש משהו שאני יכול לעשות?

הלכתי קודם ל:

network and sharing->change adapter settings->local are connection->properties->IPV 4 propetries and changed ip to 192.168.1.100, subnet mask 255.255.255.0 and ip gateway to 192.168.1.1

לא עזר לי

פורסם

תגדיר חזרה IP לא סטטי (DHCP), ותעלה לכאן תוצאה של ipconfig /all

נורת הDSL לא תדלוק כל עוד לא הגדרת את הראוטר.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני לא כזה מבין גדול, איך להגדיר בחזרה IP לא סטטי?

עריכה:

ד"א ה LOCAL ARE CONNECTION תמיד מנסה להתחבר ואז UNIDENTIFIED NETWORK.

החזרתי בIPV לאוטומטי שזה נראה לי מה שאתה מתכוון לא?

והIPCONFIG /ALL הוא ככה:

bpe0EgXh1lVpgq_2iuUpAgKlaHzy8RDD64RTxkNFGRdolLo6mc6B6MBJaX6Ee86iWr0u_RL-lAThvtk=w1890-h805-rw

נערך על-ידי avi13s

פורסם

כן אוטומטי...

אני לא מצליח לראות את התמונה שלך, היא כנראה לא תקינה, נראלי זו תמונה פרטית שלא הגדרת עבורה שיתוף.

או שתנסה להעלות אותה שוב, או שפשוט תעתיק לכאן את הטקסט

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר
tjyjzm3kcrqn.jpgמקווה שעכשיו בסדר (אני משתמש במחשב הנייד שלי לטובת ההגדרות האלה כי כל הרשת נמצאת בחדר אחר)
פורסם

אני לא חושב שזה הכל, לדעתי יש עוד טקסט אם תגלול למעלה בחלון. חסרים נתונים.

פורסם
  • מחבר

מצטער, מקווה שזה מספיק ברור:

gmynd34koeto.jpg

פורסם

Media Disconnected... Media Disconnected... Media Disconnected... :cwm33:

חשבת אולי במקרה לקחת כבל רשת ולחבר את המחשב לנתב?

פורסם
  • מחבר

הוא היה מחובר, "

ד"א ה LOCAL ARE CONNECTION תמיד מנסה להתחבר ואז UNIDENTIFIED NETWORK."

פורסם

UNIDENTIFIED NETWORK זה בסדר גמור ואמור להיות ככה.

אבל לפי התמונת מסך, כמו שאמרו, הראוטר בכלל לא מחובר למחשב.

חבר אותו למחשב ותעלה צילום שוב.

פורסם
  • מחבר

הוא היה מחובר, אבל הנה ממחשב אחר, אני רואה שהתוצאה שונה:

zag54qzmqdj2.jpg

במחשב הזה הLOCAL AREA CONNECTION הוא ככה בלופים: ENABLED ואז IDENTIFYING ואז CABLE UNPLUGGED

נערך על-ידי avi13s

פורסם

אוקי הלופים האלו אומרים שמשהוא לא תקין. הראוטר, הכבל, או הכרטיס רשת.

דבר ראשון, נסה לבצע ריסט לראוטר. תלחץ על כפתור הריסט שנמצא ליד החיבורים בראוטר 10 שניות, ואז תעזוב. יקח לראוטר דקה לבצע את האיפוס ולעלות שוב.

לאחר מכן, אתה לא חייב להתחבר עם הכבל, תפעיל את הכרטיס רשת האלחוטי שאני רואה שהוא כבוי בתמונה, ותתחבר לרשת החדשה שתופיע, שמגיעה מהראוטר. לא יהיה לה סיסמה ככה שתוכל להתחבר.

אחרי שהתחברת תעלה שוב צילום.

פורסם
  • מחבר

אני לא כ"כ מבין, אין שום רשת חדשה שמופיעה, לא אחרי שום RESET.

אתה מתכוון אולי שאני חייב לחבר ראוטר למודם? או שהמודם מתפקד גם כראוטר ואמור להופיע כרשת אלחוטית נוספת? תסביר לי את מצב החיבורים שחייבים להיות במקרה הזה כי אני באמת לא מבין גדול בנושא.

בתמונה מוצג המצב כאשר המודם HG612 מחובר למחשב בכבל ולחשמל בלבד, ללא חיבור DSL כיוון שהחיבור הוא בחדר אחר (מה שהוצג בתמונה הקודמת ממחשב אחר)

פורסם

אה אוקי, סלח לי, לרגע שכחתי שזה רק מודם.

אוקי, בקיצור חבר את המודם למחשב המדובר וכמו שעשית בעבר, קבע את האיפי להיות 192.168.1.5 וסאבנט 255.255.255.0

ואז תוכל להיכנס לממשק בכתובת 192.168.1.1

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא בזה שזה לא מתחבר לממשק, עם סתם מסך שגיאה כמו כשהאינטרנט לא מחובר. גם אחרי ריסטרט למחשב או בדפדפנים אחרים. הIPCONFIG די דומה:

0jq1eygzzdqy.jpg

נערך על-ידי avi13s

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים