עבור לתוכן

בעיה לא ידוע במחשב חדש!

Featured Replies

פורסם

אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך..

המיפרט

I7 4790K

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5

G.Skill Aegis 2x8

ti g1 Gigabyte GTX980

SeaSonic 850W 80+ Gold

CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX

אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב ..

לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש ..

לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה הספקת מתח ללוח אם או הלוח אם דפוק או מזה? אני כבר מיתחרפן

כרגע המחשב עובד אך אם סלוט זיכרון אחד .. ברגע שמחבר סלוט שני הוא לא נידלק ומצפצפ..

נערך על-ידי Svat Svytoslav Alekseev

פורסם

אם אתה לא מרכיב לבד ומשתמש בשירותי

מעבדה למה לא הלכת למעבדה של ksp?

הם נותנים שירות של הרכבת מחשב

בתשלום, לפחות הם היו מרכיבים את

המחשב מאפס מאריזות אטומות שנקנו

דרכם ככה שאם הייתה תקלה\ היו דופקים

משהו הם היו דואגים לטיפול בתקלה

במקום כי הרי האחריות ממילא דרכם.

אתה בכל מקרה יכול לקחת את המחשב

אליהם ולומר שאתה הרכבת והוא לא עובד

כי יש תקלה באחד הרכיבים כניראה.

בנוגע לבעיה - אם הכרטיס מסך מחובר

יחד עם כל המערכת והכל עובד תקין

גם בזמן הרצת משחק או בדיקת מאמץ

ובכלל כל העסק יציב לא חושב שמדובר

בבעיית ספק כי הוא לא קורס בגלל

שהוספת עוד סטיק זכרון. יש לך בלוח 4

סלוטים של דואל צ'אנל ניסית לחבר את

הזכרונות גם לסלוטים האפורים וגם לשחורים ועדיין ישנה התקלה?

ממה שהצלחתי להבין אתה מחבר את

הזכרונות בדואל צ'אנל כן?

(הסלוטים השחורים או האפורים)

לא מחבר אחד לאפור ואחד לשחור.

אני מניח שאם החליפו לך את הכרטיס

זוהתה בעיה בכרטיס כן? אם אתה מנתק

את הכרטיס שיש לך עכשיו בעיית הזכרון

עדיין קיימת?

מצטער אם אני מפספס משהו אני פשוט

דרך הנייד וזה לא נוח כ"כ.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

היי svat,

דבר ראשון - דיי קשה להבין משהו מההודעה שלך.

דבר שני - לפי הדיון הזה נראה שאתה מאוד מרוצה מKSP. אז אני ממליץ לך לעשות מה שהייתי ממליץ לכל אחד עם אחריות- לך לחנות עם התקלה-

הרי המחשב נרכש מהם, הוא חדש, יש אחריות שהם ישברו את הראש ויתקנו מה שצריך. בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

הכרטיס יצא תקין זה מה שמוזר ..

וכן אני מחבר בסלוט של אפור או שחור בניפרד ועדיין קיימת התקלה של הזיכרון..

הבעיה היחדה שהודעה שני אמרתה שאני ילך לחנות שלהם היא שאחריות היא על כל חלק ניפרדש וזה בעיה ללכת אם כל חלק אני רוצה ליבדוק בוודאות מה התקלה ואז ילך כי הכרטיס שהחלפתי יצא תקין אך בכל זאת החליפו לי ..

דרך אגב אני לא רוצה סתם לקחת את הלוח אם כי זה רק יצור בעיות תיאום אחרי זה של המערכת והכל

ואני לא יודע בדיוק איך לעשות בדיקות של יציבות והכל ישמח לעזרה ולמציעת התקלה..

דרך אגב שי גם בעיה של רסטים של המחשב לאחר כיבוי מלאה שלו הוא לא נידלק עושה ריסיטים עד שלא מוצאים את הכבל חשמל מוצאיים תמתח מהמחשב ואז מחברים תכבל ומדליקים הכל עובד והתקלה חוזרת שוב לאחר כיבוי שלו ...

פורסם

סביר שהבעיה בלוח או בספק, לך עם המחשב כמו שהוא לחנות ותתאר את התקלה, לא יודע אם תשלם

על הבדיקה או לא תשלם על הבדיקה, בכל מקרה אני מניח שאין לך רכיבים ספייר להחליף ולבדוק וממילא

אם נתת למעבדה כלשהיא להרכיב את המערכת אתה לא הולך לפרק את הקירור והמעבד מהלוח גם אם אתה יודע

שהבעיה בלוח. אם איך לך ניסיון מעשי עם זה חבל שתעקם איזה פין בלוח ואז גם לא תקבל אחריות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שבאילת האחריות היא על חלקים נפרדים וההרכבה במעבדה יתבצע על ידי חבר בלי עלות והכל אז ככה שאני לא יכול לבאו בטענות למעבדה רק יכול לבקש לפרק ..

אני רק צריך שתעזרו לאתר את התקלה בוודעות ואני יוכל לגשת לKSפ להחלפה ..

השאלה באמת היא אם זה הלוח אם או הספק ..

ישמח לעזרה באיתור התקלה ..

פורסם

מה זה משנה אם זה אילת או טייבה? KSP לא נותנים שירותי מעבדה באילת? אמרתי - אם הם ידרשו תשלום על

הבדיקה אז תשלם. ברגע שימצאו את התקלה שיחליפו את מה שצריך מאחר והם נותני האחריות.

לא תיארת רק תקלה אחת של זכרונות אלא שלל בעיות. אתה רוצה לבדוק לבד בכל זאת? פרק את הספק ותרכיב

ספק אחר, הכל עובד? בעיה בספק. עדיין ישנה התקלה? לך ל-KSP עם הלוח והזכרונות ותסביר את התקלה. אני במקומך

הייתי משאיר גם את המעבד תקוע שם שלא בטעות תעקם איזה פין בלוח בזמן שהוא חשוף (אם אין לך את המכסה שלו)

כי אוטומטית תלך לך האחריות.

פורסם
  • מחבר

אין שירותי מעבדה באילת בKSP הכל נישלח למרכז וטביגלל זה אני צריך להתאר את התקלה לבד..

וזה בעיה אין לי ספק כוח רזרבי..

איך אני יכול ליבדוק את יציבות המחשב והכל הבדיקות שכדי לי ליבדוק לפי שאני מחליט על משהו..

פורסם

לפי מה שאתה מתאר לפי דעתי הבעיה בלוח, אבל לא ניתן לשלול ב-100% בעיה בלי שתהיה לך חלופה לפחות לאחד מהשניים.

במקרה של רכיב לא חובה כמו כרטיס מסך, או RAM במידה ויש ברשותך שניים כן, במקרה של ספק\לוח\מעבד - לא.

הייתה לי בעבר תקלה שהייתי בטוח ב-99% שמדובר בספק (חלש וישן, תקלות של חוסר יציבות), ואחרי שחיברתי ספק חלופי הבנתי שהבעיה בעצם בלוח.

אז שישלחו את המחשב למרכז, זה מבאס שתאלץ לחכות שבוע שבועיים אבל אין לך הרבה אלטרנטיבות.

אם תיתן להם את כל המחשב אז מה טוב, גם אם זה כרוך בתשלום. עדיף מאשר שתשרוף את זמן שלך ולהסתכן בזה

שתגרום לנזק כלשהוא.

פורסם

אז שישלחו למרכז, מה הבעיה? זה לא דואר אוויר, בסך הכל כמה שעות נסיעה.

זה עדיף לך מאשר לגרום בטעות נזק נוסף (כמו שרועי כתב..)

פשוט תביא את המחשב כמו שהוא, ושיסדרו לך אותו (בתקווה שיצליחו)

זה גם קשה עד בלתי אפשרי להנחות לאתר תקלות ככה בשלט רחוק, בלי לראות, בלי ציוד נוסף לבודד את הספק/לוח וכו'

ולמה את צריך לבדוק יציבות אני לא מבין? עם כל הבעיות שתיארת פה ברור שהמחשב לא יציב

עריכה- חח רק עכשיו ראיתי שבזמן שכתבתי, הבחור העלה הודעה שאומרת כמעט בדיוק מה שרשמתי...

נערך על-ידי stojakovic

פורסם
  • מחבר

הבנתי אז בלי שליחה למעבדה במרכז אני לא יצא מי זה ..

טוב עכשיו ניראה מה יגידו לי בסניף מה לעשות כי את המחשב שלם אני מבין שהם לא מוכנים לקבל .. וכל זאת ביגלל שהמחשב לא הורכב אצלהם כי אין הרכבה באילת..

פורסם

תנסה לעשות CLEAR CMOS.

תעדכן את כל הדרייברים.

גם לי היה מקרה דומה והבעיה נפתרה.

לזיכרונות אלו אין XMP

לכן מומלץ להגדירם(מתח ותיזמונים) באופן ידני בביוס.

תגדיר 1.5 וולט ואת התיזמונים המקוריים שלהם.

נערך על-ידי Nir47

פורסם
  • מחבר

אני מחר ינסה לימצאו זמן פנוי לעשות פשוט עידכון לביוס ויגדיר את המתחים אבל לפני דעתי המתחים תקנים..

כשיעשה יעדכון ביוס יעדכן אתכם =] תודדה על כל העזרה!

פורסם

אתה סתם מבזבז את הזמן שלך.

גם אם באופן מוזר הלוח פתאום יזהה את הזכרונות בכל הסלוטים במקום באחד, זה לא יפתור לך את הבעיית ההדלקה שאתה כל הזמן צריך לפרק את הכבל חשמל ולהחזיר בשביל שהמחשב ידלק. זה די ברור שיש בעיה פיזית באחד הרכיבים.

יכלת כבר לשלוח את המחשב לפני שבוע כמעט, ואם היו אומרים לך שאין אפשרות לשלוח את כל המחשב גם אם זה בתשלום מה שיהיה די תמוהה כי כל הרכיבים נקנו דרכם, היית שולח את הלוח והספק ואומר ששניהם לא תקינים, הם הריי ממילא לא בודקים במקום כמו שאתה טוען.

פורסם
  • מחבר

ואללה אתה צודקת אני פשוט לא רוצה שאחרי זה יהיה לי אי תיאום בין הלוח מהמעבד.. ביגלל החידוש או החלפה והכל ..

אני אתה צודקפשוט קשה לי ליפרד מהמחשב לשבוע וגם הפירוק לא קל ביכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים