עבור לתוכן

מבזק: תחטפו לפני שיגמר: The Witcher 3 כעת בחצי מחיר

Featured Replies

פורסם
סטים זה ממש לא הדרך היחידה לקנות. יש לך עשרות ריסיילרים (רשמיים) של סטים שמוכרים מפתחות לסטים במחירים זולים משמעותית מבסטים עצמה.

הכוונה היא שמשקים מסויימים עובדים רק עם קודים של סטים

פורסם

^ זה לא משנה מבחינת המחיר

פורסם
כשאנחנו אומרים ריסיילרים אנחנו מדברים על ריסיילרים רשמיים, לא חנויות צד 3 כמו g2a או cjs-cdkeys.

בסטים אתה גם משלם מחירי פרימיום על שם החנות, וגם וואלב עצמה לוקחת נתח מהסכום על זה שהמשחק מופץ דרכה. אצל הריסיילרים כמו שנאמר מעלי אין את התשלום עבור וואלב (הם בד"כ מקבלים את המפתחות ישירות מהמפיצה ולא מוואלב)

אלו ריסלרים?

פורסם

ממה שאני מכיר:

green man gaming, nuuvem, gamers gate.

ויש גם אתרי באנדלים שמספקים מפתחות לסטים (שוב מה שאני מכיר כריסיילרים רשמיים) - humble bundle, indie gala

פורסם

אז זו הייתה אי הבנה אין לי בעיה כל עוד זה מבצע ולא עניין קבוע

פורסם

יש איזה בעיה לקנות משחקים מ g2a? יש סיכוי שהמפתח לה יעבוד או שיהיה לנ בעיה עם steam או uplay?

פורסם

ברוב המקרים שם זה מוכרים פרטיים. כנראה שרוב מה שמוכרים שם זה מפתחות שנקנו ברוסיה או מקומות שבהם המחיר זול משמעותית ואז נמכרים ב g2a. מפתחות כאלה הרבה פעמים מוגבלים אקטיבציה ו/או מוגבלים לשימוש לארצות מסויימות, לפעמים מצונזרים וכו׳. אף אחד לא יכול להבטיח לך שתקבל מפתח שעובד בלי הגבלות ושלא יבוטל בעוד חודש כי יגלו שהוא נגנב.

לg2a יש איזה מערכת הגנה שלהם כדי למנוע מקרים כאלה, אבל אישית לא הייתי סומך על זה יותר מידי. מצד שני יש הרבה אנשים שקנו משם ולא היה להם בעיות אז... בגדול זה כמו איבי, פשוט צריך לדעת ממי לקנות...

פורסם

אם יש הגבלה לארץ מסויימת אז זה מופיע בגדול, ויש שם גם מדד אמינות של המוכר.. אני בעצמי קניתי שם 3 משחקים, עם המגן שלהם, ובינתיים עובד יפה מאוד פחדתי שיהיה לי בעיה בהמשך, אבל לא חושב שזה יקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים