עבור לתוכן

ידורית בלוטות' מקצועית ניידת משולבת של חברת QUE, מומלץ?

Featured Replies

פורסם

תגיד, אם מישהו "מקצועי" יגיע עם הדבר הזה לאירוע שלך, עדיין תתפוס ממנו מקצוען?

או בוא נשאל את זה אחרת, כמו טוב לפי דעתך יכול להיות רמקול + מגבר במאתיים שקל? לא משהו, אה?

בקיצור, מוצר זבל. שומר נפשו ירחק.

פורסם

עבר הרבה זמן שמאז מישהו הזכיר את עקוץ הקניות פה.... :)

פורסם

אכן זבל, אבל עושה את העבודה שלמענה הוא קיים במחיר הזה. מוזיקה רועשת ולא איכותית בכל חור בצורה אלחוטית מהסמארטפון. מספיק בשביל אוירה שמחה לחברים/משפחה.

פורסם
  • מחבר

תיארתי לעצמי שזה זבל אבל אני ממש לא מקצוען וזה בקטנה, אם כבר תמליצו לי על משהו ממש טוב עד 500 ש"ח

פורסם

QUE הוא מוצר מדבקה.

סיני כלשהו שעשו לו "מותג" בישראל.

פורסם
תיארתי לעצמי שזה זבל אבל אני ממש לא מקצוען וזה בקטנה, אם כבר תמליצו לי על משהו ממש טוב עד 500 ש"ח

אין משהו "ממש טוב" או אפילו טוב בתקציב כזה.

פורסם

אם כבר תמליצו לי על משהו ממש טוב עד 500 ש"ח

בעיקרון אתה די צריך להוסיף אפס כדי לקבל משהו מקביל באמת אמין ואיכותי (או לכל הפחות להכפיל ב5)

פורסם

לא דיברתי על איכות הסאונד שבוודאי נמצאת איפשהו בין מוטלת בספק ללא קיימת בכלל.

לארוז יחידת בלוטות', רמקול "6.5, קדם-מגבר ומגבר בקופסאת פלסטיק, לארוז, לשנע לחו"ל, לשלם מיסים בכניסה למדינה, למכור את זה לצרכן וכל זה במאתיים שקל? לדעתי די בטוח שהדבר הזה לא ידלק יותר משלוש פעמים.

פורסם

דווקא הבידורית הזו (לא הדגם הספציפי הזה, אלא בכללי בידורית סינית ב- 200-500ש"ח שאני ראיתי) די עמידה.

פורסם

היה כאן דיון על זה, ועשיתי חריש די עמוק בשביל למצוא את האופציות הזולות ביותר אך עדיין מוצר אמיתי ולא צעצוע.

אתה מוזמן לקרוא:

http://hwzone.co.il/community/threads/564674-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95-%D7%91%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A8

בעיקרון אלו הדגמים הזולים ששווים משהו:

Samson Expedition Escape

Behringer EUROPORT MPA40BT

הסמסון עולה בסך הכל 100$, שזה נכנס בתקציב שלך.

פורסם

שכחת להוסיף משלוח ומע"מ. יצא לו $180 או כ- 700ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים