עבור לתוכן

צריל מדריך לעשיית קבלים IDE עגולים (מגולגלים)

Featured Replies

פורסם

מצטער לא מצאתי כאן מדריך כזה אז מי שיש לו לינק להביא אני אשמח. :)

תודה

פורסם

רק תדע שזה יוריד לך את הביצועים! (כפי שאמרו פה הרוב..)

פורסם

אם הוא עושה ממש מדוייק אז לא...

פורסם

וגם הצעה שלי תעשה קודם לכבלים של הסי די רום ואחרי שאתה קצת יותר מיומן כבר ויש לך קצת אומץ אז רק תעשה לכבל של ההרד דיסק.

כי בכבל של ההרד דיסק כל טעות הכי קטנה יכול להוריד את הביצועים וגם להרוס את הכבל בשנייה

פורסם

איזה שטויות על מה אתה מדבר למה שזה יוריד לו ביצועים?!?!

ביצועים של מה בדיוק זה יוריד לו?!

פורסם

למה שתהיה לו ירידה בביצועים?

לא תהיה שום ירידה... תעגל, ותיזהר.....

פורסם

בעיקרון אם אחד הסיבים נקרע אז זה מוריד ממהירות ההעברת הנתונים של הכבל... אבל צריך להיות ממש מוכשר כדי שזה יקרה..

כל עוד עובדים בזהירות ולא בפזיזות הכל ילך חלק

פורסם

בעיקרון אם אחד הסיבים נקרע אז זה מוריד ממהירות ההעברת הנתונים של הכבל... אבל צריך להיות ממש מוכשר כדי שזה יקרה..

אם צריך להיות ממש מוכדרים אז אני פיקאסו :P

ניקרעו לי הגבה גידים אבל שמתי להם בידוד חדש כדי שיהיו כמה שיותר מחוברים.

דרך-אגב זה יכול לגרום לבעיות שנקרעו לי הגידים?

פורסם

למעשה יש עוד סיבה שזה כבלים מעוגלים מורידים את הביצועים, אבל רק בכבל של ההארד דיסק (זה עם ה80 חוטים).

הכבל שמונים חוטים עדיין מתחבר ל40 פינים וזה קורה בגלל שבין כל שני כבלים יש כבל שמתחבר לאדמה (ground). הכבל הזה שם כדי למנוע קפיצה של חשמל (מידע) מכבל אחד לשני. אם אין הפרדה של כבל אדמה בין כל כבל מידע יכולה להיות בעייה של מידע שמגיע הרוס (corrupted). כדי להמנע מזה צריך לחתוך את הכבלים ככה שחותכים את הכבל לחתיכות שמכילות מספר זוגי של כבלים וגם אז, אני לא יכול להבטיח שזה הכי טוב.

פורסם

צריך להיות מכושר כדי לקרוע גידים של כבל ATA133 ?! :smiley7:

לא נראה לי צריך להיות מוכשר בשביל זה, זה ממש לא פשוט.

בקשר לכבלים עם הגידים העבים, בשבליהם צריך להיות מוכשר כדאי לקרוע, כי זה לא ממש מסובך, אם בכלל.

זה היה המוד הראשון שלי והוא עבר בהצלחה מרובה.. :P

מה שכדאי לך זה לעגל את הסידירום והפלופי שזה שטויות, ולקנות כבל מעוגל להארד-דיסק, שזה עדיף מאשר להתעסק בכבל

המסורבל שלו..

(תלוי איזה כבל יש לך גם להארד דיסק..).

אם אתה מזמין מארה"ב עדיף שתזמין כבר את כל הקולקציה, הכוונה גם לסידירום וגם לפלופי. שלושת הכבלים האלה

יעלו לך פחות ממה שעולה אחד בארץ..וגם תוכל לבחור בכל מיני צבעים. ;)

פורסם

רן, אתה יודע איפה מוכרים קבלים מעוגלים לסי די רום בחו"ל? הי אני לא מצאתי הבאף חנות (שאני מכיר)

פורסם
  • מחבר

בינתיים עשיתי רק ל כונן פלופי וחוץ מזה איזה קישקושים! אני למדתי אלקטרוניקה ואני יודע שאם החשמל מגיע אז הוא מגיע ולא משנה איך.

גם מדובר במתחים קטנים ביותר ככה שרק אם פצעת את הקבלים אז הביצועים ירדו, כי אז לא יהיה מעגל או מה שלא אמרתם פה.

חוץ מזה זה רק קבלים יש לי אלף כאלה בבית. אגב זה די מוזר שאין קבלים שבאים כבר מעוגלים... ואללה רעיון לסטארט אפ. :)

פורסם

כאן בפורום אוהבים את www.jab-tech.com . אני גם הזמנתי מהם פעם היטסינק ולא היו לי בעיות.

פורסם

אגב זה די מוזר שאין קבלים שבאים כבר מעוגלים... ואללה רעיון לסטארט אפ. :)

תגיד לי אתה רציני? :cwm3: :cwm19:

בינתיים עשיתי רק ל כונן פלופי וחוץ מזה איזה קישקושים! אני למדתי אלקטרוניקה ואני יודע שאם החשמל מגיע אז הוא מגיע ולא משנה איך.

איפה למדת אלקטרוניקה?

אני הייתי תובע את בי"ס...... ;) כי באופן תיאורטי, בהחלט יכולות להווצר כלמיני הפרעות, ככה שכן משנה איך החשמל מגיע.

זה פשוט לא ממש קורה כשאתה עושה את זה בבית, אז אתה יכול להמשיך לעגל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים