עבור לתוכן

אוברקלוק לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך מסוג amd sapphire R7 370 nitro 4gb . ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה יכולות האוברקלוק שלו ? חפרתי בפורומים ולא מצאתי שום פרט על הכרטיס..

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מושג על הכרטיס הזה ???

פורסם

למה אתה שואל? קנית כבר, עכשיו הגיע הזמן לנסות.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת מה רמת הטעות שעשיתי :-) ראיתי שהביצועים (מהירות השעון) שלו ושל הR9 המקביל במחיר וגם היותר יקרים זהה 985 . אז למה יש הבדל בקיטלוג ? ( R7 . R9) לא מובן לי..... החלטתי לקנות את הכרטיס עם ההכי הרבה זיכרון וזה מה שיצא. עכשיו אני בודק אם יש למשהו ידע /נסיון לגבי כמה אפשר /כדאי למשוך אוברקלוק ולא לפגוע בכרטיס.

פורסם

ה370 הוא בעצם ה7870 המזדקן (3 שנים) עם תדר ליבה וזיכרון טיפה גבוהים יותר.

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_r7_370_strix_review,3.html

מתוך הלינק למעלה:

• The Hawaii GPU used on the Radeon R9 290X is now used in the Radeon R9 390X but rebranded to Grenada. This series is positioned against the GeForce GTX 970 and 980.
  • The R9 285 is Tonga, which is to be the R9 380, this chip will now be renamed to "Antigua" and is positioned against the GeForce GTX 960. Tonga/Antigua does offer Direct3D feature-level 12_0 support.
  • The Radeon R7 270 series (First Pitcairn (aka Radeon 7800 released three years ago) then called Curacao) will be the 370 series tagged as Tobago. The 260 (Bonaire) is gonna be the 360 series. And so on.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הקודם שלי היה 6770 1GB והחלפתי ל 7770 1GB . מה נתנה לי הקניה הזאת אין לי מושג :-( בכל מקרה הוא מריץ בטלפילד 4 על אולטרא וגם FAR CRY 4 באולטרא .

פורסם

באיזו רזולוציה?

אם אתה מבסוט מהכרטיס את תתחדש ותהנה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה המקסימלית , אבל כשאני משחק ברשת יש לפעמים קצת תקיעות וזה נורא מעצבן . לקנות כרטיס ב950 ₪ ולסבול .... אני מצפה לטופ במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

גם הטמפרטורה עולה ל70 תוך 5 דקות משחק . זה נורמאלי ?

פורסם

אני לא יודע איזה מסך יש לך אז אני לא יודע מה הרזולוציה המקסימלית....

הטמפרטורה תקינה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

22 WID . של סמסונג )די ישן משהו כמו 3 שנים....

פורסם

1680x1050 אני מניח.

פורסם
  • מחבר

משהו כזה כנרראה.

פורסם

עכשיו זה הגיוני.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת הגיוני ? אגב העברתי את ההגדרות בבטלפילד 4 לברירת מחדל ועכשיו זה יותר טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים