עבור לתוכן

מבזק: שובו של הנגן: האייפוד החדש הוא המוצר הכי משתלם של אפל

Featured Replies

פורסם

הפעם אפל לכלכה. להשיק גרסת בסיס של 16GB לנגן מוזיקה ב2015? איזו טעות.

פורסם

למה לכלכה?

להרבה ילדים (רוב הצרכנים של המוצר) זה די והותר.

פורסם

אני מחכה לקאמבק של האייפוד קלאסיק. אין תחליף לגלגלת ולפשטות (לא רוצה אינטרנט ואפליקציות. רוצה פשוט נגן מוזיקה, עם בטריה טובה, זיכרון עצום, איכות מעולה ונוחות מקסימלית). כנראה מחכה לשווא...

פורסם

יש את הSony Walkman NWZ-A15 באותו מחיר, ארגונומי יותר ונגן מוזיקה נטו (מבחינת אפשרויות עיבוד הצליל ואיכות צליל נטו) יותר טוב, בהנחה יותר מסבירה. + אפשרות הרחבת זכרון SDXC.

למה הם חושבים שמכשיר מולטימדיה מסורס רלוונטי להיום (ע"ע דגם הטאצ') זה נשגב ממני. כנראה שילוב של נוסטלגיה ועדר הגרופים הנאמנים.

פורסם

ותמיד יש את המכשיר הזה שניל יאנג הוציא :)

פורסם

האייפוד היה זול, נוח יותר, בעל נפח אחסון גדול יותר ועבד עם תוכנת ניהול ספריה טובה מאוד (אם כי זה ענין סובייקטיבי). כמובן שהפונו יותר איכותי, אבל מדובר במוצר חדש בהרבה.

פורסם
ותמיד יש את המכשיר הזה שניל יאנג הוציא :)

איך הוא באמת? כבר כמה שנים שאני מתלבט על חלופות לCOWON D2+ שלי כשימות. בינתיים הוא עובד כמו סוס (7 שנים+).

פורסם

אין לי מושג, רחוק מלהיות אודיופיל

פורסם

העובדה שהם מוכרים את זה ב200 דולר מראה שבשלווה יכלו למכור אייפון 6 ב300 ואף אחד לא היה מת. בסה"כ מדובר באותו הדבר רק בלי מודם סלולרי. יחי הקפיטליזם.

פורסם

ממש לא. כל שאר המוצרים מכסים את כל העלויות כדי שבאייפוד יוכלו לקחת מחיר קרוב יותר לעלות. אם כי אתה צודק שהאייפון שווה פחות מ 700.

פורסם

לא הייתי קורה לזה נגן מוזיקה... ובטח איכות הצליל היא מאוד נמוכה עם כל התוספות. במחיר הזה הייתי קונה או sansa clip ואוזניות ומגבר בשאר הכסף או x3 ואוזניות בשאר הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים