עבור לתוכן

עזרה OC כאילו חסום ב DZ68BC עם מעבד I7-2700K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחינו. אין באפשרותי להכניס ערך,

כל הערכים של האוברקלוק לפי המדריכים חסומים בצבע אפור, ובכלל לא קיים אצלי LLC אלה רק VDROOP.

הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לקבוע לא את קצב הבסיס אלה בארבע ליבות של הטורבו? להעלות אותן עד 4.5. ובXTU שום דבר לא ניתן לשינוי חוץ מה TURBO BOOST MAXPOWER שהוא לפי המוח על 4096 אך בצד רשום 95W

פורסם

נסה אולי להוציא את הבטריה של הלוח כדי לאפס את הביוס?

נתק מהחשמל, תוציא את הבטריה, ותשאיר אותו ככה לפחות כמה דקות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

את הOVERRIDE שינית לSTATIC?

cap_03.png

לפי התמונות של הביוס שהוספת להודעה הראשית דווקא נראה שאפשר לשנות את ההגדרות שמשמשות לOC.

הם לא אפורים הם לבנים.

בדיוק כמו בתמונות שרואים כאן:

http://www.tomshardware.com/reviews/newegg-pc-benchmark-review,3165-4.html

cap_02.png

פורסם
אחינו. אין באפשרותי להכניס ערך,

כל הערכים של האוברקלוק לפי המדריכים חסומים בצבע אפור, ובכלל לא קיים אצלי LLC אלה רק VDROOP.

הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לקבוע לא את קצב הבסיס אלה בארבע ליבות של הטורבו? להעלות אותן עד 4.5. ובXTU שום דבר לא ניתן לשינוי חוץ מה TURBO BOOST MAXPOWER שהוא לפי המוח על 4096 אך בצד רשום 95W

LLC aka Load line Calibration is responsible for managing VDROOP, בקיצור ובעברית, אותו הדבר בשבילך (פישטתי את זה, אבל הLLC אחראי לפצות על עליית התנגדות הכניסה במעבד וכתוצאה מכך לירידת מתח המעבד - VDROOP ע"י העלאת המתח היוצא מהVR, זהו מעגל בחוג סגור עם משוב).

כמו שהסברתי קודם, אתה לא יכול לשנות את הBASE RATIO, רק את ה TURBO RATIO, צירפתי לך לינק לוויקיפדיה לא סתם ליופי, תקרא קצת. לשם הבהרה - לוחות של יצרנים מאפשרים "לבטל" טורבו ולשנות את המכפלה אבל זה רק משהו לנוחות עבודה היות ובמעבדים קודמים ללא טורבו היינו משנים רק את המכפלה. מאז NEHALEM מנגנון ההמהרה מתבצע דרך מנגנון הטורבו של אינטל ואתה לא באמת מבטל אותו בביוס.

לגבי הOC - אתה אומר שבביוס אתה יכול לשנות את הTURBO RATIO אבל בXTU אתה לא יכול, מה שמוזר. אני מניח שהורדת את הגרסא האחרונה מהאתר של אינטל?

אגב, תבדיל בין Turbo power max לבין turbo short power max, זה לא אותו הדבר.

פורסם

יש חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים