עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישת סמארטפון חדש

Featured Replies

פורסם

לא מיני או נאו.

• תגובות 47
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה רע בנאו? מיני אני מעדיף כי המכשירים הרגילים גדולים לי מידי.

פורסם

אם תנסה, מבטיח לך שתתרגל גם לlg שהוא בכמה רמות מעל מה שברשימה שלך. אם הרשימה היא סגורה, אז הגלקסי S4.

פורסם

הסדרות שאינן סדרות הדגל מוזנחות על ידי סמסונג מלכתחילה - כלומר חומרה ואיכות בניה נחותה מסדרות הדגל (להוציא את סדרת A שנחותה רק בחומרה) וגם בדיעבד - כלומר אין תמיכה בעדכוני תוכנה כמו הסדרה המרכזית.

כפי שכתבו לך, אין טעם להתעקש, כל עוד מדובר במעבר מאנדרואיד לאנדרואיד עקומת הלמידה תהיה קצרה. כרגע LG G3 הוא מהמכשירים בעלי יחס עלות-תועלת מהגבוהים בשוק, וזה קצת לא לענין לרכוש במקומו גלקסי S4, שכבר כשיצא היה בעל יחס עלות תועלת מהנמוכים ביותר.

אם יש לך בעיה עם גודל המסכים, שקול את סדרת הקומפקט של סוני. הם היחידים שמייצרים סדרה מוקטנת עם חומרה זהה לגדולה.

אגב, זו בעיה שאני מזדהה אתה בהחלט. עד הנקסוס 4 החזקתי מעמד, מאז והלאה נשברתי. אני לא שולט במסך ובמקלדת, זה מוציא אותי מהדעת.

פורסם
מה רע בנאו? מיני אני מעדיף כי המכשירים הרגילים גדולים לי מידי.

ה-LG G2 לדעתי המומלץ ביותר עם מסך גדול (5.2 אינטש) בגודל פיזי שפוי בהרבה וזמן סוללה פנומנלי (יומיים בלי בעיה).

קטן יותר יש את ה-SONY XPERIA Z3 COMPACT מכשיר מהטובים והחזקים שיש בטווח המחירים הזה, זמן סוללה אדיר ומצלמה מצויינת.

1600 ש"ח כולל מיסים ומשלוח מאמאזון גרמניה. מסך 4.6 אינטש, עמיד למים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

פורסם
  • מחבר

תגידו, עד כמה זה אמין וכדאי לרכוש מכשיר סיני? ולמה רוב הסמארטפונים ענקיים? אין סמארטפון רגיל (עד 5 אינץ') שעובד מהר?

פורסם

תלוי איזה סיני.

ככה זה.

Sony Z3 Compact.

פורסם

אם אתה לא לחוץ באוקטובר יוצא נקסוס 5 חדש.

הנקסוס הקודם זה הטלפון הכי מהיר מבחינת תגובה וממשק שראיתי, גם היום מול טלפונים שעולים עליו בחומרה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל בטח גם המכשיר הזה יהיה לו מסך מפלצתי. אני לא מסוגל להחזיק סמארטפון ענק ביד, זה פשוט לא נוח לי. יש לכם מושג אם ייצא מתישהו גלקסי 6 מיני?

פורסם

לנקסוס 5 יהיה מסך של... 5 :)

פורסם

יש דיבורים על 5.7

פורסם
  • מחבר

מה 5.7?

פורסם

מסך לנקסוס 5

פורסם

שני גרסאות, אחת 5.7 אחת 5.2, כמו באייפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים