עבור לתוכן

cry far נתקע עם 8500

Featured Replies

פורסם

התכוונתי ל LOW AA, כן...

המסך שבו נצפה המשחק היה Proview 19" ברזולוציה של 1024 על 768 בתדר רענון של 85 הרץ, הוא גם רץ על מסך LG 795FT ועדיין נראה מדהים.

נ.ב, המשחק נראה אצלך רע בגלל הסיבות הבאות -

המעבד הגרפי והיעדר התמיכה המלאה שלו ב DX 9.

הגרפיקה בכלליות נראית פשוט רע עקב השימוש באותו כ' מסך שבו הינך משתמש, כנ"ל גם לגבי הראדון 8500 ולכל כרטיסי ה DX 8.1.

כל משחק שהוא אשר מרונדר באמצעות כ' מסך התומך באופן מוחלט ב DX 9 ייראה טוב יותר מאשר ירונדר באמצעות כ' מסך התומך באופן מוחלט ב DX 8.1 בלבד.

זה ממש לא פסיכולוגי, זה פשוט כך.

• תגובות 77
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי 795FT PLUS ואני לא אוהב אותו בכלל!! קניתי אותו חשבתי להחליף אותו במסך שלי ולתת את שלי לאמא שלי

אבל אחרי שניסיתי אוות אל אהבתי אז נתתי אותו לאמא שלי ואני ממשיך להשתמש במסך שלי MAG 786FD

פורסם

התכוונתי ל LOW AA, כן...

המסך שבו נצפה המשחק היה Proview 19" ברזולוציה של 1024 על 768 בתדר רענון של 85 הרץ, הוא גם רץ על מסך LG 795FT ועדיין נראה מדהים.

נ.ב, המשחק נראה אצלך רע בגלל הסיבות הבאות -

המעבד הגרפי והיעדר התמיכה המלאה שלו ב DX 9.

הגרפיקה בכלליות נראית פשוט רע עקב השימוש באותו כ' מסך שבו הינך משתמש, כנ"ל גם לגבי הראדון 8500 ולכל כרטיסי ה DX 8.1.

כל משחק שהוא אשר מרונדר באמצעות כ' מסך התומך באופן מוחלט ב DX 9 ייראה טוב יותר מאשר ירונדר באמצעות כ' מסך התומך באופן מוחלט ב DX 8.1 בלבד.

זה ממש לא פסיכולוגי, זה פשוט כך.

טוב עכשיו ניסיתי להפעיל קטע מסוים על MEDIUM ואפילו על LOW והFRAMERATE לא השתנה משמעותית

עדיין היו ירידות פריימים מתחת ל20... :-\

על כמה פריימים זה עובד על ה9800PRO שאמרת?

הייתי אומר שזה הפרטים שאמרת לא כאלה מרשימים מבחינת רזולוציה ופילטרים, שהתחשב שזה מחשב HIGHEND והמחשב שלי כבר LOWEND...

יש לי הרגשה שהמשחק עובד לאט כי אין מספיק ראם פנוי...וזאת למרות שהכל סגור ברקע חוץ מאנטי וירוס

אגב מה בדיוק ההבדל בין DX9 לDX8.1 במשחק הזה?

המים למשל נראים אצלי מדהים... 8)

פורסם

מעל 50 ברוב המקרים זה בטוח, פשוט חלק... היו קצת גמגומים פה ושם אבל זה בגלל הכונן הקשיח והתוכנות הרבות שרצו ברקע (שמאוחר יותר סגרתי אותן).

בנוגע לשיידרים השונים - שחק במשחק עם כרטיס התומך ב DX 9, אני משוכנע שתבחין בהבדלים במהרה.

פורסם

לא נראה לי שאני אשחק עם כרטיס DX9 בזמן הקרוב

אז מה ההבדלים? 8)

חוץ מזה שזה SHADER 2 במקום 1.1 מה זה אומר?

