עבור לתוכן

אמיולטור אנדרויד שמדמה סמארטפון על טאבלט windows

Featured Replies

פורסם

יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?

פורסם

אין אמולטור שרץ טוב על אטום. ניסיתי.

בנוסף, מי אמר שהאביזר יתקשר כראוי עם האמולטור?

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי אטום חלש , התכוונתי לומר חלש בהשוואה למעבדים החדשים במחשבים שולחניים רגילים . זה משנה את התמונה אם תכלס מדובר במעבד אטום מהסידרה החדשה ביותר,זאת עם ארבע ליבות ובמערכת הפעלה פחות תובענית - 8.1 בגירסת bing - הגירסה הכי קלה של חלונות מאז ומעולם ?.

אם האמיולטור מציג את עצמו להתקנים חיצוניים כמכשיר אנדרואיד ותומך בכול פרוטוקולי התיקשורת העדכניים ביותר של bt ,wifi אז מדוע שאותםהתקנים כמו מצלמות דיגיטליות לא יעבדו איתו ?.

לי למשל יש בנוסף גם טאבלט אנדרואיד פשוט ישן וזול מאוד ובכל זאת הצלחתי להתקין ולהפעיל עליו בהצלחה , כמעט את כל האפליקציות שנועדו מלכתחילה לסמארטפונים בלבד,וזאת למרות שהוא בכלל לא תומך בתיקשורת סלולרית משום סוג שהוא (אין לו בכלל מקום לסים) .

נערך על-ידי ASI89

פורסם

ניסיתי עם אטום חדש ועם זובונטו, קצת יותר קלה מווינדוס 8...

כמדומני שבאטום אין תמיכה בוירטואליזציה כלל.

נסה את Andy.

פורסם
  • מחבר

אני מבין מדבריך שהניסיון השלילי שלך נובע מהשימוש ב - ?bluestacks

פורסם

לא.

ניסיתי Android x86 על וירטואל בוקס (שזו האפשרות הקלה ביותר, אולי למעט Qemu), ולמעשה אני לא זוכר איך זה עבד אם בכלל, וכן את האמולטור של אנדרואיד SDK (שעבד גרוע בטירוף כיוון שזו גרסת ARM).

אנדי זה בעצם גם כן Android x86 על וירטואל בוקס עם ממשק משלהם. יתכן שזה יעבוד לך כראוי, אני לא הצלחתי משום שאנדי מיועדת לווינדוס ולא ללינוקס. תנסה, לא תפסיד.

יש כמה מעלות גדולות לאנדי על בלוסטייקס ואחת מהם היא אינטגרציה טובה יותר בזכות וירטואל בוקס.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

למה לא לעשות בוט ישירות ל ANDROID X86 ?

פורסם

אין דרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים