עבור לתוכן

איזה סוג לחם הכי בריא? או יותר נכון הכי פחות מזיק?

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה.

אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'.

אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.

פורסם

ראיתי לאחרונה לחם מסחרי שעשוי מפשתן, דל פחמימות.

זה לא אידיאלי וזה עדיין לחם, הוא עדיין מכיל גם קמח חיטה וכו' - אבל אם "חייבים" אז זה כמובן עדיף על פני לחם רגיל, פשוט כי הוא דל במרכיב השטני ביותר - פחמימות.

http://www.nizat.com/ProductInfo.asp?ProdId=9987

אם אתה לא מתעצל לאפות בעצמך, נסה את זה:

http://etgarkadmoni.com/2012/11/%D7%9C%D7%97%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%A9%D7%AA%D7%90%D7%9B%D7%9C%D7%95/

פורסם
  • מחבר
ראיתי לאחרונה לחם מסחרי שעשוי מפשתן, דל פחמימות.

זה לא אידיאלי וזה עדיין לחם, הוא עדיין מכיל גם קמח חיטה וכו' - אבל אם "חייבים" אז זה כמובן עדיף על פני לחם רגיל, פשוט כי הוא דל במרכיב השטני ביותר - פחמימות.

http://www.nizat.com/ProductInfo.asp?ProdId=9987

אם אתה לא מתעצל לאפות בעצמך, נסה את זה:

http://etgarkadmoni.com/2012/11/%D7%9C%D7%97%D7%9D-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%A9%D7%AA%D7%90%D7%9B%D7%9C%D7%95/

ואו! 3.1 פחמימות ל100 גרם??

זה הרבה יותר טוב מהלחם שאני אוכל עכשיו.

3watOMF.jpg

  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה מוטעית מיסודה ,

 

כל לחם לא בריא למי ששומר ונזהר מבצקים 

 

לחם קל / שחור / לבן = הכל אותו עבודה בעיניים

  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מזכיר לי את הלחם השחור ה"בריא" שאנשים היו קונים בשנות השמונים עד שגילו שזה פשוט לחם לבן שהוסיפו לו כרמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים