עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך למפרט קיים בטווח גמיש של 300-600 ש"ח (אפשרות ליותר)

Featured Replies

פורסם

היי לכולם :)

עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים...

יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT

שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה.

אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר הזה מה טוב, ואולי אחרי הרחבה נוספת ל8GB RAM) בלי צורך לשדרג שוב את הכרטיס במשך משהו כמו 3-4 שנים. זרקתי הערכה גסה של 300-600 ש"ח למרות שהתקציב יכול להיות גם גבוה יותר, מה שחשוב זה שאני לא מחפש להגיע עם המחשב הזה לUltra high ולא להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך, אלא שדרוג מינימלי ואקונומי למטרה שהסברתי.

אם בכל זאת לדעתכם התקציב צריך להיות גבוה יותר לכרטיס, או אם ממש יש צורך לשדרג גם את המעבד או הספק למשל, תרגישו חופשי. רק חשוב שזה יישאר בגדר שדרוג ולא קנייה מלאה של מחשב (כל עוד זה אפשרי...), זה בעיקר בשביל ההתנסות הראשונית וכדי שמשחקים שיוצאים השנה יעבדו, אפילו על 720p 60FPS, כי כרגע עם הכרטיס מסך הזה הם לא עובדים (ובCan you run it כל פעם הכרטיס מסך הוא הדבר היחיד שלא עובר).

אין העדפה מיוחדת בין Nvidia וAMD.

תודה!

פורסם

לא מפתיע, gt220 הוא לא כרטיס לגיימינג בשום קנה מידה.

בstartpc יש מבצע על ה7870ghz ב630 שקל. לא תמצא במחיר הזה משהו יותר טוב. (חדש)

אם תמתח קצת את התקציב ל750 שקל יש את ה7950.

כמו כן, כדאי לשקול גם קנייה מיד שנייה, תמיד יש מציאות.

בנוסף, אכן מומלץ לשדרג ל8GB של זיכרון עבור משחקים מודרניים.

לגבי המעבד, אני חושב שעם OC נחמד, יש לו עדיין מה לתת לפחות בזמן הקרוב, אך שדרוג של מעבד ולוח יצטרכו לבוא במוקדם או במאוחר.

אגב, מה הכוונה שהמפרט שלך הוא דומה למה שבקישור? אותם נתונים וחברות אחרות?

מה החברה של ספק הכוח שלך? והאם גם הוא 500w?

פורסם

אני פרסמתי את ההודעה האחרת עם ה-I650 ואני והבחור כאן קיבלנו תשובות מאוד שונות.

האם ההבדל בין 560 ל-760 יוצר את הבדלים בתשובות?

תודה לעונים

פורסם

אני לא חושב שצריך לשבור את הכלים וישר לשדרג את כל המערכת.

אני סבור שכרטיס מסך טוב יכול לקחת אותך למקום שאתה מחפש (וגם הוספת עוד 4gb ram).

הרי אתה בעצמך ציינת שאתה שואף להגדרות medium +-, וזה בדיוק מה שתקבל ואולי אף יותר.

פורסם
  • מחבר
לא מפתיע, gt220 הוא לא כרטיס לגיימינג בשום קנה מידה.

ברור לי שזה לא מפתיע, לא ציפיתי לקבל ביצועים עם הכרטיס הנוכחי. זה מחשב דיי ישן והכרטיס היה חלש מלכתחילה. אבל לכן אני נמצא כאן בפורום "כרטיסי מסך" :)

בstartpc יש מבצע על ה7870ghz ב630 שקל. לא תמצא במחיר הזה משהו יותר טוב. (חדש)

אם תמתח קצת את התקציב ל750 שקל יש את ה7950.

כמו כן, כדאי לשקול גם קנייה מיד שנייה, תמיד יש מציאות.

אני אשקול את האופציות, אבל אולי בכל זאת יש אפשרויות קצת זולות (אפילו ב50-100 ש"ח) יותר ולא כאלה שחורגות מהתקציב? בעיקר לסקרנות, אני כן גמיש יחסית אבל אם יש אפשרות לא לבזבז יותר מדי זה כמובן עדיף.

בנוסף, אכן מומלץ לשדרג ל8GB של זיכרון עבור משחקים מודרניים.

כתבתי שאעשה את זה. כרגע אני מתחיל מכרטיס מסך.

לגבי המעבד, אני חושב שעם OC נחמד, יש לו עדיין מה לתת לפחות בזמן הקרוב, אך שדרוג של מעבד ולוח יצטרכו לבוא במוקדם או במאוחר.

לצרכים שלי כרגע הוא בסדר אפילו בלי OC (עובר את הRecommended specs לרוב המשחקים שניסיתי כמו שהוא).

אגב, מה הכוונה שהמפרט שלך הוא דומה למה שבקישור? אותם נתונים וחברות אחרות?

בדיוק כמו שכתבתי בהודעה הראשית - המעבד, לוח אם, כרטיס מסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שרשומים שם. בכל השאר בחרתי רכיבים עם אותם נתונים אבל חברה אחרת כי לא מצאתי את הדגם הספציפי או את החברה שייצרה את מה שיש לי ברשימות שלהם.

מה החברה של ספק הכוח שלך? והאם גם הוא 500w?

כן, 500W. החברה היא NEOTech. הספק זה אחד מהרכיבים שלא מצאתי את המודל המדויק (או במקרה הזה את החברה).

אני פרסמתי את ההודעה האחרת עם ה-I650 ואני והבחור כאן קיבלנו תשובות מאוד שונות.

האם ההבדל בין 560 ל-760 יוצר את הבדלים בתשובות?

תודה לעונים

אני לא בטוח למה אמרו שהמפרטים כל כך דומים, במעבד שלך יש רק 2 ליבות ובclockspeed קצת נמוך יותר, והכרטיס מסך+לוח אם שלנו שונים לגמרי אם הבנתי נכון.

תודה ואני אסתכל על ההמלצות, אבל ראה תשובה למעלה

אני לא חושב שצריך לשבור את הכלים וישר לשדרג את כל המערכת.

אני סבור שכרטיס מסך טוב יכול לקחת אותך למקום שאתה מחפש (וגם הוספת עוד 4gb ram).

הרי אתה בעצמך ציינת שאתה שואף להגדרות medium +-, וזה בדיוק מה שתקבל ואולי אף יותר.

נכון, ולא אמרתי שאני מתכוון לשדרג את כל המערכת כרגע, אלא רק את כרטיס המסך ואולי זיכרון :)

תודה לכולם!

פורסם

אני מוכר את ה- 7950 שלי (משומש ) ב- 650 אם בא לך . של חברת HIS .

פורסם

לא שווה לך לדעתי ומפספס את המטרה (אפילו את המטרה הצנועה שהצבת).

לך לפחות על 7870 שצירפתי בהודעה הקודמת שדורס את הכרטיס הזה בתוספת של 130 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים