עבור לתוכן

משהו לא בסדר עם השמיים בTW3

Featured Replies

פורסם

שלום, יש תופעה מוזרה שמתחוללת שבשמיים של TW3 שגורמת להם להיראות כבציור שמן

http://prntscr.com/7scc5n

יש למישהו FIX? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי וגם לא ממש ידעתי איך לנסח את זה

פורסם

זה נקרא color banding. זה כנראה כתוצאה מאחד הפילטרים שמופעלים בsweetfx/reshade שאתה מריץ. תנסה לבטל את המוד(ים) ותבדוק.

אם אתה מריץ sweetfx תערוך את ההגדרות של הפריסט ותפעיל dither.

dither מוסיף "רעש" לתמונה אבל מונע את ה- banding שאתה רואה:

hqdefault.jpg

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אבל מה הכוונה מוסיף רעש? ומה זה

dither?

פורסם

תסתכל טוב על התמונה שצירפתי. בצד הימני אם להסתכל טוב אתה יכול לשים לב לרעש בתמונה. רעש זה זה:

220px-White-noise-mv255-240x180.png

והסברתי לך למעלה מה זה dither

פורסם
  • מחבר

אז זה פוגע באיכות התמונה? זה משהו שניתן להבחין בו? ולא לא הסברת מה זה, רק אמרת שזה מוסיף רעש ושזה פותר את הבעיה אבל זה לא קריטי

פורסם

תלוי באיזה רמה מוסיפים את זה ובאיזה טכניקה ה- dither עובד. כנראה שלא תשים לב לזה.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dither

Dither is an intentionally applied form of noise used to randomize quantization error, preventing large-scale patterns such as color banding in images.
פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה זה עבד :) בכל מקרה יש לי עוד בעיה כל עשר דקות או כאשר אני נכנס לנוביגראד המשחק יוצא מפוקוס וקופא לשניה מכיר את הבעיה או איזשהו פיתרון לה?

פורסם

יש לך כנראה איזה תוכנה שגונבת את הפוקוס.

תנסה לשנות בהגדרות של המשחק לעבוד במסך מלא במקום borderless (צריך לשנות את זה בכל הפעלה של המשחק זה משום מה לא נשמר)

פורסם

אם ההגדרות לא נשמרות אפשר לנסות לעלות את המשחק כאדמין ואז לשנות, לפעמים זה עובד.

אגב, Dither זה תהליך ידוע ומוכר בעולם הדיגיטלי, זה משהו שעושים גם באודיו הרבה. זה "כאילו" מוריד איכות (כי אתה מוסיף רעש) אבל בפועל זה משפר אותה כי לפני כן אתה שם לב שיש משהו שמפריע לך ואח"כ זה בסדר :)

פורסם

הגדרות לא נשמרות זה באג ידוע. זה רק חלק מההגדרות.

אני יודע לפחות על עוד הגדרה אחת שלא נשמרת - מצב עיוורון צבעים. זה אמור להיות מתוקן בפאטץ' 1.07 מתי שהוא ישוחרר

פורסם
  • מחבר

משהו לא בסדר הבעיה ממשיכה חשבתי שהיא נפסקה כי הסתכלתי על השמיים ביום

פורסם
  • מחבר

UP!

פורסם
זה כנראה כתוצאה מאחד הפילטרים שמופעלים בsweetfx/reshade שאתה מריץ. תנסה לבטל את המוד(ים) ותבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים