פורסם 2015 ביולי 210 שנים שלום,יש לי מחשב נייד חדש של אסוס, ואני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס מסךהעבודה איטית מאד, וזה לא נראה בגלל אף אחד ממשאבי המערכת האחריםאיך אני בודק את זה?תודה אביב נערך 2015 ביולי 210 שנים על-ידי avivkah
פורסם 2015 ביולי 210 שנים איזה מחשב, מה המפרט, מה אתה מנסה לעשות ומה גורם לך לחשוב שהכרטיס לא מספק את הסחורה?
פורסם 2015 ביולי 310 שנים מחבר הנה המחשב שקניתי, וקניתי אותו משניידר, כך שזה הדגם המדוייקhttps://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3803&קניתי אותו ללא מערכת הפעלה, התקנתי חלונות 8, וקיבלתי איתו דיסק של דרייברים אותם התקנתי על המחשב.הדפים של האינטרנט עוברים לאט, המשחקים של פלאש בפייסבוק מאד איטייםבדקתי את משאבי המערכת בעזקרת CTRL+ALT+DELETE, לא ראיתי בעיות מיוחדות. כהשוואה, לפני שנה וחצי קניתי מחשב דומה של לנובו, הוא רץ הרבה יותר מהר.(אם כי בו הוספתי 4GB של זיכרון, אבל אני לא חושב שזה מה שאמור לשנות באופן מהותי, לא ברמת השימוש הקל)תודה אביב
פורסם 2015 ביולי 310 שנים הוא צודק. זה פשוט לא קשור.המעבד חזק מספיק לשימושים שתיארת. בנוגע לקשיח והRAM - לא בטוח שאתה קורא נכון את צג המשאבים. מה אופי השימוש שלך? אלו תוכנות מותקנות? כמה טאבים בבת אחת? איזה דפדפן? נערך 2015 ביולי 310 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2015 ביולי 310 שנים מחבר כרגע בשימוש מאד קל,רק האינטרנט פתוח, יכול להיות שיש לו כמה טאבים, 4-5זה קורה כל הזמן, גם לאחר REBOOTוזה איטי מאד בהשוואה למחשב דומה שקניתי לפני שנתיים שיש עליו חלונות 7
פורסם 2015 ביולי 310 שנים מוזר, יש לי לפטופ הרבה הרבה יותר חלש עם i3 מיושן מאוד וליבה גרפית החלשה בהרבה ממה שיש לך, והוא עובד מעולה.המחשב שקנית לא אמור להתקשות בשימושים שתיארת כלל וכלל.שאלת תם, אתה בטוח שהתקנת את הדרייברים של intel? (של הליבה הגרפית)
פורסם 2015 ביולי 310 שנים מחבר קיבלתי דיסק של דרייברים עם המחשב עבור חלונות 8,הם לא תומכים בחלונות 7, אחרת הייתי מתקין חלונות 7את הדיסק של כרטיס המסך התקנתי פעמיים
פורסם 2015 ביולי 310 שנים הדרייברים שבדיסקים לרוב לא עדכניים, הייתי ממליץ לך להסיר את הכל, בצורה יסודית. לאחר מכן תוריד את הגרסאות החדשות ביותר של הדרייברים מהאתר של אינטל ושל יצרנית הלפטופ ותתקין הכל מחדש.אולי זה יפתור את הבעיה.בנוסף, יש סיכוי גבוה שבאתר של היצרנית או/ו באתר של אינטל יש דרייברים לwindows 7.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר מבדיקות שערכתי, נראה שהדרייבר מעודכןיש למישהו רעיונות אחרים, למה הפלאש איטי?איך אני בודק את מהירות הכרטיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.