פורסם 2015 ביולי 1910 שנים על הקביעה שמשתמעת מהשאלה שישראלים מקריחים יותר.אני רק מוודא אם זו תחושת בטן של פותח הדיון או שזה מגובה בנתונים .(ואז זה יותר מעניין)
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים ההסבר הוא כזהברגע שאתה מגלח ת'תחת כל הכח של צמיחת השיער הולכת לתחת וככה צומחת לה קרחת
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים ההסבר הוא כזהברגע שאתה מגלח ת'תחת כל הכח של צמיחת השיער הולכת לתחת וככה צומחת לה קרחתסוף סוף מישהו פה מדבר בהיגיון!
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים הרי ידוע שטסטוסטרון גורם להתקרחות וכיוון שכל הישראלים הם גברברי על בניגוד לאירופים הוורדרדים והעדינים- ממילא גם יש להם פחות שיער
פורסם 2015 ביולי 1910 שנים חחח, עד כמה שזכור לי זו דווקא מעין אלרגיה לטסטוסטרון (או ליתר דיוק לנגזרת שלו כשהוא הופך מטסטוסטרון לדיהידרוטסטוסטרון). נערך 2015 ביולי 1910 שנים על-ידי lilitup
פורסם 2015 ביולי 2010 שנים ההסבר שאני מכיר הוא גרוויטציה:גברים מתנפחים עד גיל מסויים, ואז הלחץ הפנימי מתייצב, ומתקשה להתנגד לכבידה כבעבר. התוצאה היא ירידת גידול השיער לאזורים נמוכים יותר, שיותר משתלמים אנרגטית (אך פחות משתלמים מכל בחינה אחרת, אם תשאלו אותי). הגיל שבו מתייצב הלחץ מכונה לרוב "גיל העמידה".מכאן ברור שאם אכן יש יותר התקרחות בארץ ובגילאים מוקדמים יותר, יתכנו 2 גורמים - לישראלים פחות לחץ פנימי (לא סביר - ראית כמה אנשים לחוצים פה בארץ?), או שהגרוויטציה בארץ פשוט חזקה יותר.מכאן שכדאי לחברות התכשירים להכין תכשירים שמקטינים את השפעת הכבידה על המשתמשים בהם (אין להתבלבל עם הה-high המיוחס לשלל תכשירים שיעילותן בתחום ההתקרחות לא הוכחה).הרמב"ם/ן אגב, טעה לפרש את הלחץ הפנימי בהסברו על האבץ שהגוף מאבד בפעילות מינית (אשר ידועה כמפחיתה לחץ, ובכך תורמת לירידת אזורי גדילת השיער למטה).
פורסם 2015 ביולי 2010 שנים אגב יומרני מדי לומר הרמב"ם טעהכי לענ"ד הוא מסתמך על דברי התלמוד בענין הזהועדיין אין שום חוקר או רופא ששלל את מה שהוא כתב בנושא הזהודבר נוסף אין ספק שהגן האנושי השתנה מאז. ובזמנו זה היה נכון
פורסם 2015 ביולי 2010 שנים http://www.ecosupp.co.il/zinc/אחרי שתקרא תבין הרמב"ם דיבר רק על אוננות ונשירה היום מצאו שיש קשר מסוים .ואני ממש לא מביע דעה אלא מראה את הנתונים כמו שהם
פורסם 2015 ביולי 2010 שנים תסמינים למחסור באבץ:ירידה בחוש הטעם וחוש הריחהתקררויות תכופות וחולשהרגישות מוגברת לזיהומים למיניהםבעיות עור, כגון: דרמטיטיס, סבוריאה, אקנהנשירת שיערחוסר תיאבוןסימנים לבנים בציפורנייםמעניין שאת זה לא רואים, אבל התקרחות כן...
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים לפי מה שאני יודע , חלק גדול מהאנשים מאבדים הרבה שיער (לא יודע אם עד לרמה של מתקרחים) כתוצאה מלחץ נפשי.אני חושב שקראתי פעם שמגנזיום יכול למנוע את זה, מאיפה משיגים מגנזיום? זאת כבר שאלה אחרת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.