פורסם 2015 ביולי 1010 שנים ערב טוב!אני מחפש רמקולים למחשב סלוני שמיועד לצפייה בסרטים (HTPC).תקציב: בערך 200, אפשר לחרוג עבור משהו באמת טוב.(לא אכפת לי על חנות כל עוד זה באזור המרכז/נתניה)חשבתי על Logitech Speaker System Z313 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7436 מה דעתכם? הרמקולים טובים? יש המלצות למשהו אחר?
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים +1הרמקולים האלו יהיו שיפור מהמובנים בטלוויזיה, אבל לא נכנסים לקטגוריה של "קולנוע ביתי"
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים מחבר בעיקרון חשבתי עליהם כי יש לי כרגע רמקולים דומים (שנקנו לפני לא מעט שנים) במחשב שלי והם נראים לי בסדר.על מה הייתם ממליצים לקולנוע ביתי? כמו שכתבתי לא אכפת לי לעלות במחיר בשביל משהו טוב.
פורסם 2015 ביולי 1210 שנים איזה טלוויזיה יש לך? היא צריכה להיות די מעפנה בשביל שרמקולים למחשב ב-200 ש"ח יעשו עבודה יותר טובה...
פורסם 2015 ביולי 1710 שנים איזה טלוויזיה יש לך? היא צריכה להיות די מעפנה בשביל שרמקולים למחשב ב-200 ש"ח יעשו עבודה יותר טובה...איזו התנשאות.יש לי רמקולים של סילבר ליין, מערכת 2.1 כבר 7 שנים אצלי ומעולם לא הרגשתי סיבה להחליף אותם.האודיו מהטלוויזיה פשוט זוועה, אין באס וגם ערוץ המיד עמום וזו טלוויזיה של פנסוניקאמליץ לך ללכת למחסני חשמל/עולם הקולנוע וחנויות בסגנון ולבחון דגמים שונים בטווח של עד 250 שקל, לא חסרות אופציות של מערכות 2.1 מצוינות במחיר הזה, יש גם את Pure acoustics
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.