נ.ב. - ניסיתי כמה פעמים לצלם תמונה מהמשחק עם FRAPS ולא הצלחתי זה סירב להעתיק לPAINT את התמונה :-X

פורסם

הנה תמונה מהמשחק אצלי על ה gifa ti 4200

פורסם

יש לי 5200 ואחרי שניסיתי להריץ על ההגדרות הכי גבוהות וסתם גבוהות וזה קירטע לגמרי (זמן תגובה של 2-3 שניות ופריימרייט על הפנים [למרות שאם לא זזים המשחק נראה מצויין :-X ]) ולא היה לי כח לבדוק את הבינוני (הייתי כבר מת לשחק...) הרצתי על הגדרות LOW.... ואני לא רואה שום גרפיקה יותר מדי מיוחדת :'( :'( :'( הנסיך הפרסי כבר היה יותר טוב.... :-[

אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-כל כמה זמן (פרקי זמן שנעים בין 10 ל-20 דקות) המשחק נתקע, שומעים את הקולות נורמלי-אבל התמונה לא זזה, אח"כ יש קצת הפרעות בסאונד לאיזה כמה שניות, ואחרי שהן עוברות עדיין המשחק תקוע ואחרי איזה 10 שניות (total) המשחק חוזר לשחק רגיל.... למישהו יש מושג מה זה ואיך לסדר את זה? והאם זה יחמיר אם אני אעבור להגדרות בינוניות?

פורסם

עכשיו, כשאני (זמנית) על ה9800 (Np באובר לP) שהוצא מהשאטל והועבר לפנטיום, המשחק אמנם רץ על הפרטים הכי גבוהים וב FPS די גבוה, אבל מקרטע בגלל הפעילות הרבה שמתבצעת בכונן הקשיח (חצי ג'יגה בראם, סטיק בודד - לא Dual Channel).

ע"מ לשחק במשחק הזה כמו שצריך, צריך לפחות ג'יגה בראם, אחרת חבל על הזמן - יש צורך לרדת ל High ואפילו ל Medium ע"מ להינות מחווית משחק חלקה לחלוטין.

פורסם

מה עם HALO? הוא סתם פורט גרוע למחשב?

נראה לי כתבו איפשהו שאפילו על RADEON 9800PRO על מחשב amd axp 2400 ו512 ראם, הוא יורד לפריימים לא שחיקים :-\

בכלל אלה שני המשחקים היחידים שלא שחיקים אצלי לגמרי על הגדרות גבוהות ברזולוציה של 1024X768 ומעלה...

ולמה FAR CRY עובד גרוע עם פחות מג'יגה ראם?

כי הוא זולל את הראם או הWINDOWS? ::)

נ.ב. - משום מה אפילו כשאני שם את השני המשחקים על פרטים הכי נמוכים הם לא עובדים חלק לגמרי ועדיין יורדים מתחת ל20 פריימים

:o

פורסם

איך אני רואה FPS במשחק?

פורסם

תוריד תוכנה בשם FRAPS

מכאן - www.fraps.com

פורסם

אצלי עם 1 גיגה זיכרון ורדיאון 9500 פרו 1024 כפול 768 עם הגדרות בינוניות עובד מאוד מהר

טעינה ראשונית טיפה איטית אבל כל חזרה מ SAVE מתבצעת תוך 3 שניות

בשטחים פתוחים הגרפיקה מהממת אבל במנהרות או חללים קטנים יש עיוותים

פורסם

הייתי אומר שאפילו RADEON 9800PRO ו 1 ג'יגה זיכרון לא מספיקים בשביל להריץ על הפרטים המקסימליים על רזולוציה יותר גבוהה מ1024X768..

נשמע מבאס למדי..או שאתם סתם מתקמצנים :P

פורסם

איך אני רואה FPS במשחק?

או שפשוט מקיש בקונסולה -

/r_displayinfo 1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים