פורסם 2004 במרץ 3121 שנים שלום לכולם רכשתי לאחרונה את הלוח אם הזה וקיבלתי איתו מתאם בין IDE לSATA ואני רוצה לחבר אותו לצורב בארוץ ה3 אבל כשאני מחבר אותו הביוס רואה אותו אבל המערכת הפעלה לא ואינני יודע מה לעשות בשביל שיעבוד אני מצליח דרכו להריץ דיסק שהוא BOOTABLE אבל לא יותר מזה מה לעשות שהווינדואס הטיפשי אראה אותו עזרה בבקשה
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים מחבר זה לא עובד ניסיתי להתקין ולא מצליח זה מראה לי שאי אפשר להתקין אותו מה לעשות ?זה בסימן צהוב DEVICE MANAGER הדבר הזה יש לכם עוד הצעות ?
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים קודם כל תרשום כותרת נורמלית שמתארת את הבעיה, הדגם של הלוח שלך הוא לא נתון ממש רלוונטי לבעיה (לפחות לא בעדיפות גבוהה).דבר שני, אתה בטוח שהורדת את הדרייבר הנכון ? יש הרבה דגמים של בקרי RAID של החברה הזו, רצויי שתיגש לאתר של ABIT ותוריד בדיוק דרייבר שמתאים ללוח.
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים יש הרבה בקרי RAID (בעיקר מובנים) שלא תומכים בהתקני ATAPI (כוננים אופטיים באופן כללי).אם אתה מנתק את הכונן הבקר פועל כמו שצריך במנהל ההתקנים ?
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר לא הוא לא פועל במנהל התקנים לא משנה עם הכונן מחובר או לא מחובר הוא מסומן בצהוב והורדתי את הדריוור מה אתר של ABIT שמתי אותו בדיסקט עשיתי הכל איך שכתוב מה לעשות ??? תודה
פורסם 2004 באפריל 121 שנים השיטה עם הדיסקט נחוצה רק כשמתקינים מערכת הפעלה כאשר הדיסק שעליו אתה מתקין יושב על הבקר.משום שוינדוס כבר מותקן, פשוט תריץ את ה SETUP של הדרייבר.אתה יכול לתת לינק לדרייבר שהורדת ?
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר הנה את זה הורדתי מהדף הורדתות של ABIT SiliconImage 3112A SATA Driverתעזרו לי עדיין זה לא עובד
פורסם 2004 באפריל 121 שנים כשאני חושב על זה, אתה אומר שהביוס רואה אותו.המסקנה המתבקשת היא שבכלל חיברת את הכונן לבקר ה SATA של אינטל ולא של SI ככה שהעובדה שאותו בקר לא מתפקד לא קשורה.אלא אם ניסית להתקין את הדרייבר של SI בעבור הבקר של אינטל ?אני מקווה שלא קינפגת את הבקר של אינטל בתצורת RAID. מה מופיע לך במנהל ההתקנים בבקרי IDE/ATAP ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.