עבור לתוכן

האם זה העתיד של לשחק משחקי מחשב (חוץ מדברים שצריכים תגובתיות סופר מהירה) ?

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שזה העתיד... אולי בעתיד הממש רחוק.. כשיצליחו לצמצם עלויות ולהקטין זמני תגובה.

1000$ דולרל1800 שעות זה באמת כלום. אל תשכח שהמחשב שמקבל את השידור stream גם עולה כסף, המשחקים עולים כסף, האינטרנט, השטח אחסון שם מצומצם.

אל תשכח שהזרמת הוידאו מגיעה ממקום אחר אז יש דילאי (קטן אומנם ואולי לא מורגש לחלק מהאנשים)

אני מעדיף בסכום כזה לקנות מחשב נייח עוצמתי, ובלי שום דילאי

פורסם

לפי החשבון שלי, לא משתלם בעליל - נשווה בין העלות בשיטה הזו, הדורשת מחשב בסיסי, אל מול מחשב גיימינג, בהנחה שאתה משחק בממוצע שעתיים ביום:

מחשב גיימינג טוב = 1200$ (לא כולל מסך ושאר פריפריות, שצריך בכל מקרה) ל4 שנים נניח, פלוס שדרוג כרטיס מסך בעלות 300$ אחרי שנתיים לשארית התקופה: 1500$. חלקי 60 שעות בחודש * 48 חודשים - כ0.52$ לשעה.

השיטה הזו = 500$ למחשב בסיסי, נניח לאותן 4 שנים. חלקי 60 שעות בחודש * 48 חודשים - כ0.17$ לשעה. פלוס העלות של הפטנט הזה - 0.53$ לשעה. קיבלנו שזה יקר יותר מלהחזיק מחשב גיימינג בבערך 40%.

פורסם
  • מחבר

זה בהחלט לא מתאים לכולם, אבל עדיין לא צריך מחשב של 500$ למחשב בסיסי בשביל לשחק ואם מישהו כל יום משקיע שעתיים אז גם זה כנראה לא בשבילו, אבל יש גם יתרון שאפשר לשחק מכל מקום בערך.

פורסם

מכל מקום? תראה לי רשת wifi ציבורית שתספק את המהירות וזמן התגובה הדרושים. מודם סלולרי הוא בכלל לא אופציה, גם מאותה הסיבה ממש וגם עקב נפח הגלישה העצום שהעסק הזה דורש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים