עבור לתוכן

מבזק: לשקר הזה אין רגליים: מאגר המשתמשים של אתר הבגידות Ashley Madison נפרץ

Featured Replies

פורסם

פרטיהם של מיליוני גולשים שנרשמו לאתר שהבטיח הזדמנות לבגידה בדיסקרטיות מוחלטת נמצאים בידיהם של האקרים, שמאיימים לפרסם אותם אם לא ייענו לדרישות המפתיעות שלהם

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לשקר-הזה-אין-רגליים-מאגר-המשתמשים-של-את/

• תגובות 58
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סופו של כל בוגד :D

פורסם

צדק פואטי...

זה לא פגיעה במליוני משתמשים, זה לעשות טובה למליוני בני ובנות הזוג שלהם.

פורסם

כשל כלשהו..

גם אם נרשמתי, זה לא אומר שבגדתי ..

פורסם

^^^

את ההסברים כנראה שתצטרך לתת לזוגתך (אם יש).

לנו אתה לא חייב כלום.

אני בעד שיסגר הגועל נפש החולני הזה.

הפרטים פחות מעניינים.

כבוד לפצחנים.

פורסם

אני ממש לא אחד שבוגד ..

אבל אם הייתי בוגד ורשום שם, הייתי אומר שעצם הרישום שלי לא מהווה הוכחה לזה שבגדתי..

פורסם

אז אתה ספציפית לא תצטרך לתת דין וחשבון לזוגתך (אם יש).

דיברתי כללי.

וגם אתה.

;)

פורסם
אני ממש לא אחד שבוגד ..

אבל אם הייתי בוגד ורשום שם, הייתי אומר שעצם הרישום שלי לא מהווה הוכחה לזה שבגדתי..

מה ההיתממות הזו?

עצם ההרשמה לשם, גם אם לא בגדת פיזית, מעידה על כוונה לבגוד, על תכנון לבגוד. בעיניי, זה חמור מספיק ואף מצדיק פרידה/גירושין.

בכל אופן וכפי שנאמר מעליי, את ההסברים צריך לתת לבן/בת הזוג. אני מניח שכל אחד יחליט כיצד להתמודד עם זה לפי תפישתו ודרכו.

פורסם

צריך להיות לא חכם במיוחד כדי להרשם עם שם אמיתי, ולשים תמונות לא תמימות.

בכל מקרה, עורכי דין לגירושין ברחבי העולם מחככים את ידיהם בהנאה :)

אבל בשורה התחתונה, אני לא מבין את כל המרוצים.

חלק לא קטן מהאוכלוסיה בוגד בבן זוגו. נשים וגברים כאחד.

הרבה מבני הזוג פשוט לא רוצים לדעת והכל מתנהל על מי מנוחות. לנפנף בזה מול האף של בני זוג עלול להרוס נישואין שהיו יכולים להמשיך עד שיבה טובה אם לא כן.

פורסם

אחד האתרים הדוחים ביותר, אין שום קשר לדמוקרטיה , פתיחות או כאלו, פשוט נועד לאנשים נשואים\חיים עם בן זוג שבוגדים (עצוב עד כמה המילה הזו הפכה להיות סטנדרטית).

הלוואי שפרטיהם ידלפו!

עריכה: לתגובה שמעליי- אתה צריך להבין שחלק ניכר מהחלק הלא קטן בוגד בגלל האתר הזה. הוא חייב להיסגר! בהרבה מקרים המוסר הבסיסי שלנו כנשואים נדחק והדבר שעוזר לנו להחזיק מרחק וכו' זה העובדה שבן הזוג חשוב לנו. האתר הזה יתיימר ליצור מצב שגם החלק הזה בראש נדחק בטענה ש'דבר לא יהרוס את הזוגיות'.

אני לא נכנס כאן לשאלה הפילוסופית מה עדיף ידיעה או בורות מאושרת משני סיבות:

א. שאיפתי לראות את האתר הזה נסגר (או מצמצם מאוד את השפעתו) ורק הדרך לזה היא ע''י חשיפת האמת לבוגדים הקיימים כבר. בין אם הדבר יועיל לבן זוגם כרגע או לא.

ב. הסיפורים הללו על אידיליה בין בני זוג בוגדים ונבגדים לא קיימת ב99 אחוז מהמקרים ובאחוז ההוא כנראה שתמיד החיים בניהם היו די מזויפים.

נערך על-ידי yosi b

פורסם

עצם הרעיון שעומד מאחורי האתר הזה מעורר בי גועל.

וכמו שנאמר קודם, משהו שמטומטם מספיק בשביל להכניס פרטים אמתיים, מגיע לו שייתפס אפילו יותר :D

פורסם

לא צריך לשלם? כלומר להזין פרטי אשראי?

פורסם

כמעט בטוח שבנות הזוג של האקרים האלו בגדו דרך האתר הזה.

פורסם
אחד האתרים הדוחים ביותר, אין שום קשר לדמוקרטיה , פתיחות או כאלו, פשוט נועד לאנשים נשואים\חיים עם בן זוג שבוגדים (עצוב עד כמה המילה הזו הפכה להיות סטנדרטית).

הלוואי שפרטיהם ידלפו!

עריכה: לתגובה שמעליי- אתה צריך להבין שחלק ניכר מהחלק הלא קטן בוגד בגלל האתר הזה. הוא חייב להיסגר! בהרבה מקרים המוסר הבסיסי שלנו כנשואים נדחק והדבר שעוזר לנו להחזיק מרחק וכו' זה העובדה שבן הזוג חשוב לנו. האתר הזה יתיימר ליצור מצב שגם החלק הזה בראש נדחק בטענה ש'דבר לא יהרוס את הזוגיות'.

אני לא נכנס כאן לשאלה הפילוסופית מה עדיף ידיעה או בורות מאושרת משני סיבות:

א. שאיפתי לראות את האתר הזה נסגר (או מצמצם מאוד את השפעתו) ורק הדרך לזה היא ע''י חשיפת האמת לבוגדים הקיימים כבר. בין אם הדבר יועיל לבן זוגם כרגע או לא.

ב. הסיפורים הללו על אידיליה בין בני זוג בוגדים ונבגדים לא קיימת ב99 אחוז מהמקרים ובאחוז ההוא כנראה שתמיד החיים בניהם היו די מזויפים.

אתם עוד צעירים. אני מכיר הרבה מאוד אנשים (גברים ונשים) שבצעירותם היו מאוד נחרצים לגבי בגידות, והתרברבו שלעולם לא יבגדו. המציאות מוכיחה אחרת, ומספר לא כל כך קטן של אנשים שהכרתי בצעירותי בגדו לפחות פעם אחת. הדברים נראים לפעמים קצת אחרת כשכבר לא כל כך צעירים, נמצאים עם אותה בת הזוג עשר שנים, השגרה שוחקת והילדים מטריפים את השכל.

אני לשמחתי לא הצטרפתי למועדון הבוגדים בשום צורה, וגם לא מכיר אף אחד שהודה שהוא נמצא באתר הזה, אבל למדתי לא לשפוט ולא לצאת בהצהרות כה נחרצות. החיים הם דבר משונה, ואתה אף פעם לא יודע מה תעשה כאשר תכנס לנעליו של האחר ונסיבות החיים שלו.

למרות תחושת הסיפוק של הצדקנים, לדעתי חשיפת הפרטים תהיה דבר רע מאוד.

שני בני זוג שחיים יחד שנים מכירים אחד את השני היטב. די קשה לבגוד בצורה שוטפת בלי שבן הזוג ירגיש משהו, או יחשוד. חלק לא קטן מעדיפים פשוט להעלים עין, ובאופן מודע לא לחשוד. בנוסף, בהרבה מקרים כאשר דבר הבגידה מתגלה לא שוברים את הכלים, מאחים את הפצעים וממשיכים הלאה. במיוחד כאשר יש ילדים בתמונה.

להציג את הכביסה המלוכלכת בפני כל העולם, חברים, משפחה, קולגות בעבודה, הילדים - יקשה מאוד על איחוי הפצעים, והנפגעים העיקריים יהיו הילדים.

אני אשמח אם האתר יעלם, להפוך את הבגידה "למקצוע" ממש לא נאה בעיני, אבל אף אחד לא שם אותי להיות שומר המוסר.

ובינינו, מי שממש רוצה לבגוד ולמצוא פרטנרים דרך אתרים באינטרנט יכול להרשם לאתרי הכרויות רגילים.

למרות תחושת הסיפוק מחשיפת הרמאים, הנזק גדול הרבה יותר מהתועלת.

פורסם
מה ההיתממות הזו?

עצם ההרשמה לשם, גם אם לא בגדת פיזית, מעידה על כוונה לבגוד, על תכנון לבגוד. בעיניי, זה חמור מספיק ואף מצדיק פרידה/גירושין.

בכל אופן וכפי שנאמר מעליי, את ההסברים צריך לתת לבן/בת הזוג. אני מניח שכל אחד יחליט כיצד להתמודד עם זה לפי תפישתו ודרכו.

יכול להיות ..

או שאולי חשבתי לבגוד, אבל אני חננה מדי ואפילו לא שמתי תמונה או פתחתי פרופיל או וואטאבר.

אני גם לא חושב שמרבית הבוגדים משתמשים בפלטפורמה כזאת..

איך תדע שלא בגדת כרגע, עם מישהי שמכירה את בת הזוג שלך שנים ו/או עובדת איתה ו/או חברה של חברה שלה ?.

אני חושב שמרבית הבגידות קורות בעולם האמיתי .. כלומר, זה שההכרות הראשונית נעשית בעבודה/בתחביב וכדומה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים