עבור לתוכן

העברת שיחות ווטאצפ מאייפון לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לא בטוח שזה הפרום הנכון אבל הנושא לא מתייחס רק לאנדרואיד או רק לאייפון

אני טס היום לחול ואחי מחכה לי בחול עם מכשיר LG G4 אני כרגע עם אייפון 4S ואני רוצה להעביר את כל היסטוריית השיחות שלי לאנדרואיד אבל אני לא יהיה עם האייפון כי הוא נשאר בארץ לסנכרון

אני מחפש דרך להעביר את הקובץ של הדאטה בייס לדרייב או משהו בסגנון ואז להפעיל אותו באנדרואיד

אם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה,זה יעזור לי מאוד

תודה

פורסם

האמת שזה אפשרי. מה שnachum37 פירסם זוהי הדרך.

כך עשיתי שהעברתי את אחי מאייפון 4 לנקסוס 4. אומנם אני ממליץ לך לקנות את האפליקציה הדרושה (Wazzap Migrator) כי גרסת הלייט פשוט משנה את כל השיחות ומוסיפה קרדיט של האפליקציה, מה שהגרסה המלאה לא עושה.

רשום לך בקישור בהודעה מעלי מה צריך לעושת.

פורסם
  • מחבר
האמת שזה אפשרי. מה שnachum37 פירסם זוהי הדרך.

כך עשיתי שהעברתי את אחי מאייפון 4 לנקסוס 4. אומנם אני ממליץ לך לקנות את האפליקציה הדרושה (Wazzap Migrator) כי גרסת הלייט פשוט משנה את כל השיחות ומוסיפה קרדיט של האפליקציה, מה שהגרסה המלאה לא עושה.

רשום לך בקישור בהודעה מעלי מה צריך לעושת.

אני אנסה מקווה שיעבוד

תודה

פורסם

זה מוזר בעיניי שבתחום כלכך פופולרי (מעבר מאייפון לאנדרואיד) ובנושא של אפליקציה כלכך פופולרית כמו הוואטסאפ, הפיתרון היחיד להעברת ההיסטוריה בכל רחבי האינטרנט הוא אפליקציה אחת שנמכרת בתשלום...

פורסם

גם בעיניי זה היה מוזר. וסתם שתדע, היא לא נמכרת רק בתשלום אלא יש גרסת Lite שעושה אותו דבר רק מוסיפה קרדיטים בכל הודעה והודעה (גם באנשי קשר) וזה מעצבן.

נגיד במעבר מאותה פלטפורמה, ווטצאפ דאג לדרך פשוטה להעביר אבל במעבר בין פלטפורמות שונות יש צורך באפליקציה הנ"ל.

פורסם

זה נובע מכך שה-DB של וואטסאפ שונה בכל פלטפורמה. וואטסאפ מבחינתה לא טורחת לספק כלי להמרת הנתונים לפורמטים אחרים, כלומר מבחינתם זה לא אפשרי.

מישהו טרח ויצר כלי כזה, ועל כך הוא גובה תשלום. לא מוזר בכלל.

פורסם

אתה מפספס את הפואנטה.

האינטרנט הוא מקום ענק וכמעט על כל דבר יש מיליון דברים שעושים אותו דבר, רובם חינמיים.

רוצה דוגמה? יוטיוב לא מאפשרים לעשות EXPORT מהסרטונים שלהם ל-MP3. אבל אתרים/תוכנות שעושות את זה? יש עשרות! בחינם!

וואטסאפ זאת תוכנה פוופולרית מאוד. לכן, מוזר לי שיש בכל האינטרנט רק אפליקציה אחת שעושה את ההמרה הזאת, ולא כמה וכמה תוכנות כאלה - חלקן/רובן בחינם/קוד פתוח.

פורסם

יש צדק בדבריך.

הערה קטנה. העיקרון במה שאמרת נכון וזה באמת קצת מוזר, אבל הדוגמה מיוטיוב לא נכונה. הרבה יותר קל להוריד MP3 מיוטיובמכיוון שגוגל מאפשרים הורדה של האודיו, בסך הכל דרושה שיטה לשמור את המידע שכבר קיים אצלך, ובצורתו הנוכחית, לקובץ נפרד.

כאן מדובר על המרת DB, זה קצת יותר קשה.

אבל כפי שאמרת עדיין מוזר.

פורסם

הנה דוגמה קרובה יותר: יש באינטרנט עשרות כלים, חינמיים, להמרה של פורמטי אודיו/וידאו מאחד לשני.

פורסם

ראיתי ברשת שיש עוד אפשרות להמיר שיחות מאייפון לאנדרואיד, לא יודע כמה זה עובד טוב כמו האפליקציה למעלה אבל גם הדרך הזאת היא בתשלום.

בעזרת תוכנה בשם Backuptrans.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים