פורסם 2004 במרץ 3021 שנים חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp.הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי.ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי:1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router.הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ.2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר.ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד.תודה מראש.
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ.2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר.את המודם אתה מחבר לראוטר עם כבל ישראת הראוטר אתה מחבר לסוויץ עם כבל מוצלב ליציאה רגילה או עם כבל ישר ל-uplinkלא ממש הבנתי איך חיברת את הראוטר לשקע שבקיר... מודם מתחבר לשקע בקיר, ראוטר לא.
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים מחבר לא יודע אם זה משולב. זאת הבעיה. לא חיברתי את המודם כי לא הבנתי איך. מה למה. ככה זה ניראה בראוטר מאחורה:
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים הראוטר שלך הוא בכלל מודם משולב עם ראוטראתה בכלל לא צריך את המודם שיש לךאני מקווה רק שמה שקנית מתאים ל-ADSL בארץ.חבר את המכשיר הזה ל-switch ככה1.כבל ישר מיציאה רגילה במכשיר הזה ל-uplink של הסוויץ2. כבל מוצלב מיציאה רגילה של המכשיר הזה ליציאה רגילה של הסוויץ
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים מחבר אתה בטוח שככה? כלומר שניי פורטים תפוסים בראוטר (לא שזה משנה)?ועוד שאלה.....מה אני בוחר פה?
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים ה-1 ו-2 זה אוכלומראתה מחברכבל ישר מיציאה רגילה במכשיר הזה ל-uplink של הסוויץ או כבל מוצלב מיציאה רגילה של המכשיר הזה ליציאה רגילה של הסוויץ בעיקרון אני רואה שיש לך תקשרות כבר עם הראוטר ככה שהכבל כנראה בסדר.מה האשפרויות שלך שם?בעיקרון אתה צריך לבחור PPPoE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.