פורסם 2015 ביולי 1310 שנים אני מעוניין לרכוש את סקיירים ואשמח לקבל המלצות למודים גראפיים טובים שישפרו את האיכות הכללית וייצרו אווירה לא אפלה מדי וגם לא שמחה מדי משהו אופטימי עשיר וצבעוני אך לא מדי שישמור על הלוק הימי בניימי אבל שלא יהייה מדכא המפרט של המחשב הוא המפרט שצד מתכוון לשחק ב60 FPS בנוסף אשמח לשמוע מה כל העניין עם S.T.E.P
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים מחבר בדקתי וזה פשוט יחסוך לי זמן אם ינתנו לי המלצות מאנשים שהתנסו או שמכירים את הנושא במקום שאיאלץ לעבור על מאות מודים וה25 האלה הם מודים שנוצרו במהלך השבועיים האחרונים? נערך 2015 ביולי 1310 שנים על-ידי yoel12
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים זה לא יעזור לך אם אתן לך רשימה של 300 מודים נכון?פשוט שב ותחפש מה אתה רוצה מה נראה לך מתאים מבחינה גראפית וכו' ותסגור תעניין.טיפ ממני קח כל קטגוריה ותראה את הטופ שלה יעשה לך חיים קלים יותר.נ.ב:מודים של גראפיקה זה ממש לא העיקר דרך אגב תוריד מודים שמשפרים את המשחק כמו AI חכם יותר וכדומה. נערך 2015 ביולי 1310 שנים על-ידי Sarm1x
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים מחבר אוקיי תודה ואני יודע שמודים של גראפיקה זה לא העיקר אך זה התחום המסובך יותר כך שאני תמיד שמח לחפור על DLCs בחינם אך לא על מאות מודים סתם חשבתי שאתה מכיר מוד אחד או שניים שבולטים ביצירת האווירה הזו ובכלל בנוסף שאלתי מה הסיפור עם S.T.E.P?
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים איזה סיפור יש עם STEP? ואם אתה צריך עזרה בלהתקין מודים גרפיים או כבדים דבר איתי אולי אוכל לעזור לך
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים מחבר חחח תודה אפנה אלייך כאשר ארכוש את המשחק אבל בכל מקרה ואני יודע שזה חופר אין איזשהו מוד ספציפי שעליו היית ממליץ?
פורסם 2015 ביולי 1310 שנים אתה חופר קטן הנה קח כמה מודים מומלצים וחובה לדעתי האישית כמובן. SkyUI Climates Of Tamriel Unofficial Patches Immersive Armors Immersive Weapons Enhanced Blood Textures Immersive Citizens - AI Overhaul חדש יחסית לא היה אותו בתקופה ששיחקתי. Realistic Ragdolls and Force Static Mesh Improvement Mod - SMIM Enhanced Lights and FX Realistic Water Two Skyrim Flora Overhaul RealVision ENB והרשימה עוד ממשיכה כמו שאמרתי זה צריך בדיקה כי כל אחד עם טעם אחר ויש עוד כל כך הרבה, שוב לא יעזור לך אם אתן לך רשימה של כל ה280-300 מודים שיש לי עוד טיפ קטן ממני כשאתה מתחיל להתעסק עם המודים תיהיה מסודר ומודע לסדר שאתה מוריד ומתקין את המודים למה אם לא זה יכול לעשות בעיות ולא תדע ממה וזה יכול לתסכל מאוד בקיצור דבר איתי לפני שאתה מתחיל להתעסק עם זה. נערך 2015 ביולי 1310 שנים על-ידי Sarm1x
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.