פורסם 2015 ביולי 210 שנים טוב אז ככה אולי קצת נישמע טיפשי אבל אני רוצה שהמארז יהיה יפה והצבע של הכרטיס מסך (980 TI ) לא יפה ירוק כזה אני רוצה לשנות אותו ישמח לדעת איך עושים את זה ...
פורסם 2015 ביולי 210 שנים לא יודע אם אפשר לשנות את הצבע של הלד בלי להחליף אותו פיזית, אבל יש שליטה על הלדים דרך GeForce experience
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מה הדגם המדוייק של הכרטיס? אתה תצטרך להשתמש בתוכנה של היצרניתלדוגמה בכרטיסים של גיגהבייט זה אפשרי דרך התוכנה gigabyte of guru ii
פורסם 2015 ביולי 210 שנים יש לי 980ti בגרסת gigabyte g1. אפשר להחליף רק דרך התוכנה גורו של גיגבייט. אי אפשר דרך האקספיריינס. לא יודע איך זה בחברות אחרות
פורסם 2015 ביולי 210 שנים תוריד את התוכנה מפהhttp://www.gigabyte.com/support-downloads/utility.aspx?cg=3אחרי שתתקין זה יראה ככה שים לב בשמבצת התחתונה משמאל יש אפשרות של הלד.. שם יש לך אפשרות לבחור צבע. האפשרות auto זה שבזמן שהמאווררים של הכרטיס עובדים הלד של windforce עובד, ובזמן שהם כבויים התאורה הקטנה בצדדים של stop וSilent עובדים. on זה אומר שה windforce עובד קבוע וoff זה כבוי קבוע... אני אישית בחרתי בauto. תהנה אחי! אחלה כרטיס!- - - תגובה אוחדה: - - -רק הערה קטנה.. אם אתה לא משתמש מקצועי, יש ש כל מיני אפשרויות של תדר ליבה וכאלה.. ממליץ לך לא להתעסק בכלום חוץ מהלד, אלא אם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות. בהצלחה
פורסם 2015 ביולי 210 שנים קודם כל תשנה ב GPU CLOCK ל OC זה אוברקלוק של הכרטיס מהחברה אין סיבה לא לעשות את זה במיוחד שזה בא מהחברה עצמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.