עבור לתוכן

לא מצליח להתקין ווינדוס 8.1 על מחשב נייח לנובו

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.

פורסם

תוודא שמוגדר UEFI בביוס ואז תעשה בוט לדיסק התקנה.

או אם

בכל מקרה אם כבר התקנת ווינדוס על הדיסק. אתה יכול להשתמש ב PARAGON שמבצעת תיקון ומתאימה את התכונה לחומרה אחרת.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות להגדיר UEFI בביוס הזה, ניסיתי את השיטה של Paragon וזה לא עבד, העלה לי שם הודעת שגיאה:

פורסם

הדיסק קשיח תקין?

תוודא שגם מוגדר ahci ולא ide. למרות שיכול לעבוד על שניהם.

אבל עם ide הווינדוס יזחל..

ואם פאראגון לא זיהה. יכול להיות בעיה במע׳ הפעלה/דיסק או אתה משתמש בגרסא ישנה מאוד..

נערך על-ידי Teknik

פורסם
  • מחבר

הדיסק קשיח תקין, בדקתי אותו. מוגדר על ahci. ניסיתי עם פאראגון גירסה 12, אחרי זה צרבתי את גירסה 15 על דיסק והמחשב לא מעלה את הדיסק, יש את המסך של Loading files עד הסוף ומיד ריסטרט. המחשב נופל. אם אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו ומחבר אותו למחשב אחר הווינדוס כן עולה.

פורסם

תבצע בדיקה לזיכרון. ממליץ על memtest( שניתן למצוא גם ב hirens boot)

זה מוזר שהמחשב עושה ריסטרט באמצע בוט

פורסם

לא ברור לי.

תתאר בפירוט מה השלבים שמתבצים בזמן ההתקנה המקורית של חלונות

עד שעולה הלוגו של מיקרוסופט.

ומה הסיבה בכלל שאתה רוצה להתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר
תבצע בדיקה לזיכרון. ממליץ על memtest( שניתן למצוא גם ב hirens boot)

זה מוזר שהמחשב עושה ריסטרט באמצע בוט

אתה תותח!! תודה רבה!! היו שתי סטיקים של זכרונות 4 ג'יגה, בדקתי את שניהם בנפרד עם memtest, הראשון עבר ללא שגיאות, בסטיק השני הבדיקה אפילו לא התחילה, ה-memtest קפא. הוצאתי את הסטיק השני והווינדוס עלה! עכשיו הבנתי, בזכותך. תודה רבה!

פורסם

אחלה.

יכול להיות שה״תקול״ אפילו תקין ופשוט לא ישב טוב ו/או לכלוך בתא. שווה בדיקה כדאי לוודא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

פורסם

אין לי הרבה ניסיון במחשבים אז אני נמנע מלהגיב.

בכל מקרה, אני תמיד לוקח את המחשב שלי לטכנאי מחשבים מומחה בתל אביב.

אני תמיד חושש מלתקן את המחשב לבד ולגרום לנזק.

פורסם

אסור לפרסם פה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים