פורסם 2015 ביולי 1810 שנים אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה.אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'.אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.
פורסם 2015 ביולי 1810 שנים ראיתי לאחרונה לחם מסחרי שעשוי מפשתן, דל פחמימות.זה לא אידיאלי וזה עדיין לחם, הוא עדיין מכיל גם קמח חיטה וכו' - אבל אם "חייבים" אז זה כמובן עדיף על פני לחם רגיל, פשוט כי הוא דל במרכיב השטני ביותר - פחמימות.http://www.nizat.com/ProductInfo.asp?ProdId=9987אם אתה לא מתעצל לאפות בעצמך, נסה את זה:http://etgarkadmoni.com/2012/11/%D7%9C%D7%97%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%A9%D7%AA%D7%90%D7%9B%D7%9C%D7%95/ נערך 2015 ביולי 1810 שנים על-ידי Milford Cubicle
פורסם 2015 ביולי 1810 שנים מחבר ראיתי לאחרונה לחם מסחרי שעשוי מפשתן, דל פחמימות.זה לא אידיאלי וזה עדיין לחם, הוא עדיין מכיל גם קמח חיטה וכו' - אבל אם "חייבים" אז זה כמובן עדיף על פני לחם רגיל, פשוט כי הוא דל במרכיב השטני ביותר - פחמימות. http://www.nizat.com/ProductInfo.asp?ProdId=9987 אם אתה לא מתעצל לאפות בעצמך, נסה את זה: http://etgarkadmoni.com/2012/11/%D7%9C%D7%97%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%A9%D7%AA%D7%90%D7%9B%D7%9C%D7%95/ ואו! 3.1 פחמימות ל100 גרם?? זה הרבה יותר טוב מהלחם שאני אוכל עכשיו.
פורסם 2016 במרץ 139 שנים שאלה מוטעית מיסודה , כל לחם לא בריא למי ששומר ונזהר מבצקים לחם קל / שחור / לבן = הכל אותו עבודה בעיניים
פורסם 2016 באפריל 89 שנים מזכיר לי את הלחם השחור ה"בריא" שאנשים היו קונים בשנות השמונים עד שגילו שזה פשוט לחם לבן שהוסיפו לו כרמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.