עבור לתוכן

האם H87-HD3 מוציא סאונד דרך יציאת ה-HD?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ברשותי המחשב הבא:

לוח אם - Gigabyte H87-HD3 LGA-1150

מעבד - Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core

זכרונות - CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800

הארדיסק - SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s MLC Internal Solid State Drive (SSD)

מע הפעלה - Windows 8.1 64bit

ע"פ הבנתי מהחוברת של לוח האם, ונסיונות חוזרים להתקין את הדרייברים של לוח האם והסאונד Realtek HD audio manager - לוח האם הזה אמור להוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI.

אני לא מצליח לגרום לזה לקרות. המחשב מחובר למסך אחד באמצעות יציאת ה-VGA, למסך שני באמצעות יציאת ה-DVI, ולטלויזיה 42" באמצעות יציאת ה-HDMI מלוח האם. ניתן לראות על מסך הטלויזיה את המחשב ולעבוד איתה כמסך שלישי, כלומר יציאת ה-HDMI עובדת, אבל לא נשמע סאונד מהרמקולים של הטלויזיה כמצופה.

קניתי מפצל מ-HDMI ליציאת HDMI ו-optical, ואני מנסה להעביר את הסאונד מהמחשב דרך מפצל זה אל רסיבר של kenwood בעל כניסה אופטית בלבד. אבל אני מבין שיציאת ה-HDMI המחשב מוציאה video בלבד ולא audio.

מישהו נתקל בבעיה דומה \ יכול להציע דרך פתרון? תודה רבה!

פורסם

שמע מ-HDMI תלוי בליבה הגרפית של אינטל, לא בשבב של Realtek. תתקין שוב את הדרייבר הכי עדכני של Intel HD Graphics מהאתר של אינטל.

אם ישנם רמקולים בטלוויזיה שמחוברת ל-HDMI ואתה מנסה לחבר אותה ישירות ללא מפצלים בדרך, ניתן לשמוע ממנה?

נערך על-ידי nachum37

פורסם

1. בדוק בהגדרות הקול איזה התקן מוגדר כ playback device ברירת המחדל - יכול להיות שהקול מנותב לכרטיס הקול ולא ליציאת ה HDMI. בעיקרון רק התקן ניגון אחד יכול לעבוד בכל רגע נתון, כך שאתה לא לנתב את הקול מהמחשב גם לכרטיס הקול וגם ליציאת ה HDMI (מעשית יש דרך לגרום גם לכרטיס הקול וגם ליציאתה HDMI להוציא קול בו זמנית, אבל זה מבטל את האפשרות להשתמש במיקרופון).

2. אם אתה מעוניין לחבר את המחשב למגבר, למה שלא תחבר את יציאות הקול מכרטיס הקול למגבר במקום לעבור דרך ה HDMI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים