עבור לתוכן

ATP וקומבינה לחיבור 4.1 לכרטיס קול - ערכתי את ההודעה להיות יותר ברור

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט

איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם

הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע)

אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן

אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ?

והמטרה של התארד:

הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד

ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני"

ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס

מה עושים?

תודה.

פורסם

אתה לא יכול להפוך מערכת שהיא 2.1 למערכת 4.1 כי פיזית יש לה שניי רמקולים וסאב וכדיי שהיא תיהיה 4.1 צריכים להיות 4 רמקולים וסאב.

אתה יכול להוסיף עוד זוג רמקולים מוגברים ולחבר אותם ליציאה של הרמקולים האחוריים בכרטיס קול ואז תיהיה לך מערכת 4.1 אם כי לא מושלמת כי יהיו הבדליי טונים בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים וגם תצטרך להגביר ולהנמיך בכל מערכת בנפרד שזה לא הכי נוח ומדוייק לאיזון.

אתה יכול לשמוע בצליל היקפי בסרטים שתומכים בזה וגם במשחקים שעובדים בטכנולוגיה הזו.

סתם שירים של MP3,CDA,WMA וכו' לא ישמיעו לך צליל היקפי אלא רק סטריאו. (שניי ערוצים)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה מערכת שהיא 2.1 ל 4.1

יש לי 2 רמקולים ב ATP יש לי 2 רמקולים במערכת + סאב של ה ATP

אני לא יצטרך להגביר ולהנמיך את ה ATP וה AIWA בנפרד כי אני ישים את שתיהם על עוצמה קבועה ובשביל לשחק עם הווליום זה יהיה הווליום הראשי של הכרטיס קול מהוינדוס..

סראונד (שכל רמקול עובד עצמאי) הבנתי שזה רק במשחקים וסרטים שתומכים בזה

אבל מה קורה במוזיקה? רק הATP יעבוד או שהATP והAIWA יעבדו אותו דבר? (זאת אומרת הימין והשמאל יעבדו זהה בשתיהם?)

תודה.

פורסם

אבל מה קורה במוזיקה? רק הATP יעבוד או שהATP והAIWA יעבדו אותו דבר? (זאת אומרת הימין והשמאל יעבדו זהה בשתיהם?)

מוזיקה משמיעה במקור בשניי ערוצים, אז הרמקולים הקדמיים יעבדו ולא האחוריים.

ויש סיכוי (וזה תלוי בכרטיס קול ודרייברים מסויימים) שהקדמיים יעבדו בסטריאו וגם האחוריים (אבל מגעיל לשמוע סטריאו מכל הכיוונים, זה מתאים יותר לאולמות)

פורסם
  • מחבר

תודה, האמת שכבר ירדתי מזה כי גם לדעתי זה סתם ואם זה לא בסראונד אקטיבי בסרטים וזה אז לא צריך (וגם אז זה לא ממש נוח אז עדיף לוותר..)

פורסם

נכון, כי זה עיוות של הסטריאו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים