עבור לתוכן

מבזק: Batman Arkham Knight לא יחזור למחשבים האישיים לפחות עד חודש ספטמבר

Featured Replies

פורסם

חברים, צירוף מקרים הזוי.

רכשתי את המשחק בגרסת הפרמיום שלו לפני כמה שעות במחיר זעום של כ100 שקלים מg2a.com כי ממש היה לי חשק לשחק במשחק הזה.

לאחר כשעה של משחק אני חייב לציין שאם לא הייתי יודע על כל הבלאגן סביב המשחק מראש לא הייתי מנחש שיש כל בעיה עם המשחק.

חשוב להדגיש שמדובר בשעה של משחק, מה יהיה הלאה? אין לי מושג.

עם 7970 וi5 יחסית צנוע אני מקבל 30FPS קבוע (המשחק נעול על זה) ללא שום frame drops בהגדרות המקסימליות (שמוגבלות בהתאם לכרטיס) .

מעבר לזה המשחק נראה פשוט מדהים, מצאתי את עצמי מחייך כמו מטומטם כשאני נלחם עם הבריונים, זה מרגיש דומה לעבר אבל נראה כל כך הרבה יותר טוב.

בטמן מרגיש כל כך הרבה יותר אתלטי מבעבר והתנועות שהוא מבצע מדהימות.

והקטעים עם הנסיעה בbat mobile .... פשוט WOW.

למי שרוצה לקנות ומתלבט, ולא רוצה לחכות, אני ממליץ בחום!

אם יקרה משהו שלילי אני אעדכן.

פורסם

דווקא מהביקורות בSteam זכור לי שיש גם בעיות ספציפיות למי שמשתמש בכרטיסי המסך של AMD, למרות שלך אין.

בכל מקרה עכשיו אצל G2A אפשר לקנות את זה כבר ב16$/60.48₪(כולל הG2A Shield)

BMFBIvw.png

פורסם

כן יש את גרסה הרגילה במחיר שציינת, אני קניתי את הגרסה עם הseason pass שעולה קצת יותר.

אולי אין לי בעיות בגלל הדרייבר החדש, או בגלל הupdate שיצא לא מזמן שהיה אמור לפתור כל מיני בעיות.

בכל אופן אני מרוצה :)

עריכה:

הסתכלתי שוב באתר, המחירים שם זזים כל כך הרבה, הגרסה שקניתי נמכרת עכשיו בכ23$ ויש גם קוד של nvidia למשחק בגרסה הרגילה בכ12 דולר .

פורסם

אתה מכיר את זה שעד שאין לך את זה אתה לא מעריך את זה?

אז כשאתה לא יודע מה אתה מפסיד (לפחות בהשוואה המוכחת מול הקונסולות), אין בעיה 'להפסיד' את זה.

אבל כשאתה מגלה שבPC לא יורד גשם ובקונסולה שעולה שליש מהמחשב שלך כן, אתה קצת מתבאס...

אם אתה קצת יותר ערני בשטח אתה בוודאי גם מצפה ל60FPS מגרסאת ה PC בניגוד לקונסולה,

במיוחד אם השקעת בחומרה לא זולה שם במחשב שלך. אבל אז אתה מגלה שנעלו את המשחק על 30FPS ולמה?

עקב דרופים מטורפים הנובעים באופן חד משמעי מהתעצלות והזנחה באופטימיזציה..

אז אתה כבר מבין שמישהו כאן פשוט חיפף.... אתה חיפפת כששילמת את הסכום הדרוש מכיסך? בין אם מדובר ב120$ או 20$

פורסם

אני מבין אותך מאוד אבל... אני לא שם תג מחיר על ההנאה שלי, אני נהנה וזה שווה כל סנט ששילמתי, וכן יש גשם ודווקא יפה מאוד.

בנוסף, בואו לא נהיה דרמטיים כל כך, המשחקיות ב30FPS לא כזאת רעה, ואפילו טובה.

ברור שהם חיפפו, אבל אני חשקתי במשחק מאוד ואין לי אלטרנטיבה אחרת, אני אעניש את עצמי בכך שאני מעניש אותם באי קנייה?

אז נשחק ב30FPS לא סוף העולם, 25$ עבור חוויה קונסולאית++ לי זה שווה.

בהמשך הם יתקנו או ישפצו את המשחק ואני אהנה אף יותר, והמחיר אז לא יהיה אטרקטיבי כמו עכשיו.

אגב, המחשב שלי עלה לי 600 שקל :D מיד שנייה. (אחרי שמכרתי את הרכיבים הישנים שלי)

פורסם

לדעתי צריך לבנות את המשחק מאפס, ושישחררו אותו רק שהוא שלם מצידי שייקח גם 2-3 שנים, רק שיהיה אפשר עם כרטיס מסך שהוא gtx 760 שהוא חזק מה-ps4 בהרבה אחוזים שיריץ על אולטרה ו-60 fps לא שאני יצתרך ללכת לקנות כרטיס מסך כמו חצי מחשב כדי להריץ על הכי גבוה.

פורסם

קצת הקצנתי ויצאתי מפרופורציות לטובת ההמחשה.

אכן יש גשם, אבל הוא לא יורד על הגלימה וגורם להבקרה של המים כמו בפליסטיישן.

זה משהו שבאמת נראה רע בעין ביחס לקונסולות ויש עוד כמה אפקטים דברים כאלה שפשוט חסרים בPC.

השאלה היא למה זה צריך להיות ככה ? מה חטאו שחקני בPC ? המצב בכלל אמור להיות הפוך, שPC נותן הרבה יותר....

סתם מאכזב. עדיף להמתין עד שיחדשו את העניין הזה ואז תוכל להנות מהמשחק בחווה ברמה אחרת.

אני כן מסכים איתך שמאוד קשה לכמת את נושא החוויה לכסף וכו'. אבל יש עניין כזה דע לך ..

פורסם

אתם באמת חושבים שכדאי לחכות להשקה המחודשת? ההבדלים יהיו כאלה גדולים?

ממש רציתי לשחק, ועד עכשיו החוויה לא רעה בכלל, במיוחד שאין לי מושג מה הייתי אמור לקבל בהשוואה לקונסולות כי לא בדקתי.

אולי באמת אני אעזוב את המשחק לכמה זמן, זה לא שחסר לי במה לשחק :D

פפפפפפפפפפפפ סיבכתם אותי עכשיו. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים