עבור לתוכן

מכשיר הדגל הבא של LG יגיע עם Snapdragon 820 ו-4GB של זכרון RAM?

Featured Replies

פורסם

דיווחים עדכניים ברשת מנבאים כי מכשיר חדש ממשפחת ה-G Pro יגיע בחודשים הקרובים, עם מפרט משוכלל במיוחד ותוכניות להילחם ב-Galaxy Note

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-lg-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-snapdragon-820-%d7%95-4gb-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-r/

פורסם

הכל טוב ויפה אבל למה העיצוב הממש מכוער הזה שוב... הטלאפונים שלהם מעולים אבל מחלקת העיצוב על הפרצוף

פורסם

אני אישית אוהב את העיצוב אבל מסך 6" זה גדול מדי, וגם מעבד ממש חזק=התחממות. המכשיר הזה יהיה כמו ה G4 שמתחמם בטירוף ודי לא מוצלח בלשון המעטה

פורסם

לא יודע מה ההגדרה שלך ללחמניות חמות. אם הוא ימכור בין רבע לשליש מהגלקסי 6 זאת תהיה הצלחה אדירה. וזה למרות שהמחיר שלו נמוך יותר...

פורסם

גם סמסונג התחילה כך וכיום היא שולטת בשוק האנדרואיד... בנתיים סמסונג בירידה ו- LG בעלייה, מבחינתי בצדק.

פורסם

אגב, הסיבה העיקרית לירידה של סמסונג היא דווקא האדג' שהם פשוט לא מצליחים לייצר בהתאם לביקוש. כך לפחות טוענים האנליסטים.

פורסם

סמסונג בירידה עוד מה- S5, מניסיון אישי אני מעדיף את ה- S6 על ה- S6E (יש ברשותי S6E) ואני לא קונה את זה שיש חוסר ב- S6E לא ראיתי בפורומים השונים שצרכנים מתקשים/לא מצליחים להשיג אותו.

פורסם

כל השוק בירידה, עשרות מליוני מכשירים סיניים שנמכרים בשנה לקחו נתח מכל החברות (אולי חוץ מאפל).

זה משתקף גם באי עמידה בתחזיות גם מצד LG G4 והסמסונג גלקסי S6

רק שההבדל הוא בערך יחס של 1:4 ביניהם במכירות :)

איכשהו זה הפך לG4 נחטף כמו לחמניות חמות וגלקסי S6 כשלון...

פורסם

אולי המכשירים הסיניים יגרמו לירידה במחירים (למרות שכרגע סמסונג דווקא הלכה נגד הזרם והעלתה מחירים), אני באמת לא רואה צרכנים רצים לקנות את ה- G4 (כמו שהיה עם ה- G2/G3), רואים את זה גם בפורומים השונים, אך הוא כן יותר טוב מקודמו (לא עד כדי כך שכדאי לשדרג) ולדעתי מהמתחרים.

פורסם

אני לא חושב שהם רוצים להכנס למלחמת מחירים כזאת, גם ככה שולי הרווח שלהם נשחקים משנה לשנה. התכוונתי לזה בפן של הירידה במכירות - השוק לא גדל מספיק כדי להגדיל ביקושים בצורה מסיבית, וברגע שההיצע מתחיל לגבור מצד המזרח עם מכשירים במחירים נמוכים - זה חייב לבוא על חשבון מישהו אחר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל אני לא רואה סיבה שהיצרניות הגדולות לא ירוויחו מספיק אם הם ימכרו במחיר תחרותי ובכמויות יותר גדולות, יש קהל לקוחות מספיק גדול שירוץ ויקנה את מכשירי הדגל האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים