עבור לתוכן

בקשה: מודים לסקיירים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש את סקיירים ואשמח לקבל המלצות למודים גראפיים טובים שישפרו את האיכות הכללית וייצרו אווירה לא אפלה מדי וגם לא שמחה מדי משהו אופטימי עשיר וצבעוני אך לא מדי שישמור על הלוק הימי בניימי אבל שלא יהייה מדכא המפרט של המחשב הוא המפרט שצד מתכוון לשחק ב60 FPS בנוסף אשמח לשמוע מה כל העניין עם S.T.E.P

פורסם
  • מחבר

בדקתי וזה פשוט יחסוך לי זמן אם ינתנו לי המלצות מאנשים שהתנסו או שמכירים את הנושא במקום שאיאלץ לעבור על מאות מודים וה25 האלה הם מודים שנוצרו במהלך השבועיים האחרונים?

פורסם

זה לא יעזור לך אם אתן לך רשימה של 300 מודים נכון?

פשוט שב ותחפש מה אתה רוצה מה נראה לך מתאים מבחינה גראפית וכו' ותסגור תעניין.

טיפ ממני קח כל קטגוריה ותראה את הטופ שלה יעשה לך חיים קלים יותר.

נ.ב:

מודים של גראפיקה זה ממש לא העיקר דרך אגב תוריד מודים שמשפרים את המשחק כמו AI חכם יותר וכדומה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :) ואני יודע שמודים של גראפיקה זה לא העיקר אך זה התחום המסובך יותר כך שאני תמיד שמח לחפור על DLCs בחינם אך לא על מאות מודים סתם חשבתי שאתה מכיר מוד אחד או שניים שבולטים ביצירת האווירה הזו ובכלל בנוסף שאלתי מה הסיפור עם S.T.E.P?

פורסם

איזה סיפור יש עם STEP? ואם אתה צריך עזרה בלהתקין מודים גרפיים או כבדים דבר איתי אולי אוכל לעזור לך :cool2:

פורסם
  • מחבר

חחח תודה אפנה אלייך כאשר ארכוש את המשחק :) אבל בכל מקרה ואני יודע שזה חופר אין איזשהו מוד ספציפי שעליו היית ממליץ?

פורסם

אתה חופר קטן :)

הנה קח כמה מודים מומלצים וחובה לדעתי האישית כמובן.

SkyUI

Climates Of Tamriel

Unofficial Patches

Immersive Armors

Immersive Weapons

Enhanced Blood Textures

Immersive Citizens - AI Overhaul חדש יחסית לא היה אותו בתקופה ששיחקתי.

Realistic Ragdolls and Force

Static Mesh Improvement Mod - SMIM

Enhanced Lights and FX

Realistic Water Two

Skyrim Flora Overhaul

RealVision ENB

והרשימה עוד ממשיכה כמו שאמרתי זה צריך בדיקה כי כל אחד עם טעם אחר ויש עוד כל כך הרבה, שוב לא יעזור לך אם אתן לך רשימה של כל ה280-300 מודים שיש לי :ugly21:

עוד טיפ קטן ממני כשאתה מתחיל להתעסק עם המודים תיהיה מסודר ומודע לסדר שאתה מוריד ומתקין את המודים למה אם לא זה יכול לעשות בעיות ולא תדע ממה וזה יכול לתסכל מאוד בקיצור דבר איתי לפני שאתה מתחיל להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

ברור תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים