עבור לתוכן

האם המסך ב Xperia Z3 Compact עדיין שביר?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להזמין את הפלאפון מאמזון אבל בכל מקום אני קורא שהמסך נסדק באופן שרירותי

אחת הסיבות שאני מעוניין בו זה בגלל הגודל שלו שרוב הזמן יהיה בכיס מה שבעייתי בפלאפונים החדשים עם המסכים 5.5 אינץ

האם לרדת ממנו ולחפש מכשיר אחר או שכבר תיקנו את הבעיה?

תודה.

פורסם

אני גם מתעניין בלקנות אותו, דרך אמזון, אבל חטפתי רגליים קרות..

אני חושש שיהיה איזה הבדל בין המודל שנמכר בארץ לבין זה שאני אקנה..

בנוסף, לשאלתך, אני הבנתי שהייתה בעיה רק בסדרה ייצור מוקדמת כלשהי.

ומכאן, ישנו חשש נוסף : איך אתה תדע, מאיזו סדרה יהיה המכשיר שתקבל ?.

ראה כאן :

http://hwzone.co.il/community/threads/563894-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-Z3-%D7%95-S6-edge/page2?highlight=sony+xperia+z3

פה יש דיון מעניין.

כתבה, שמתייחסת לנושא,

http://www.gizmobolt.com/2014/10/27/xperia-z3-self-cracking-screen-issue-appears/

זה הכי זול שמצאתי :

http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-HD-TRILUMINOS-Display-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00N9O8NPS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437064272&sr=8-1&keywords=sony+xperia+z3+compact

אם אתה מוצא יותר זול - תעדכן .

פורסם
  • מחבר

גם אני מתכוון לקנות משם אבל מפחיד מדי עיניין הזכוכית ועם המזל שלי בטוח זה יסדק לי אחרי יום.

כנראה שצריך לוותר ולעבור הלאה למכשיר אחר לצערי.

פורסם

אני לא הייתי חושש באופן מיוחד כי לכל מכשיר בסופו של דבר יכול להיות איזה פאק אבל כן הייתי קונה בארץ אם עלות החלפת מסך תהיה נמוכה יותר במקרה של שבר. אם אין בעיה של תקציב ולחכות קצת אז הייתי מחכה להכרזה של סוני על ה z5 compact בעוד חודש וחצי ב ifa ביחד עם z5 ו z5 ultra. צפויים להגיע בנובמבר. עיצוב חדש, אס820, 4 גיגה ראם, 32 איחסון פנימי (סוף סוף 16 ז"ל), קורא טביעות אצבע, חיישן מצלמה חדש ותוכנה חדשה, מצלמה קידמית טובה יותר, ועוד... אני מחכה לאולטרה.

פורסם

זו תהיה רק הכרזה...

מתי הם יתחילו למכור ?.

למה עלות החלפת המסך תהיה קטנה יותר עבור מי שקונה בארץ ?.

פורסם

^^ כתבתי, 4 בספטמבר הכרזה (ifa), צפויים להגיע בנובמבר, בערך כמו שהיה עם זי3 וזי3ק אם אני זוכר נכון.

פורסם

יש לי אותו, אחלה פלאפון שבעולם.. מאחורה נסדק לי טיפה, וממש כשהיה חדש, אפילו בלי ששמתי לב. חוץ מזה ממש טוב

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה ?. (של הסדק).

מאיזה סדרת יצור הוא ?.

פורסם

naki, זה סדק מסוג "שערה" המפורסם? פגע בעמידות למים?

פורסם

מצאתי את הסקר הבא..

רוב האנשים להם זה קרה לא שמו קייס ומגן על המכשיר..

כלומר, זה משהו מבני ?.

מעניין מה הסיבה שגורמת לזכוכית להסדק ספונטנית..

אם זה היה מבני, אז הקייס והמגן לא היו עוזרים ..

מכאן, שזה משהו חיצוני ?. (באמת מעניין..)

- - - תגובה אוחדה: - - -

הסקר פה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מתוך 2142 מכשירים שהשתתפו בסקר, 1639 מהם היו קומפקט.

רק 10%, מתוך אותם 2142, היו בשנת ייצור 2015 (!). זאת למרות שהסקר עדיין פעיל, למיטב ידעתי.

מהסקר הזה עושה רושם, שצריך רק לוודא ששנת הייצור היא 2015 ויש איזשהו קייס ו/או מגן ואתה מכוסה.

פורסם

אין דרך לברר את שנת הייצור לפני קנייה, למיטב הבנתי זה אפשרי רק (מן הסתם) לאחרי פתיחת הקופסא ובדיקה של איזה סרט נשלף מתוך המכשיר שמציין שבוע ייצור.

מהדיווחים שאני קראתי בדיון הזה, התקלה הופיעה עם עם כיסוי+מגן מסך וגם בלעדיהם. אבל שוב, זה היה נכון ל-2014. ייתכן מאוד גם שאלה שדיווחו ב-2015 קנו מכשירים יד-שנייה מאותה אצווה בעייתית, או פשוט כאלה שנשארו על המדף. אני חושב שאם קונים ממקום גדול ולא מאיזה חנות איביי נידחת אז הסיכוי להיתקל בתופעה זניח.

מה שמעניין אותי זה אם הסדק שערה פוגע בעמידות למים, לא מצאתי תשובה ברורה. naki, אולי קח אותו לצלילה למעננו? :kiss:

פורסם

אני רכשתי אחד, טיפלתי בו בכפפות של משי והוא הלך קפוט.

אבל, אהבתי אותו כ"כ שקניתי אחד נוסף מסדרת ייצור חדשה ועם כיסוי, מקווה שהפעם אני מוגן.

פורסם

אותו סיפור גם ב-Z1 או שזה רק ב-Z3?

פורסם

מה זה הלך קפוט בדיוק?

פורסם

מסך. כפי שצוין בתחילת הת'ראד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים