עבור לתוכן

עוד יתרון ברור ל-S6 על פני ה-G4 שאף אחד עדיין לא ציין משום מה:

Featured Replies

פורסם

אוקי הבוטלואדר לא נפרץ אבל כל רום מקוסטם ניתן להתקנה בעזרת חתימה מזוייפת. מה הבעיה פה?

• תגובות 55
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קשור ה-G3 עכשיו?

לגרסה הבינלאומית של ה-G4 יש root, בניגוד לכותרת השגויה והמטעה של הדיון הזה, כפי שפירטתי בתגובה בעמוד הקודם.

LG עצמם הם אלה ששחררו כלי שמאפשר את פתיחת ב-BL של ה-G4, מה שהוביל בקלות ל-root.

כל הדיון המיותר הזה נובע משגיאה גסה, חבל שבמשך שלושה עמודים אף אחד לא טרח לברר את הנתונים לאשורם, במקום לריב ולגדף.

פורסם

האמת שמישהו תיקן כבר בעמוד הראשון בערך.

פורסם

לא נכון. omrij רק ציין שצפוי בעתיד BL פתוח (צדק רק בערך, משום שזה כבר התרחש), אבל לא אמר דבר על ה-root, שזה הדבר המשמעותי.

פורסם

Bl פתוח מאפשר רוט בקלות

זה פחות או יותר משתמע מבוטלודר פתוח (אפשר להחליף קרנל ורקוברי).

הדבר היחיד שלא הייתי בטוח לגביו הוא השימוש שנעשה שם בלשון עתיד.

פורסם

חוץ מזה למה צריך לבצע ROOT ולדפוק את המכשיר? יותר טוב שזה המצב.

פורסם

תן לקונים להחליט.

2. אתה יודע מה זה רוט?

פורסם
חוץ מזה למה צריך לבצע ROOT ולדפוק את המכשיר? יותר טוב שזה המצב.

חבל שאתה מגיב מבלי לקרוא את הדיון. אחרת הייתי מבין שיש אפשרות ל-root לדגם הבינלאומי של ה-G4.

מעבר לכך, אם אתה חושב ש-root דופק את המכשיר, כנראה שאין לך מושג מה זה root או מה הוא מאפשר.

פורסם

קראתי ואני מבין טוב מאוד מה מאפשר ROOT, הרי אני עשיתי למכשיר שלי את התהליך הזה, זה מאפשר הרשאות מלאות למערכת ה ANDROID ולערוך קבצים שאין לך אפשרות לערוך במצב הרגיל, מקביל ל administrator מלא למערכת ההפעלה windows.

המכשיר שלי נכנס ל bootloop אחרי ה ROOT הזה, ורק לדגם הבינלאומי של ה G4 אפשר לעשות ROOT ולאחרים עדיין לא.

פורסם

בדיוק רציתי לעדכן, אבל הקדמת אותי [emoji4]

זו מעולם לא הייתה בעיה אמיתית...

אבל כפי שציינתי, ה-G4 סובל ממחלות אמיתיות, שמבחינתי לפחות הן דיל ברייקר.

פורסם

לדעתי אין לזה סיבה אמיתית. סתם רווייה של השוק במכשירים מצויינים. הרי יצא להם מכשיר מעולה, לא רואה פגם במכשיר שמוביל להפסדים הללו.

פורסם
  • מחבר

אח שלי קנה לאחרונה את ה-edge, החלטה נבונה שלו ומכשיר מדהים. אם הוא רק היה מוגן נגד מים זה היה יכול להיות הטלפון המושלם.

(ושיקפצו כל אלה שרוצים סוללה נשלפת וכרטיס SD מיושן ואיטי)

פורסם

בכתבה באמת מוזכר שדווקא לאדג' היה ביקוש שסמסונג לא צפתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים