עבור לתוכן

האם מותר לנתק את המאורר של הagp? הקטן הזה שכתוב עליו x8 כי הוא מרעיש מאוד

Featured Replies

פורסם

ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט

בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....

פורסם

זה המאורר של הציפסט (ולא של ה-AGP)

נסה לנתק אותו ותראה איך המעלות של הציפסט מגיבות בעזרת תוכנה כמו easytune. אם זה עולה יותר מידי לא תהיה ברירה אלה לקנות משהו חדש. אני בלוח אחר שלהם ניתקתי את המאורר והמעלות בקושי עלו, הכל תלוי בטמפרטורה של המארז שלך.

פורסם

זה לא סיפור גדול לפרק אותו, להוריד את המדבקה מלמטה ולשמן אותו בעדינות עם WD40.

אם אתה מתכוון לנתק אותו עדיף כבר שתוריד אותו לגמרי מההיטסינק כדי שלא יפריע לזרימת האויר, אבל היה עוזר אם היית אומר איזה לוח זה קודם.

*טוב ראיתי את הלוח במפרט, לא יצא לי להשתמש ב SIS655 אז אני לא יודע עד כמה הוא מתחמם אז אין לי תשובה אם זה בטוח או לא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אבל אם מישהו שיודע כבר ניסה אז שיגיד בבקשה ואפילו הטכנאי בpchardwarre אמר שאפשר לנתק אותו כי הוא לא משפיע על הטמפ' ויש הרבה לוחות בשכלל לא באים עם מאורר והוא אמר בעצמו זה מאורר של הציפ'סט של הagp (???? אז אל תאשימו אותי בבורות חחחח כי הוא הטעה אותי)

פורסם

גם לי יש לוח של GB עם מאורר שכתוב עליו X8...

תנסה לבדק אם אין איזה חוט שיצו מהמקום, ואם הרעש ממשיך, אתה יכול להוריד אותו, רק תראה שהטמפ' לא עולה יותר מידי, אדב הלוחות שבאים בלי המאורר באים עם קירור פסיבי- היטסינק...

פורסם

לפני שאתה מנתק אותו לגמרה

נסה להוריד לו את ה"גריל" שיש עליו

זה שכתוב עליו X8

לפעמים נאסף שם אבק וזה איכשהו עושה רעש

אצלי זה עזר.. :)

פורסם

יש לי לוח דומה (תסתכל על המפרט שלי)

לא הייתי ממליץ לך לנתק את המאוורר, למרות שההיטסינק לא מתחמם יותר מידי עד כמה ששמתי לב

תשמן את המאוורר, זה יפתור את הבעיה

בכל מקרה, המאוורר הזה זו בעיה ידועה של הלוחות האלה

פורסם

גם לי יש 8SQ800 וגם לי המאוורר החרא הזה עשה רעש בלתי נסבל

אז הוצאתי אותו ואני כבר חצי שנה בלעדיו והכל מעולה ולא מתחמם

אבל אני לא מבטיח שזה לא יתחמם לך

אצלי הכל בסדר גם בלעדיו

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

פורסם

קניתי מאווררים שקטים למארז ולמעבד והרעש היחיד זה מהמאווררי צעצוע האלה על הלוח. הסרתי אותו לחלוטין ואין כל השפעה על הלוח. אפשר אפילו להצמיד אצבע למקום ולראות שהאיזור לא מתחמם כלל.

קראתי איפשהו שהחברות שמות את המאווררים האומללים האלה סתם בשביל הרושם. שיראה כאילו הלוח תותחי ודורש קירור. אבל אם תפרק את המאוורר תראה שהוא ממש מגוחך ומאיכות ירודה ואני בספק אם הוא מקרר כלל מלבד היותו קישוט.

אני אגב לא מאיץ את המערכת שלי ולכן לא יכול להמליץ על הסרה במקרה של OC.

פורסם

אפשר לקנות Crystal Orb לא ?

פורסם

אפשר לקנות Crystal Orb לא ?

NICE IDEA

פורסם

עזוב אותך, להחליף מאוורר דפוק במאוורר טוב לצ'יפסט זה סתם רעיון גרוע.

הצ'יפסט לא צריך כה קירור חזק יש הרבה לוחות אם קירור בלי מאוורר לצ'יפסט שמספקים לו קירור טוב מאוד גם בOC לדעתי לך על איזה קירור פסיבי של זלמן ללוח האם יש כאלה ראיתי שתי דגמים בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים