עבור לתוכן

cry far נתקע עם 8500

Featured Replies

פורסם

נכון טעות התבלבלתי בין השניים... :P

אז יש הבדל גדול בין 9800 ל-9700 במשחק?

• תגובות 77
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם משווים את ה9700 פרו ל9800 פרו - הבדל של עשרה פריימים לכל היותר לטובת ה 9800.

פורסם

אוף 10 פריימים זה המון זה יכול להיות בין 9800 אם 30 פריימים שחיק ל-9700 אם 20 פריימים שכבר לא ניתן לשחק כמעט :'(

אני משחק הכל ב-HIGH והמים אל VHIGH נראה מדהים!! אבל לפעמיים יש לי איזה בעיות בגרפיקה כמו שאמרתי כבר דף קודם

אני רואה קווים שחורים בקצוות של אבנים ואחרי רגע אני מזיז את העכבר זה נעלם ועובר למקום אחר מה זה?

פורסם

אני מריח משו מסריח פה ... כל האנשים שיש להם RADEON סובלים מארטיפקטים במשחקים שונים ... כנראה יש ל ATI בעיה חמורה בכרטיסים שלה וזה אמור להתגלות בזמן האחרון . אגב אני אחד מאלה שהחליף 3 פעמים כרטיס בגלל הבעיה הזו. (עכשיו נשארתי עם הכרטיס הפגום בגלל שהחנות ממנה קניתי את הכרטיס פשתה רגל).

עכשיו אני בשלבי "קניית" המשחק . העדכן כשאסיים לקנות אותו :P . (הכרטיס שלי הוא R8500 BBA גוסס על דריברים 4.3)

פורסם

לא כל בעלי הראדון סובלים מארטיפקטים במשחק הזה (כמוני :)).

פורסם

זה קורה לי כל הזמן אבל לא רואים את זה כל כך רק מה שמעצבן שלא רואים את היד שלו שהוא מחזיק את הנשק רואים אזור שחור כזה... :P

פורסם

כי לחלק מבעלי הראדון יש כרטיסים תוצרת החברה הטובה בעולם, עם הקירור אולי הטוב ביותר (כמוך :)).

;D

פורסם

למה להגיד סתם ? אתה לא ראית את הקירור שיש לי על הכרטיס מסך ... אני אנסה למצוא אותו בפורום ולהראות לך ... תאמין לי עוד ראית דבר כזה .

עריכה: הנה המצאתי את התרד האיכותי על הכרטיס הלא איכותי בעל הקירור האיכותי :P

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=43979;start=0

ועם כל זה יש לי בעיות קשות בתצוגה בזמן עומס ... אין מה לעשות אני דיי בטוח ש ATI פיקששו ביצור של הכרטיסים האלה .

פורסם

OMFG :-X

פורסם

וכמוני :)

למה להגיד סתם ? אתה לא ראית את הקירור שיש לי על הכרטיס מסך ... אני אנסה למצוא אותו בפורום ולהראות לך ... תאמין לי עוד ראית דבר כזה .

WTF!?

זה קירור ממש רצחני (בעיקר לזכרונות)! נראה כמו מפלצת!

נ.ב לפני ששדרגתי ל9800P, הצלחתי לסיים את FarCry הדמו עם Geforce (1) 32MB DDR!!! (המשחק עבד על בערך 20-25FPS עם delay של בערך 1/3 שניה ברוזולוציה 1024x768 על Medium - Low!)

פורסם

על כמה fps זה אמור לרוץ בערך עם radeon 9600xt ואיזה רזולוציה ופילטרים בבקשה כי אין לי את המשחק עדין ואני רוצה לראות אם שווה לי לקנות או שאני יתבאס?

המפרט שלי הוא

2600 barton

epox 8rda3+ לוח אם כמובן

geil 512 ddr 400

sapphire radeon 9600xt 256

תודה מראש???

פורסם

בוא נגיד שיש לך ראם יחסית קטן לדרישות המשחק

המשחק דורש 1 ג'יגה ראם כדי להריץ נורמלי את המשחק על פרטים גבוהים מאוד

אתה תוכל להריץ את זה על 1024X768 @ very high בלי פילטרים

פורסם

איך אני בודק כמה FPS?

פורסם

ענו על השאלה הזו כבר מאות פעמים

אבל בכל זאת אני אענה לך

תוריד תוכנה בשם fraps

מהאתר www.fraps.com

פעם הבאה תעשה חיפוש בפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים