עבור לתוכן

למה פחמימות וסוכר זה כל כך רע?

Featured Replies

פורסם

תהרוג אותי אני לא יודע איך אפשר לוותר על בירה/חומוס/טחינה/פלאפל/שווארמה בלאפה

אני מנסה לדמיין את החיים שלי בלי אלה ואני רואה רק דיכאון

• תגובות 33
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פלאפל? שווארמה?

הכל מחוויר מול מנת סטייק טובה עם תוספות קטנות בצד.

נכנסים לסופר/קצב קונים נתח יפה שיספיק ליומיים, חצי עושים באותו היום, והשני במקרר למחר.

גם מנת דג עושה לי טוב.

זה טעים ומספק.

נותן אנרגיה.

תוספות קטנות בצד, כמו תפוחי אדמה, בטטה, חצילים, וכל דבר אחר שיש במקרר ובא לי להכין תוך כדי תשומת הלב לבשר.

מבחינתי אלו פיסגת ההנאה שלי מאוכל פשוט ומהיר שאני מכין בבית במקום ג'אנק פוד שממילא עולה אותו דבר.

יחד עם ירקות ופירות להשלמה כמובן.

לא יודע עד כמה זה בריא בסולם ריכטר.

אני יודע שאני נהנה מהטעם, נהנה מהאנרגיה, ומהתחושה שזה הרבה יותר בריא מהרבה דברים אחרים שהייתי נוהג לאכול.

בירה רק פעם בשבוע איזה 2 בירות בערב ספיישל של בשר עם בירה.

שאר הזמן כוס יין, כמו הצרפתים.

יש לי קצב ממש ליד הבית, 2 דקות הליכה.

בעצם, זה לא מזל.

התמקמתי בכוונה באחד המיקומים האסטרטגים הטובים ביותר שיש.

יש לי שוק מרחק 5 דקות הליכה מהבית.

חצי שעה סיבוב ואני מצוייד בכל מה שאדם יכול לרצות, טרי, ובזול.

ירקות, פירות, בשר, דגים, תבלינים.

עדיף בהרבה על קניה בסופר.

גם אם אני מקפיא לפעמים אז אני חותך ואורז הכל כמנות, ומפשיר בהדרגה במקרר כדי לא לפגוע במרקם.

ההכנה יחסית מהירה, ודורשת מעט מאוד עבודה / תשומת לב.

מילא כשאתה מסתובב בחוץ כל היום ואין לך איך להכין.

אני מבין שאנשים מחפשים פתרונות זמינים.

אבל בערב כשאתה חוזר הביתה?

שווארמה?

ולעבודה שאתה יכול להביא אוכל מוכן?

חילול הקודש.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

גם כשאתה שף מהולל ומכין הכל בבית, לפעמים פשוט בא שווארמה בלאפה ולא יעזור שום סטייק, עם כל האהבה שלי לסטייקים.

ולפעמים בא לך לרדת על ליטר בירה טובה וקפואה. איפה אתה גר? אני עובר למרכז ומחפש קצב טוב.

פורסם

עדיף שלא אומר.

אתם עוד תעלו לי את מחירי הדירות כאן.

גם ככה הם לא הכי זולים.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

רחוק מדי :)

פורסם

זה לא המקום האסטרטגי היחידי במדינה.

קח מפה ותמצא על פי אותם העקרונות שאני חיפשתי, המיועדים למי שאינו מחזיק רכב.

תחבורה ציבורית מרכזית. צ'ק.

שוק גדול ונחמד, צ'ק.

הרבה חנויות באיזור מכל סוג, צ'ק.

סניף אייבורי וKSP במרחק סביר, צ'ק.

היכל תרבות בשביל להתפלח בחינם לאירועים ציבוריים, צ'ק. (התזמורת של הקונסרבטוריון הייתם אחלה)

דירת גג עם אוויר ושמש, צ'ק.

I KNOW WHAT I LIKE

תוסיף לרשימה כל מה שחשוב לך.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

קניתי כבר דירה בלב רמת גן במקום עם 90% ממה שציינת, ויש לי רכב, אבל ממה שהתרשמתי עד כה הוא שווה כקליפת השום. צריך אופניים.

פורסם
  • מחבר

רמת גן צפופה מאוד לא?

בכל מקרה, פאק, עדיין לא הבנתי מתי לאכול סוכר בהקשר של אימון להעלות מסת שריר.

נראה לי הבעיה היותר גדולה שלי שללב שלי קשה עם האימונים האנרובים מכיוון שאני לא משפר את הסיבולת לב ריאה. ככל שהשרירים שלי גדלים אני חושש שהלב שלי יתקשה יותר, לא סגור על זה.

למרות שהיה לי שיפור גם בלב ריאה מאז שהתחילה. באימון הראשון שעשיתי נראה לי כמעט חטפתי התקף לב.

בעקרון הלב שלי בריא לפי בדיקה שעשיתי, אבל כשהתחלתי להתאמן זה היה אחריי 4 שנים שלא עשיתי כלום וגם היה לי קצת קולסטרול מעבר לסף העליון. ( יש לי בטן ואני קצת שמן :( )

אגב, הרבה אימונים קורה לי שאני מרגיש שאני אוליי קצת מתעלף. כאילו הראש נהיה סחרחר או במקרה יותר גרוע אני רואה טיפה שחור בעיניים.

לא סגור אם זה בגלל שהלב ראה שלי לא מתמודד עם האנ ארובי או שאין לי סכור או לא יודע.

אני אמור לעשות גם אירובי אבל לא יצא לי בגלל לחץ בעבודה.

אגב סיפרו לי שהרבה אנשים שמתאמנים בחדר כושר מתים אחריי שהם מפסיקים בבת אחת להתאמן או משהו בסגנון. O_O

פורסם

וואו. באמת וואו. כמה הזיות בפוסט אחד.

למקרה שלא הבנת, אתה לא אוכל סוכר, אף פעם. מקסימום של המקסימום סוכרים קצת יותר מורכבים כמו תמרים\תאנים\בננות אם אתה חייב אנרגיה.

עשית פעם בדיקת מאמץ? אם לא אז אולי זה זמן טוב.. לך לרופא שירשום לך הפנייה. מחברים לך אקג במאמץ ואז תוכל להיות רגוע שהכל בסדר עם הלב.

תבקש הפנייה להעמסת סוכר או כל בדיקה אחרת שקשורה על הדרך, ירגיע אותך גם בנושא הזה.

אם אתה מנסה להיות יותר בריא אז תתרכז יותר באירובי. אם אתה מנסה להיות יותר גדול תתרכז באנאירובי.

בכל מקרה מומלץ לשלב קצת אירובי בכל מקרה, לפחות איזה רבע שעה ריצה פה ושם.

ואתה צודק בקשר לאלה שמתים... לכן כל החברה שבאים לחודש חודשיים ואז מפסיקים להתאמן (80% מהאנשים בערך) מתים במיידי.

פורסם

אני שקלתי 85 ק"ג על 1.73. היקף הבטן היה 98 ס"מ. אחרי שירדתי מפחמימות (אני עדיין אוכל דגנים מלאים פה ושם) והתחלתי לאכול הרבה בשר שמן, ביצים וחלבונים ירדתי ל-78 ק"ג היקף בטן 83 ס"מ בארבעה חודשים.

בתל אביב יש צרפתי בשם אלן. אלן מכין מבחר של נקניקיות איכותיות לטיגון מלאות בשומן בקר/חזיר/גבינה. המחיר 80 ש"ח לק"ג.

http://alan-talmor-sausages.co.il/

פורסם

אני גם ירדתי, ועושה רק ריצות.. 8 ק"מ שלוש פעמים בשבוע ב38 דקות בערך. הבעיה היחידה היא שאיבדתי כח, פעם הייתי חזק יותר. מרגיש לי כאילו הגוף שומר את כל הכח לריצה.. ומבחינת בריאות, ריצה היא הספורט הכי בריא מבחינת סיבולת לב ראה, ואיזון של הגוף?

פורסם

עם כל הכבוד, ריצה של 8 ק"מ שלוש פעמים בשבוע זה ממש לא בריא לגוף.

פורסם

אני בן 26, ומאמן כושר הכווין אותי לעלות ל10 ק"מ ב50 דקות. פחות מ40 דקות ריצה זה בכלל לא מאמץ עד שהגוף התחמם הפסקת לרוץ

פורסם
עם כל הכבוד, ריצה של 8 ק"מ שלוש פעמים בשבוע זה ממש לא בריא לגוף.

^ הסבר?

אבא שלי מעל גיל 70, רץ ככה כבר המון שנים ובריא לחלוטין

אני בן 25, שוחה כ-6 קמ כל יום כבר המון שנים וגם בריא לחלוטין.

ובאופן כללי, טריאטליסטים הם אנשים בריאים.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם

נו באמת, האינטרנט מלא במידע.

הגוף האנושי לא מיועד ומעולם לא היה מיועד לריצות ארוכות, זה נכון שיש טענות לכאן ולכאן (אני יותר מסכים, כאמור, עם הטענות שבכמות מוגזמת זה עושה יותר נזק מתועלת) אבל אתם לא צריכים להיות בהלם כאילו שגיליתי לכם את אמריקה.

נקודה מעניינת היא שהטענות נגד מגיעות בד"כ ממחקרים אובייקטיביים, והטענות בעד בד"כ מופיעות באתרים של בעלי אינטרסים / פאנבויים של ריצה.

לדוגמה:

http://www.active.com/health/articles/why-too-much-running-is-bad-for-your-health

http://breakingmuscle.com/endurance-sports/endurance-training-is-bad-for-your-heart

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2936615/Too-jogging-just-bad-doing-none-short-run-three-time-week-key-longer-life.html

וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים