עבור לתוכן

מבזק: התכנסות השוק הסלולרי ממשיכה: סלקום רכשה את הום סלולר

Featured Replies

פורסם

וכשיש חרא של קליטה השיחות voip יותר גרועות. בחו״ל בשירותי סלולאר שמקבלים בחלק מהמקומות הרבה יותר טוב ממה שיש בארץ:

- איכות שיחה מעולה (תקן מיוחד ב 4g).

- תיבה קולית ויזואלית.

- אפשרות ניוד שיחות מרשת סלולארית לרשת ויפי והפוך באופן שקוף.

- כיסוי 4g.

חבל שבארץ לא מתחרים על הדברים האלו במקום רק על המחיר...

• תגובות 55
  • צפיות 19.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפיצ'רים שהזכרת קיימים בחלק מסויים מאוד מהחברות, והם עולים פי כמה מהחברות בארץ. אל תקנא.

מישהו צריך לשלם על כל דבר, וזה בדרך כלל הצרכן.

פורסם

בסוף מגלים שהעלויות זניחות. אני מכיר המון אנשים עם בעיות קליטה בבית / עבודה שהיו מתים לפיצר של ניוד ויפי והיו משלמים לא מעט בשבילו

פורסם

המצב בארץ מבחינת הצרכן הסופי הוא כרגע בין הטובים בעולם (אם לא הטוב בהם). אין מחירים כאלו בעולם ביחס לתמורה, אני משלם פחות מ50 ש"ח לקו ללא הגבלה כולל 6 ג'יגה גלישה במחיר לכל החיים. הדור הרביעי צובר תאוצה - המהירויות מדביקות פערים עם העולם:

http://www.speedtest.net/my-result/a/1325924472

אין לנו ממש כל מה להתלונן.

פורסם

זניחות? מינימום 50$ לחודש בארה"ב בשביל חבילה עם הפונקציות שהזכרת, ללא אינטרנט בלתי מוגבל. אינטרנט בלתי מוגבל פלוס הנ"ל יעלה לך 80$ בחברות ללא כיסוי מושלם של LTE (מבוססות T Mobile) ועוד יותר בAt&t.

באמת שמבחינת עלויות סלולר אין לנו מה לקנא. אולי באירופה, אין לי מושג מה המצב שם.

פורסם
המצב בארץ מבחינת הצרכן הסופי הוא כרגע בין הטובים בעולם (אם לא הטוב בהם). אין מחירים כאלו בעולם ביחס לתמורה, אני משלם פחות מ50 ש"ח לקו ללא הגבלה כולל 6 ג'יגה גלישה במחיר לכל החיים. הדור הרביעי צובר תאוצה - המהירויות מדביקות פערים עם העולם:

http://www.speedtest.net/my-result/a/1325924472

אין לנו ממש כל מה להתלונן.

לכל החיים? איפה?

פורסם

התכוונתי שהעלויות למפעיל, הרי אם זה עלות תפעולית גבוהה מדי הם לא היו מאפשרים את האופציות הללו.

פורסם

מאפשרים על ידי שמפילים את העלויות על הצרכן.

לא צריך.

האידיליה מבחינתי היא אפשרות בחירה מקסימלית. הרכב לעצמך את החבילה שאתה צריך.

פורסם
לכל החיים? איפה?

012

פורסם

זה אומר שהם לא יכולים להעלות את המחיר ?.

פורסם

בדיוק מה שרציתי לשאול? זכרתי שעשו משהו כזה עם 2-3 גיגה ולא 6.

פורסם

5 ג'יגה היה במקור (החבילה השניה במבצע)

פורסם

רמת הכתיבה העלובה בגלובס זה משהו שלא יאומן. כותבים לילדים מפגרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים