עבור לתוכן

Tv Hot נושא חשוב לא יודע אם זה קשור לפורום הזה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, לא יודע אם זה המקום אבל אנסה. שאלה שקשורה יותר להוט, ישנו מנוי מסויים שיש לו כמה ממירים בבית ואחד מהממירים חובר ליום 1 לבית אחר אשר נמצא מחוץ לעיר מהמנוי המקורי, התקשרו מהוט והודיע לבעל המנוי שאחד מהממירים משדר ממקום אחר ונתנו לו את העיר (הזוי שלאחר יום כבר התקשרו אז לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שיש להוט מחלקה מסויימת רק בשביל הדברים האלו) והסבירו שבעל המנוי חשוף לתביעה מספקי

התוכן על כל יום שידור 480 ש״ח. לאחר השיחה והבהרה מהנציג שהתקשר נותק הממיר מהחשמל ששידר מחוץ לבית של המנוי המקורי (אף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעה כמובן) הסביר הנציג שבכך שנותק הממיר ושיוחזר לביתו של המנוי המקורי הבעיה לא נפתרה עדיין כי המנוי עדיין חשוף לתביעה על הפצת תוכן פרטי מספקי התוכן על כל יום שהיה מחובר (הנציג הסביר שיש להם דרך לגלות כמה ימים היה בשידור מחוץ למנוי המקורי-נשמע לא אמין) ומבחינת הוט הכול בסדר והציע בעקבות זאת לעשות מנוי בסך 120 ש״ח לממיר שנמצא בכתובת האחרת ,מבחינתו לחודש אחד ואז ניתן לנתק ובכך לפתור את הבעיה של התביעה מול ספקי התוכן. זה נשמע כך שאין דרך אחרת מבלי לשלם את ה-120 ש״ח או להיות חשוף לתביעה של ספקי התוכן גם אם לא רוצים שיהיה שם קו טלוויזיה ליום נוסף

מה לעשות חברים?ותודה!

פורסם

הממיר של הוט מחובר לקו שבו התקשורת דו כיוונית, ולכן מן הסתם ניתן לזהות מרחוק איפה הוא נמצא ומה הוא עושה. האם באמת ריאלי שתהיה תביעה מספקי תוכן או שמדובר רק בהפחדה - זאת אין לי שמץ. בכל מקרה גם אם מדובר בסיכון ריאלי, זוהי שוב הפחדה מלכתחילה מכיוון שלספקי התוכן אין דרך לדעת מבלי שהוט ילשינו להם

פעם הבאה עוברים ליס, התקשורת מהלוויין חד כיוונית (ההתקשרות הביתה עובדת דרך קו הטלפון ולא חייבים לחבר אותו)

פורסם

לי זה נשמע כמו סחיטה באיומים. צריך להתייעץ עם מישהו בקיא בפרטי החוק בנושא הזה לגבי מה העונש\קנס האמיתיים שצריך לשלם. בסופו של דבר אני מניח שלנייד ממירים זה משהו נגד הסכם ההתקשרות איתם (גם את זה לא בדקתי). שינסה לפנות למשרד התקשורת אולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים