עבור לתוכן

מבזק: תחטפו לפני שיגמר: The Witcher 3 כעת בחצי מחיר

Featured Replies

פורסם

the witcher 3 ממזמן יש 30 דולר פשוט אתם חיים בבועה שקוראים לה סטים, עכשיו יש דרך לקנות גרסא רוסית ב-10 דולר ב-g2a וזה פועל יש גם מדריך איך לעשות את זה

פורסם

לא אנחנו לא אנחנו פשוט מעדיפים להימנע מדברים שמונעים רווח מחברה נהדרת אני בשמחה אתן 60$ לחברה כמו CDPR

פורסם

לא צריך רמאויות דרך רוסיה ולא צריך למנוע רווח מהחברה.

ניתן לקנות היום משחק חוקי בגרסה פתוחה בינלאומית (של gog) ב-25$. למשל כאן:

http://www.instant-gaming.com/en/268-buy-key-the-witcher-3-wild-hunt/?currency=USD

ואני מניח שיש עוד חנויות שמוכרות במחירים דומים.

כך ש"המבצע" של 30$ לא ממש מרשים. כבר מזמן אפשר להשיג את המשחק בפחות.

פורסם

אני לפחות לא טיפש כמוכם שמשלם מחיר מלא, מה לעשות יש את האחוז הטיפש במדינת ישראל וזה אתם.

פורסם
אני לפחות לא טיפש כמוכם שמשלם מחיר מלא, מה לעשות יש את האחוז הטיפש במדינת ישראל וזה אתם.

כל הכבוד לך אתה גאווה ישראלית למעשה אתה מיצג את הרוב התחמן שמחפש את הכי זול מבלי לדעת את ההשלכות

וAnimor גם זה בעייתי למרות שזה חוקי המשחק חדש יחסית ומגיע לו להימכר להימחר במחיר מלא

פורסם

אין שום דבר בעייתי במה שקישרתי אליו. משחק חוקי לגמרי, פשוט לא במחיר המופקע של סטים (שגוזרים קופון נאה על כל משחק שהם מוכרים).

פורסם

משחקים בסדרת The Witcher מניסיון העבר שלי נמכרים אחרי שנה-שנתיים ב1-5$ בלבד עם כל התוספות. ככה קניתי את הראשון והשני.

אין שום סיבה לשלם 60$ אם אתם לא מעריצים שרופים של הסדרה או שממש יש לכם חשק עז לרכוש את המשחק.

לי יש משחקים מסדרות מסויימות שאכן אני רכשתי בהזמנה מוקדמת במחיר יקר בצורה מגוכחת רק בשביל ההזדמנות לשחק בשנייה שזה משתחרר אבל במקרה שלי אני אהיה סבלני ואחכה.

פורסם
אין שום דבר בעייתי במה שקישרתי אליו. משחק חוקי לגמרי, פשוט לא במחיר המופקע של סטים (שגוזרים קופון נאה על כל משחק שהם מוכרים).

קודם כל סטים לא הייתה הראשונה ללגבות 60$ ממשחק שנית אין מה לעשות סטים היא הדרך היחידה לקנות יש לי עוד הרבה סיבות את השאר ארשום במוצאי שבת

פורסם

סטים זה ממש לא הדרך היחידה לקנות. יש לך עשרות ריסיילרים (רשמיים) של סטים שמוכרים מפתחות לסטים במחירים זולים משמעותית מבסטים עצמה.

וכמו שהזכירו קודם, אתרי סריאלים למיניהם שלמרות שזה תחום די אפור ולמרות שלפעמים המפתחות מגיעים ממקורות קצת מפוקפקים, זה עדיין מקור מעולה להשיג משחקים במחירים זולים.

60$ זה ממש לא מחיר מופקע. זה כבר הרבה שנים מחיר סטנדרתי למשחק. לא אומר שזה מחיר נמוך, זה עדיין מחיר יחסית גבוה, אבל זה נחשב סטנדרט היום.

ואף אחד לא התלונן על זה עד שהגיעו כל משחקי ה- indie ומשחקי ה- early access שנמכרים במחירים נמוכים של 15, 30, 40 דולר...

פורסם

לקנות מפתחות זה כמו לצרוך את המוזיקה דרך spotify או את הסדרות דרך netflix (למרות שזו דוגמה לא משהו).

הרוב פה מספיק בוגר בשביל להבין שמה לעשות, זה ביזנס. והחברה צריכה לראות תמורה להשקעה שלה.

אז מי שזה בוער לו יכול לזרוק 200 שקל על משחק השקה (במיוחד שריסיילרים כמו GMG והאמבל סטור עושים הנחות של 20-30 אחוז לכותרי השקה), ומי שלא- יכול לחכות חצי שנה שנה ולקבל את המשחק בחצי מחיר.

זה לא שאנחנו לפני כמה שנים שהאופציה היחידה הייתה או פיראטיות או מחירים מופקעים על עותק פיזי, יש כל כך הרבה פתרונות היום מעבר לסטים שאשכרה הולכים למפתחת ​ולא להאקר בן 15 שרוצה לעשות קופה.

פורסם

אז אני לא מבין, מה ההבדל בין לקנות מסטים ישירות לבין לקנות מפתח מריסיילר, מבחינת רווחיות המשחק?

פורסם

אוקיי הריסלרים האלה הם בעיקרון מונעים רווח מהחברה בכך שללא רשותה מוחרים את הקודים של המשחק במחירים מופקעים ומן הסתם שזה פוגע במפתחים ומתוך כך פוגע בתעשייה אני לא ממש מבין מה כל כך מסובך?

פורסם

מחירים מופקעים? אתה מתכוון, מחירים חתוכים? למה שאני ארצה לקנות מריסיילר במחיר מופקע? אני פשוט אקנה ישירות מסטים, במקרה הגרוע.

אתה אומר שהריסיילרים חותכים את החלק שאמור ללכת למפתחים מתוך המחיר של steam?

פורסם

כשאנחנו אומרים ריסיילרים אנחנו מדברים על ריסיילרים רשמיים, לא חנויות צד 3 כמו g2a או cjs-cdkeys.

בסטים אתה גם משלם מחירי פרימיום על שם החנות, וגם וואלב עצמה לוקחת נתח מהסכום על זה שהמשחק מופץ דרכה. אצל הריסיילרים כמו שנאמר מעלי אין את התשלום עבור וואלב (הם בד"כ מקבלים את המפתחות ישירות מהמפיצה ולא מוואלב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים